Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että valmennuskurssilaisemme saavat rahoilleen vastinetta. Opettajien palautekeskiarvot ovat olleet vuodesta toiseen todisteena onnistumisestamme. Kevään 2023 Kaikkien opettajien palautekeskiarvo oli 4,51/5!

Hanna, psykologian kurssilainen


Milla, hallintotieteiden kurssilainen

Honn, DI-kurssilainen


Enna, oikeustieteen kurssilainenKokemuksia Eximian kauden 2022-2023 valmennuskursseilta

Biologia ja ympäristötieteet:

"Opetus oli minusta todella hyvää, ja sisältö kattoi kaikkia alueita sopivasti."

"Opettaja selitti asioita ja yhdisti eri kurssien asioita."

Kevään 2023 opettaja sai kurssilaisilta arvosanaksi (1 - 5 asteikolla) 5,00. Arvioitavana olivat opetuksen valintakoekeskeisyys, kannustavuus sekä asioiden esittämistaito.
Biolääketiede:

"Nopeat ja tiiviit opetuskerrat mahdollistivat suurien kokonaisuuksien läpikäymisen helposti."

"Biologian opettaja oli tosi hyvä! Hän kävi varmaan kaikki osa-alueet läpi. Itselleni tuli jopa uutta oppia siitä!"

"Eximia itseopiskelumateriaalin kanssa oli hyvä opiskella ja luennot oli opettavaisia."

"Käsitykseni valintakokeessa vaadittavasti osaamisesta selveni. Ilman tätä kurssia en välttämättä olisi osannut kerrata oikeita asioita."

"Sain kerrattua vanhaa tietoaa ja sain uudenlaista ymmärrystä"

"Tuli esiin sellaisia asioita, joita ei lukiossa käydä, mutta mitkä ovat kuitenkin esiintyneet valintakokeissa. Näitä asioita en olisi yksin tajunnut opiskella."

"Olen aina oppinut parhaiten, kun joku selittää asiat auki, joten kurssi oli siitä tosi hyvä! Lisäksi käytiin läpi vastaustekniikoita ja vanhoja tehtäviä, mikä oli hyödyllistä."

"Opin uusia asioita lukion oppimäärästä ja kurssi syvensi tietoa"

"Kurssi oli erinomainen ja ehdottomasti oli rahan arvoinen! Kiitos opetuksesta ja materiaalin laajuudesta!"

"Materiaalien tehtävien määrä, luennot antoivat opiskeluaikataulun ja jäsenteli opiskelupäivät hyvin."

"Opettajien materiaaleihin oli kiteytetty olennaiset teoriasta ja lisätehtävät."

"Hyvät itseopiskelumateriaalit ja tehtävät, vanhat pääsykokeet, harjoituspääsykokeet."

Biotieteet:

"Opin uusia asioita ja sain itse opiskeltuihin asioihin lisää ymmärrystä. Opin siis melko paljon lisää."

"Vaikeita asioita käsiteltiin porukalla."

"Erittäin korkean tasoisia tehtäviä."

Diplomi-insinööriosastot:

"Tehtävien käyminen dokukameralla on todella hyvä ja opettavainen tapa. Myös arvostin sitä, että välillä aika loppui kesken, mutta silti käytiin tehtävät huolella läpi!"

"[Opettaja] Kertoi yksityiskohtaisesti kaikista tehtävistä ja opiskeltavista asioista, sekä otti osallistujat hyvin huomioon."

"Pidin siitä, että opettaja laski tehtäviä paperille ja sitä kautta selitti niitä!"

Farmaseutti ja proviisori:

"Aivan mahtava opettaja. Suosittelen jatkossa muillekin tätä kurssia!"

"Paljon oli esimerkkejä ja hyviä harjoituksia tunneilla. Materiaalit oli hyvät ja kattavat."

"Olen erittäin tyytyväinen ja koin, että opin paljon ja sain paljon hyödyllistä tietoa."

"Sain paljon hyviä vinkkejä. Olen tyytyväinen ja opettaja oli tosi kannustava."

"Hyvinrakennetut luennot ja selkeä opetus. Ryhmätyöt oli aktivoivia ja opettavaisia"

Hallintotieteet:

"Saavutin opiskelupaikan ja opettaja oli paras. Erityiskiitos kuuluu siis huipulle opettajallemme, joka oli aina niin kannustava ja loi minuunkin paljon uskoa😊."

"Meidän ope teki tosi kattavat tietopaketit ja kerto asioista kattavasti ja kannusti ja tsemppasi niin hyvin❤️! Hän oli itsekin motivoitunut, joten se auttoi itseänikin jaksamaan koko luku urakan läpi!!"

