Ajankohtaista

Julkaistu 26.08.2020

Eximian kurssit järjestetään turvallisesti etäopetuksena – varaa kurssisi nyt!

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi kaikilla Eximian lähiopetuskursseilla siirryttiin keväällä 2020 etäopetukseen. Näin varmistimme opettajiemme ja kurssilaistemme turvallisuuden ja hillitsimme viruksen leviämistä. Kaikki kevään valmennuskurssit toteutuivat normaalien kurssiaikataulujen mukaisesti. Etäopetuskäytäntö on voimassa toistaiseksi ja jos pandemiatilanne helpottaa, pidämme läsnäolokurssit normaalisti lähiopetuksena. Tämänhetkisen (15.1.21) tilanteen mukaan ainakin helmikuussa 2021 alkavat kurssit järjestetään etäopetuksena.

 

Mahdollinen etäopetus toteutetaan Zoom-nimisen palvelun avulla. Ohjelmisto on erittäin helppokäyttöinen, eikä se vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Ohjelmisto toimii tarvittaessa myös selaimella ja mobiililaitteella.

 

Opiskelijat voivat etäopetuksen aikana esittää opettajalle kysymyksiä aivan kuin tavallisen lähiopetusluennon aikana. Lisäksi opiskelija voi vain nappia painamalla esimerkiksi pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia.

 

Kommentit ensimmäisiltä etäopetuskerroilta ovat olleet erittäin positiivisia:

 

"Kaikki sujui todella sujuvasti!"
"Oli kuin tunnilla olisi ollut."
"Kaikki toimi hyvin, ei poikennut muista opetuskerroista."

 

Etäopetus mahdollistaa opiskelun kätevästi vaikkapa kotisohvalta käsin. Webinaariluennot tallennetaan, eli opiskelija voi halutessaan palata niihin myös opetuskerran jälkeen.

 

Reaaliaikainen etäopetus koskee vain lähiopetuskursseja, ei siis verkkokursseja, joilla opiskellaan etukäteen nauhoitettujen opetusvideoiden tai muun materiaalin avulla itsenäisesti.

 

 

Ilmoittaudu ja aloita opiskelu nyt!

 

Valmennuskurssityliopistoon

Valmennuskurssit ammattikorkeakouluun

Abikurssit ylioppilaskirjoituksiin

Itseopiskelutuotteet

Laadukkaat valmennuskurssit jo vuodesta 2000!