Jos saat paikan todistusvalinnassa, hyvitämme jopa 60 % kurssin hinnasta!

Mietityttääkö valmennuskurssille osallistuminen, kun suuri osa opiskelupaikoista täytetään suoraan ylioppilasarvosanojen perusteella? Älä huoli, sillä rahaa takaisin kurssista -takuu on ratkaisu ongelmaasi. Jos osallistut valmennuskurssillemme, saat jopa 60 % kurssin hinnasta takaisin, mikäli saat opiskelupaikan papereilla.


Ensi keväänä todistusvalinta on käytössä lähes kaikilla aloilla. Tässä vaiheessa on kuitenkin vielä mahdotonta sanoa, mihin todistusvalintojen pisterajat asettuvat. Suosituimmilla aloilla papereiden tulee kuitenkin olla huippuluokkaa. Jos haluat varmistaa opiskelupaikan, paranna kurssin avulla mahdollisuuksiasi pärjätä valintakokeessa!

Rahaa takaisin kurssista -takuu toimii näin:

1. Varaa haluamasi kurssi.

2. Hae opiskelupaikkaa.

3. Jos saat paikan todistusvalinnassa, ilmoita siitä meille ennen valintakoetta tai (jos tulos tulee valintakokeen jälkeen) heti, kun saat tiedon hyväksymisestä.

4. Vastaanota tämä paikka ja ilmoita siitä meille heinäkuun loppuun mennessä.

4. Maksamme sinulle rahaa takaisin niin, että kurssillesi jää hintaa 40 % täydestä hinnasta.

Ilmoituksen tulee sisältää tieto opiskelupaikan saamisesta ja vastaanottamisesta (sama opiskelupaikka molemmissa). Ilmoitukset toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen info@eximia.fi. Esimerkiksi kuvankaappaus Opintopolusta riittää.

Takuu on voimassa kaikilla aloilla.