"Opin aineistojen lukua, vastaustekniikkaa ja hallintotieteellistä ajattelua sekä ylipäänsä opiskeluihin tähtäävää oikeaa asennetta."

"Kurssi oli loistava, tän vuoden valintakoe oli vaan vähän vaikea, mutta osasinkin odottaa sitä, mutta koetta varten kuitenkin kaikki oli saatavilla kurssilta!"

"Opettaja oli loistava ja todella kannustava. Ihan paras."

" [Opettaja] Kannusti ja tsemppasi ja teki tietopaketteja oli itsekin tehnyt valtavasti meidän kurssin ja oppimisemme eteen!"

VAKAVA

"Oma kokemus koko kurssista on todella positiivinen. Realistisia tehtäviä, joissa sopivasti haastetta, ja perusteelliset aineistovalmennussisällöt."

"Kurssi oli paljon enemmän mitä osasin odottaa! Ja nyt on hyvänlainen jännitys päällä vakava-kokeeseen mennessä, kun tuntuu että tänä vuonna on ihan oikeasti mahdollisuus onnistua kokeessa."

"Kurssi oli mielestäni hyvä ja sai hyvin harjoitusta ja soveltuvuuskoevalmennukset olivat myös hyödylliset. Ilman kussia olisi varmasti ollut paljon epävarmempi olo mennä kokeeseen. Myös muilta kurssilaisilta sai tukea ja tajusi, että muutkin ovat samassa tilanteessa kuin itse."

"Pystyin hiomaan lukustrategiaa itselle sopivimmaksi."

"Parasta oli, että joka tunnilla oli tunnin aika, kun luettiin artikkeli ja tehtiin tehtävät. Siinä pakotti itsensä tekemään ja keskittymään, ja sitä kautta oppimaan.

"Ajankäytön hallinta artikkeleiden lukemisessa."

"VAKAVA-kokeeseen paras tapa oli harjoitella artikkeleiden lukua ja tehdä niistä tehtäviä ja sen jälkeen tarkistaa ne yhdessä."+

"Hyödyin varmaan eniten tehtävistä, niiden tarkistuksesta, sekä aineistoharjoitusten jälkeisestä itsereflektiosta, niin heti tajusi missä meni vikaan ja miten asia korjataan. Samalla huomasi kuinka äkkiä miinuspisteet syövät pistepotista, ja osaan paremmin arvioida riskit vastatessa. Niin luottamus omaan osaamiseen kuin itsevarmuus ovat nyt parempia kuin ennen kurssin alkua, mitä tavoittelinkin! Lisäksi taskuun jäi yleishyödyllisiä käsitteitä, sekä kykyä ottaa haltuun erilaisia aineistoja aiempaa nopeammin."

"Kurssin pitäjä ihan mahtava! Todella selkeästi selitti asiat, jopa vaikeat taulukot tai aihekokonaisuudet. Oli myös hyvä että joka tunnilla oli lähes samanlainen aikataulu, niin tuli enemmän rutiinia tekemiseen."

"Kurssi toi hyvin varmuutta pääsykoetilanteeseen, jossa tsemppaava opettaja auttoi. Lisäksi harjoituspääsykoe auttoi palauttamaan mieleen pääsykokeen omaisen tilanteen."Kauppatieteet:

"Kurssi oli kokonaisuudessaan antoisa ja antoi hyvää valmistautumista pääsykokeeseen. Opetustahti oli välillä turhan nopeaa. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä valmistava kurssi."

"Luentotallenteet olivat todella hyvä juttu. Minä en aina kerennyt reaaliaikaisesti tunnille, joten oli todella hyvä, että luennot taltioitiin niin ei tippunut kärryiltä. Luentotallenteet olivat myös hyviä, koska niiden avulla pystyi uudelleen läpikäymään tiettyjä kokonaisuuksia tarvittaessa."

"[Opettaja]Selitti asiat perusteellisesti ja oli helppo ymmärtää, mistä puhutaan."

"[Opettaja]Vastasi aina kysymyksiin selkeästi."

"[Opettaja]Kävi tehtävät aina perusteellisesti läpi ja kertasi vielä koko tehtävän lopuksi uudelleen niin laskussa pysyi aina mukana."

"[Opettaja]Oli kannustava ja avasi tehtäviä tarvittaessa tarkemmiksi! Oli todella huippu!"

"Tehtävät valintakoe-keskeisiä."

Kulttuurien tutkimus:

"Termit käytiin hyvin lävitse sekä laajasti esseevastauksia ja niiden muodostamisia. Kurssi antaa hyvän pohjan omalle työstämiselle."

