Suomen laajin valmennuskurssivalikoima. Me saamme sinut opiskelemaan.

Miksi Eximia on ykkönen?

Kohtaamme sinut yksilönä.
Me Eximialla haluamme tukea sinua pyrkimyksissäsi kokonaisvaltaisesti ja sataprosenttisesti. Kun otat meihin yhteyttä, pohdimme yhdessä kanssasi sinulle sopivinta tapaa valmentautua. Tarpeen mukaan voimme myös vinkata sinulle vaikkapa uusia opiskelutekniikoita tai auttaa löytämään juuri sinulle sopivan koulutusalan.

Valmennamme kahden vuosikymmenen kokemuksella.
Eximia on auttanut nuoria yli kahden vuosikymmenen ajan. Yli 100 000 lukiolaista ja korkeakouluhakijaa on pyrkinyt kohti tavoitteitaan Eximian tukemana. Näiden lukujen valossa voimme vakuuttaa kurssiemme rakentuneen oppimisen kannalta optimaalisiksi. Olemme nähneet sadoittain erilaisia valintakokeita ja vielä enemmän erilaisia oppijoita. Siksi osaamme auttaa juuri sinua. Kokemuksen tuomaa varmuutta on hankalaa peitota.

Olemme asiantuntijoita – alalla kuin alalla.
Eximian kurssipäälliköt ovat perehtyneet kokonaisvaltaisesti omiin vastuualoihinsa ja erilaisiin valintakokeisiin. He tietävät, mitä asioita valintakokeissa painotetaan ja mihin asioihin hakijan tulee opiskellessaan kiinnittää huomiota. Ota yhteyttä kurssipäälliköihimme, kun haluat tietää lisää jonkin tietyn alan opinnoista tai valintakokeista.

Turvaamme hakemisen.
Kilpailu korkeakoulupaikoista on kovaa, ja joskus opiskelupaikka voi valmennuskurssista ja kovasta työstä huolimatta jäädä saavuttamatta. Jos et saa opiskelupaikkaa ensimmäisellä hakukerralla, voit osallistua seuraavana vuonna vastaavalle kurssille edulliseen uusintahintaan. Tai jos osallistut kurssille ja saatkin opiskelupaikan todistusvalinnassa, tarjoamme sinulle suurimman osan kurssihinnasta takaisin. Lue lisää Rahaa takaisin kurssista -takuusta.

Tarjoamme vaihtoehtoja.
Mitä, jos hakisitkin korkeakouluun ulkomaille? Eximian laajan, kansainvälisen yhteistyöverkoston avulla voit hakeutua opiskelemaan yliopistoon tai ammattikorkeakouluun ulkomaille. Vältät pääsykokeisiin pänttäämisen, saat upeita kokemuksia ja muodostat työelämän kannalta arvokkaita kansainvälisiä verkostoja. Lue lisää ulkomailla opiskelusta ja ilmoittaudu mukaan.

Nyt on juuri oikea aika ottaa ensimmäinen askel kohti unelmiesi opintoja. Lähde liikkeelle vaikkapa aloittamalla chat-keskustelu kurssipäälliköidemme kanssa. Jutellaan lisää ja löydetään juuri sinulle oikea suunta!


Kurssin kulku

Kurssivalikoimamme

Eximian tehokkaat valmennuskurssit yliopistoihin löydät täältä, ja valmennuskurssit ammattikorkeakouluihin löydät täältä. 

Ylioppilaskirjoituksiin valmentavat valmennuskurssit löydät täältä. 

Tutustu myös itseopiskelumateriaaleihimme, joita löytyy melkein alalle kuin alalle.