"Kurssi auttoi todella paljon hahmottamaan ennakkomateriaalin keskeisiä pointteja, käsitteitä ja sitä mihin kannattaa panostaa. Kurssilla tapahtuneiden harjoitusten ja treenikokeiden takia koetilannekaan ei tunnu niin stressaavalta esim. ajankäytön suhten. Kurssin palaute myös jatkuvasti auttoi huomaamaan missä on kehitettävää."

"Itseopiskelumateriaalit ovat uskomattoman kattavat ja hyvät! Mielelläni tulen ensi vuonna uudelleen, jos tällainen tilanne olisi edessä, tykkäsin!"

"Ei pelkästään ulkoaopettelua tai tekstin jatkuvaa uudelleen pänttäämistä."

"Opettaja oli osaava ja hyvin kannustava. Tunsin että sain monipuolisesti apua."

"Kurssi kiteyttää hyvin ennakkomateriaalit ja antaa uusia opiskelu tapoja, jolla voi löytää itselleen sopivan."

"Kurssi oli monipuolinen ja auttaa varmasti monia."

"Kiitos kurssista."

"Suosittelen mielelläni muillekin!"

"Opettaja avasi tietoa ennakkomateriaaleista hyvin ja täydentävästi."

"Auttoi vastaustekniikan kehittymisessä."

"Opettaja oli erittäin motivoitunut saamaan meidän sisälle kouluun. Sain myös eväitä tuleviin koulutehtäviin. ISO kiitos!!

Logopedia:

"Opetus oli erittäin korkealaatuista kokonaisuudessaan. Kokonaisuudet oppi paremmin kuin yksin lukemalla, epäselvyyksien kanssa ei jäänyt yksin ja tuli korjattua jos jotain oli itse miettinyt väärin. Yksityiskohtiin tuli kiinnitettyä paremmin huomiota kuin jos olisin vain yksin lukenut ja ne jäivät paremmin mieleen tehtävien ja kertauksen ansiosta."

"Artikkelien läpikäyminen yhdessä auttoi minua ymmärtämään artikkelien asiat paljon paremmin, mitä olisin yksin kyennyt ymmärtämään."

"Parasta oli se, että sai suomeksi opetusta materiaaleista, koska en ole hyvä englannissa."

"[Opettaja] opetti todella selkeästi ja vastasi kysymyksiin todella hyvin! Mukava seurata opetusta. Kiva kun oli vielä kertauksessakin omia tehtäviä. Kiitos niistä! :)"

"Opettaja kävi perusteellisesti opetettavia aiheita läpi ja kuunteli myös opiskelijoiden toiveita haastavista asioista."

"Erittäin selkeät, johdonmukaiset ja kattavat tiivistelmät! Kieli todella selkeää myös. Myös diat olivat hyvät ja tehtävät erinomaiset. Arvostin että useimmissa tehtävien vastauksissa oli myös perusteet tai viite mistä vastaus löytyi artikkelista. Arvostin myös sitä, että kertaustunnilla annettiin lisää tehtäviä. Materiaaleissa ei virheitä. Herätti luottamuksen, että materiaaleihin voi luottaa ja että niistä todella on apua opiskellessa."

"Materiaalit olivat oikein hyviä ja tukivat omaa opiskelua hyvin. Etenkin kertaustehtävät."

"[Opettaja]Kävi rauhassa läpi tärkeät asiat, oli ihanan kannustava, vastasi hyvin kysymyksiin."

"Ei negatiivista sanottavaa. :)"

"Opetus oli hyvää!"

"Aiheet käsiteltiin tarkasti ja laajemmin kuin artikkelissa, mikä helpotti kokonaiskuvan hahmottamista ja muistamista."

"Opetus oli hyvää ja laadukasta, ja tosi ymmärtäväinen ja "läheisen tuntuinen" opetustyyli :)"

"Iso kattavuus materiaaleista oli kyllä erittäin hyvä, sai opiskeltua hyvin itsekseen."

"Todella kannustava opettaja! :)"

"Mukavat olivat opetustunnit ja niitä oli kiva seurata, ja sai osallistua hyvin ! Selkeää opetusta."

"Kiitos kurssista ja opetuksesta!! :)"

"Tiivistelmät artikkeleista oli kattavat ja laajat, se oli mukavaa. Ja opetus oli hyvää !"

Lääketiede:

"Kiitos kaikille kurssin järjestäneille ja pitäneille! Oli hyvin antoisa kurssi!"

"Kurssi vastasi odotuksiani hyvin. Olen saanut parannettua monia itselleni vaikeita aihealueita ja kokonaiskuva kemiasta, fysiikasta sekä biologiasta on kasvanut ja parantunut kurssin ansiosta."

"Tehtävät olivat monipuolisia ja kurssin pitäjät asiantuntevia!!"

"Kurssi oli itselleni todella mieluinen ja vastasi odotuksia. On mukavaa, kun sai vahvistusta ja tukea omaan hakuprosessiin. Kiitos paljon! :)"

"Materiaali on kattava ja tehtäviä löytyy tarpeeksi. Joidenkin tehtävien (etenkin biologian) vastauksissa ihmetystä aiheutti kuitenkin asiat joista ei kurssimateriaaleissa oltu mainittu ollenkaan."

"Asiat käytiin läpi erittäin tarkasti. Tunneilla käytiin läpi hyvin aikaisempien vuosien pääsykoetehtäviä ja muutenkin tehtävien ja teorian suhde tunneilla oli toimiva."

"Asiat opetettiin selkeästi ja kurssidiat olivat selkeitä. Oli mukavaa, kun luennoilla aktivoitiin kuuntelijoita mm. siten että sai vastata tehtäviin. Myöskin omiin kysymyksiin sai aina kattavan vastauksen."

"All around selkeää ja helposti seurattavaa opetusta! Diat täynnä infoa ja paljon tehtäviä."

"Ei valittamista!"

"Kaikki aiheet käytiin läpi ja myös hyviä ja hyödyllisiä tehtäviä tehtiin yhdessä tunneilla. Hyvää tietoa aikaisempien vuosien pääsykokeista."

"Opetus oli laadukasta ja opettajien asiantuntemus oli hyvää."

"Asiat käytiin hyvään tahtiin perinpohjaisesti läpi. Koen oppineeni ja ymmärtäneeni tunneilla käydyt asiat hyvin."
Maantiede:

"Perushyvä kurssi ja erilainen tapa oppia."

"Hyvä ja hyvin tiivistetty kurssi."

Oikeustiede:

"Kirjojen ja artikkelien kertaaminen ja niiden sisällön avaaminen. Sekä toi tietynlaista rauhallisuutta ettei stressaa liikaa."

"Tunnit auttoivat ymmärtämään asioita, joita ei itse kirjoja lukiessa ymmärtänyt heti."

"Asian sisäistäminen paremmin."

"Opetus oli hyödyllistä ja erityisesti opetuksen aikana tehdyt tehtävät."

"Kurssissa oli hyvät opettajat ja osasivat kertoa asiat hyvin ja selkeästi, asiat ei jääneet epäselviksi."

"Tunnit olivat ytimekkäitä ja pysyttiin hyvin aiheessa."

"Opettajat olivat myös ns ihmisten tasolla eivätkä unohtaneet ikinä kannustaa epäonnistumisista huolimatta."

Psykologia:

 

"Opetus oli erittäin korkealaatuista kokonaisuudessaan. Kokonaisuudet oppi paremmin kuin yksin lukemalla, epäselvyyksien kanssa ei jäänyt yksin ja tuli korjattua jos jotain oli itse miettinyt väärin. Yksityiskohtiin tuli kiinnitettyä paremmin huomiota kuin jos olisin vain yksin lukenut ja ne jäivät paremmin mieleen tehtävien ja kertauksen ansiosta."


"Artikkelien läpikäyminen yhdessä auttoi minua ymmärtämään artikkelien asiat paljon paremmin, mitä olisin yksin kyennyt ymmärtämään."

"Parasta oli se, että sai suomeksi opetusta materiaaleista, koska en ole hyvä englannissa."

"[Opettaja] opetti todella selkeästi ja vastasi kysymyksiin todella hyvin! Mukava seurata opetusta. Kiva kun oli vielä kertauksessakin omia tehtäviä. Kiitos niistä! :)"

"Opettaja kävi perusteellisesti opetettavia aiheita läpi ja kuunteli myös opiskelijoiden toiveita haastavista asioista."

"Erittäin selkeät, johdonmukaiset ja kattavat tiivistelmät! Kieli todella selkeää myös. Myös diat olivat hyvät ja tehtävät erinomaiset. Arvostin että useimmissa tehtävien vastauksissa oli myös perusteet tai viite mistä vastaus löytyi artikkelista. Arvostin myös sitä, että kertaustunnilla annettiin lisää tehtäviä. Materiaaleissa ei virheitä. Herätti luottamuksen, että materiaaleihin voi luottaa ja että niistä todella on apua opiskellessa."

"Materiaalit olivat oikein hyviä ja tukivat omaa opiskelua hyvin. Etenkin kertaustehtävät."

"[Opettaja]Kävi rauhassa läpi tärkeät asiat, oli ihanan kannustava, vastasi hyvin kysymyksiin."

"Ei negatiivista sanottavaa. :)"

"Opetus oli hyvää!"

"Aiheet käsiteltiin tarkasti ja laajemmin kuin artikkelissa, mikä helpotti kokonaiskuvan hahmottamista ja muistamista."

"Opetus oli hyvää ja laadukasta, ja tosi ymmärtäväinen ja "läheisen tuntuinen" opetustyyli :)"

"Iso kattavuus materiaaleista oli kyllä erittäin hyvä, sai opiskeltua hyvin itsekseen."

"Todella kannustava opettaja! :)"

"Mukavat olivat opetustunnit ja niitä oli kiva seurata, ja sai osallistua hyvin ! Selkeää opetusta."

"Kiitos kurssista ja opetuksesta!! :)"

"Tiivistelmät artikkeleista oli kattavat ja laajat, se oli mukavaa. Ja opetus oli hyvää!"

Ravitsemustiede:

 

 

"Kokonaisuutena hyvä kurssi ja super opettaja, minkä vuoksi myös oma motivaatio ja kiinnostus aihetta kohtaan pysyi hyvin yllä lukemisen ajan."

"Kurssi vastasi odotuksia, koska olen sen aikaisemmin käynyt, mutta silti sain paljon uutta tietoa ja uusia oppimistyylejä."

"Kun ainestoa käytiin läpi yhdessä ja opettaja oli löytänyt aineistosta sellaisia kohtia, joita ei itse ollut ymmärtänyt nostaa keskeiseksi ja tehtävien teko auttoi oppimista."

"Ilmapiiri oli ihanan rento, mutta silti todella motivoiva ja kurssilla oli tekemisen meininki! Opettaja oli lempeä, loi positiivista ilmapiiriä ja hänen rauhallinen olemuksensa lievitti kyllä lukemisesta aiheutuvaa stressiä.

"Opettaja antoi kurssilaisten osallistua opetukseen ja kurssin kulkuun, mikä oli kiva ja hyödyllistä! Opetustavat olivat myös hyviä ja saimme keskustella paljon ryhmissä! Myös monivalinta-kotitehtävät olivat hyvä lisä ja vahvistivat osaamista kokeessa! Dioissa myös löydetty hyvin aineistojen tärkeimmät aiheet kattavasti!"

"Oli ymmärtävä ja kannustava. Otti asioista selvää ja palasi myöhemmin asiaan, jos ei suoraan osannut vastata."

"Opettajalla oli käytännön kokemusta alasta, joten se huokui opetustavassa ja hän oli nostanut dioissa esille hyvin konkreettisia keinoja ja asioita. Opettaja oli myös kannustava ja aina hyvällä mielellä."

"[Opettaja] Tarttui jokaiseen kysymykseen mitä me opiskelijat esitettiin, ja yritti parhaalla mahdollisella tavalla löytää niihin vastaukset!"

"Opettaja on itse valmistunut koulusta ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Opettaja osasi kivasti kasata ja vastata kysymyksiin ja ajatuksiin, joita heräsi opiskeluun liittyviin kysymyksiin. Otti hyvin kuunneltavaksi kurssilaisten toiveet."

Valtiotieteet:

"Kurssilla käytiin läpi valintakokeen rakennetta ja sen ennakkomateriaalia sekä opeteltiin vastaamaan aineistotehtäviin, mikä oli hyödyllistä kokeeseen valmistautumisen kannalta."

"[Opettaja] Kertoi asiat yksinkertaistetusti, ja silti erittäin monipuolisesti, keskittyen juuri tärkeimpiin asioihin. Opettaja otti huomioon kaikki ja antoi jatkuvasti ihmisille puheenvuoroja, ja teki äärettömän suuren työn järjestäen kurssista juuri sellaisen mahtavan kokonaisuuden, jollainen siitä tulikin."

"[Parasta oli] Uusien näkökulmien tuonti, esim kirjaan sekä aineistotehtävien opettelu perinpohjin."

"Opettaja kuunteli kaikkien kommentteja ja antoi hyviä vinkkejä!"

"Opin yhteiskunnallisen tutkimuksen käsitteitä ja opiskelu oli monipuolista."

"[Parasta oli]Opettajan suuri tietotaito ja osaaminen liittyen aineistojen ja ennakkomateriaalin purkuun ja tiivistämiseen."

"Opettaja osasi kertoa kaiken monimutkaiseltakin vaikuttavan asian yksinkertaisessa muodossa ja antoi paljon varmuutta omaan tekemiseen."

"Kurssi oli erittäin kattava, selkeä, toimiva ja hyödyllinen. Sain paljon varmuutta ja tahtia omaan opiskeluuni, ja pystyin keskittymään juuri niihin tärkeisiin asioihin materiaalissa. Minulla on kovat odotukset, että pääsisin aloittamaan Yhmussa syksyllä. Pidetään peukkuja. Kiitos tästä kuuluu valmennuskurssin opettajalle, kiitos todella kovasti!"

"Opettaja oli todella mukava ja asiantunteva."

 


Kokemuksia Eximian kauden 2021-2022 valmennuskursseilta

Biologia

”Kurssi oli erittäin tehokas, intensiivinen ja meillä oli mielestäni hyvä opettaja. Koen, että nyt minulla on pääsykokeessa paljon suurempi mahdollisuus onnistua.”
"Kiitos opettajalle erittäin hyvin järjestetystä ja oppimiseen kannustavasta opetuksesta"

Biotieteet

"Toiveet siitä miten ja mitä haluttiin opiskella otettiin hyvin huomioon ja asiat käytiin läpi kattavasti"

"Tunnit olivat todella selkeitä ja etenivät johdonmukaisesti, oli helppo seurata ja pysyä mukana."

"Tunneilla oli sopivassa suhteessa tehtäviä ja itse luentoa. Luento-osuudet oli myös selkeitä ja dioihin oli helppo palata myöhemminkin."

"Materiaali oli sopivan laaja."

"Opiskeltavat asiat ja tehtävät keskittyivät hyvin valintakokeeseen. Vastaustekniikkatehtävät olivat hyödyllisiä."

"Opettajien kannustus auttoi oppimisprosessissa."

Diplomi-insinööriosastot

"Opettaja selitti asiat hyvin ja pysyin todella hyvin tuntien aikataulussa."

"Opettaja selitti asiat selkeästi ja palasi asioihin, joita kurssilaiset kysyivät. Opettaja oli myös todella kannustava, eikä haitannut vaikka vastasi väärin."

Farmasia

"Opetus oli monipuolista ja kattavaa. Asiat käytiin läpi riittävällä tarkkuudella."

"Valmennuskurssi auttoi minua suunnattomasti, kiitos tästä!"

Hallintotieteet

 "Nyt on ihan rauhallinen olo lähteä kokeeseen."

 "Kokonaisuus oli kattava ja tietoa oli helposti saatavilla. Opetuksessa tai kurssikokonaisuudessa ei ollut mitään huomautettavaa. Erityiskiitokset vielä opettajalle laadukkaasta opetuksesta!"

 "Löysi ne oleelliset asiat joita piti tankata enemmän. Luentorakenteet olivat joustavia ja tehtäviä oli paljon."

 "Eximian materiaali, jonka tiivistelmät, oikein/väärin -väittämät ja esseetehtävät olivat todella hyödyllisiä ja opettavaisia."

 "Kokonaisuuksien koostaminen ja eri tärppien löytäminen auttoivat varmasti myös koesuorituksessa."

 VAKAVA (Kasvatusalan valintakoeyhteistyö):

 "Sain varmuutta omaan lukemiseen ja valmistautumiseen. Ymmärsin kokeen rakenteen, vastaus tekniikoita ja miten taulukoita yms. tulkitaan. Myös annetut tehtävät ja materiaalit olivat hyödyllisiä vapaa-ajalla."

 "Sain taas kiinni akateemisiin taitoihin. Oma motivaationi myösnousi koko ajan kurssin aikana."

 "Todella hyvä ja kattava itseopiskelumateriaali. Myös kurssin Moodle-alustaan tallennettu hyviä artikkeleita tehtäväksi. Kurssin hyöty ollut lähinnä aikataulussa pysyminen."

 "Opin uusia tapoja käsitellä erilaisia aineistoja. Lisäksi sain hyviä vinkkejä siitä, miten pääsykokeessa kannattaa toimia."

 "Helpotti toki jäsentelemään omaa opiskelua ja oli iso tuki opiskelulle"

 "Käytiin hyvin eri vastaustekniikoita ja erilaisia artikkeleita läpi. Sain paljon vinkkejä ja itsevarmuutta mennä kokeeseen. Kurssilla käydyt erilaiset tehtävät ja materiaalit ja opetus yleisesti oli tosi hyödyllistä ja tämä kurssi oli kyllä kannattava sijoitus."

 "Opin lukemaan erilaisia artikkeleita laajasti. Omaa tekemistä sai aikataulutettua."

 

 

 

 


VAKAVA (jatkuu)

"Mielestäni kurssi oli kokonaisuudessaan erittäin hyvä. Tunnit sopivan pitkiä ja selkeitä."

"Opin lukemaan erilaisia artikkeleita laajasti. Omaa tekemistä sai aikataulutettua."

"Opettaja oli super kannustava ja sai luotua uskoa omaan tekemiseeni ja lukuprosessiini."

"Opettajalla oli ihanan kannustava asenne. Kokeesta sai realistisen kuvan kuten että kukaan ei saa kokeesta täysiä pisteitä, joten siihen ei kannata itsekään edes pyrkiä. Oli ihanaa kuulla muistutuksia että pitää muistaa olla itselleen armollinen."

"Mahtavat materiaalit ja tehtävät ja taitava opettaja! Ilman kurssia lukeminen tämäntyyppiseen kokeeseen olisi hyvin hankalaa."

"Paljon harjoitustehtäviä. Omalla ajalla en olisi saanut tehtyä niitä niin hyvin ja kun opetuksen aikana annetaan aikaraja, se harjoitti hyvin hahmottamaan tehtäviin käytettävää aikaa. Lisäksi muiden samassa tilanteessa olevien kanssa keskustelu auttoi paljon."

"Välillä on vaikea ottaa itseäni niskasta kiinni. Kurssin myötä pääsin tekemään kymmeniä harjoituksia ja opin paljon uutta, kuten taulukkojen luku."

"Hyvä ja motivoiva opettaja. Kurssi tarjosi harjoituksia, jotka auttoivat suuresti kokeeseen valmistautumisessa."

"Oma aktiivisuus vaikuttaa siihen, kuinka paljon saat valmennuksesta irti. Zoom-yhteys oli oikein hyvä asia!"

"Kokonaisuutena kurssi vastasi mainiosti hinta-laatusuhdetta."

 ”Opettaja kuunteli meidän toiveita ja oli valmis auttamaan missä tahansa. Opettaja muutenkin panosti kurssiimme.”

 ”Opettaja otti hyvin huomioon opiskelijoiden toiveet ja oli ihanan kannustava sekä tsemppaava.”

"Hyvä valmentaja!"

 "Tsemppasi paljon ja opettaja oli todella mukava ja auttavainen."

Kauppatieteet:

"Kannustava ilmapiiri ja mielenkiintoinen opetus"

"Mielestäni oli todella upeat esimerkit ja pidin myös tehtävistä mitkä kävimme yhdessä läpi"

"Pidin tehtävistä todella paljon ja oli paljon aikaa tehdä niitä"

Kulttuurien tutkimus:

"Valintakokeen kannalta olennaisia käytiin läpi. Suomenkieliset aineistot auttoivat hahmottamaan ennakkomateriaaleja."

"Luennot olivat todella hyviä."

"Opettaja oli innostava ja kertoi laajasti asioista."

"Selkeät tiivistelmät auttoi ymmärtämään kokonaisuuksia ja palautteet tehdyistä tehtävistä antoi hyvin osviittaa mitä osaan ja mitä kannattaa kerrata!"

"Tuotti hyvää ymmärrystä ennakkomateriaaleista."

"Kaikista kurssilla käydyistä asioista oli paljon hyötyä. Uskon että ilman tätä kurssia en ymmärtäisi asioista läheskään yhtä hyvin kuin nyt."

"Opetus oli sujuvaa ja ymmärrettävää. Asiat oli esitetty mielenkiintoisesti."

"Hyvä kurssi, itse sai päättää aktiivisuudesta ja harjoitustehtävät olivat hyviä, lisäksi itseopiskelumateriaali oli todella hyödyllinen."

Logopedia:

"Tunnit olivat monipuolisia, opettaja oli todella mukava ja kannustava."

"Asiat opetettiin todella selkeästi, hyvin havainnollistaen ja vaikeatkin asiat opin todella hyvin. Luennot olivat uskomattoman hyvin aikataulutettu. Mahtava opettaja!"

"Esittää matikan kuin matikan erittäin selkeästi ja ymmärrettävästi"

Lääketiede:

”Sain opettajilta paljon vinkkejä ja nippelitietoa.”

”Pysyin paremmin aikataulussa kuin itsekseni. Asiat vaan oli opeteltava siinä aikataulussa kun ne kurssilla käytiin.”

”Asioiden perusteellinen läpikäyminen.”

”Aikataulutus lukemiseen.


 


 

Oikeustiede:

"Mahdollisuus kysyä ja asioiden läpikäynti tunneilla toi varmuutta ja tukea lukemiseen."

"Yksityiskohtaisesti eri asioihin keskittynyt laadukas kurssi."

"Hyvin kasattu kokonaisuus, joka jätti tarpeeksi aikaa omalle lukemiselle, mutta käsitteli asiat tarpeeksi laajasti."

"Opettajat tekivät hyvin laadukkaita tehtäviä, joista oli suuresti apua. Lisäksi opetuksessa mukana pysyminen oli helppoa."

"Vastaustekniikka, tehtävät sekä harjoituskoe."

"Kurssidioihin oli hyvä palata vielä tuntienkin jälkeen."

Psykologia:

"Tunnit olivat monipuolisia, opettaja oli todella mukava ja kannustava."

"Asiat opetettiin todella selkeästi, hyvin havainnollistaen ja vaikeatkin asiat opin todella hyvin. Luennot olivat uskomattoman hyvin aikataulutettu. Mahtava opettaja!"

"Esittää matikan kuin matikan erittäin selkeästi ja ymmärrettävästi"

Ravitsemustiede:

 

"Erityisen monipuoliset materiaalit, paljon tehtäviä joka on plussaa. Kiva kuitenkin että oli tiiviit diat ja luennot. Opettaja otti paljon kurssilaisten toiveita huomioon, näki paljon vaivaa, ja lisäksi keksi helpot esimerkit kaikesta."

"Opettaja on ollut todella kannustava ja huomioinut meidän hakijoiden toiveet ja tarpeet erittäin hyvin! Hän on aina auttanut ja etsinyt tietoa niihinkin kysymyksiin, jotka eivät varsinaisesti materiaaleihin liity. Opettaja on myös koonnut diat hyvin ja ne sisältävät kaiken oleellisen. Tämän vuoden materiaalit ovat haastavia, mutta koen, että olen oppinut niitä tehokkaammin ja paremmin opettajan ansiosta! Myös tehtävien määrä sekä ryhmätöiden osuus opetuksesta on ollut hyvä ja ne ovat edistäneet oppimistani."

"Sain kurssilta sen, mitä odotinkin ja jopa enemmän. En koe, että opettaja olisi voinut tehdä jotain paremmin."

"Pääsin sisään ensimmäisellä yrityksellä, joten kurssi oli ehdottomasti hyödyllinen ja hintansa arvoinen."

"Tuli käsiteltyä materiaalia monipuolisemmin kuin vain itse lukemalla. Koin myös harjoitustehtävien (oikein/väärin ja monivalinta) tekemisen oikein hyödylliseksi."

"Ohjattu ja selkeä opetus sisällön keskeisimmistä aiheista ja erityisesti aiheista/yksittäisistä asioista jotka koin jo materiaalia itsenäisesti läpikäydessä epäselviksi. Harjoitustehtävät jotka osoittivat kuinka täytyy kiinnittää paremmin huomiota yksityiskohtiin ja osoittivat itselle myös mitä täytyy vielä kerrata. Ryhmätehtävät joissa ainakin jotkin aiheet ja termit jäivät paremmin mieleen kuin itse opetellessa."

"Materiaalien tiivistelmä/itseopiskelumateriaali ja harjoituskokeet olivat hyödyllisiä kerratessa aluetta."

"Pystyin seuraamaan omaa oppimistani hyvin realistisesti. Kaikki tehdyt tehtävät auttoivat huomaamaan sen mitä jo osaa ja mitä tarvitsee vielä lukea ja kerrata. Hyödyin myös siitä, että pääsykoeaineisto oli kurssia varten jaoteltu selkeisiin kokonaisuuksiin. Tämä helpotti myös oman aikataulun tekemistä ja siinä pysymistä. Ryhmätyöt olivat myös hyviä oppimisen keinoja ja samalla sai tukea ja kannustusta luku-urakkaan."

"Kurssille osallistuminen piti yllä motivaatiota ja auttoi jakamaan aineistojen lukemista eri päiville. Opettajan luennointi ja tehtävät auttoivat ymmärtämään ja oppimaan aineistojen sisältöä."

"Kokonaisuutena kurssi tuki omaa osaamista ja oppimista, ja oli rakennettu hyvin sujuvasti."

"Erittäin hyvä kokonaisuus. Mukava ja osaava opettaja, hyviä tehtäviä ja mahdollisuus kysyä mitä vain."

"Opetus oli hyvää ja laadukasta. Opettaja avasi käsitteitä ja havainnollisti asioita, jotka olivat vaikeita. Opettajalle sai laittaa kysymyksiä aineistoon liittyvistä vaikeista asioista. Tämä oli ehdottomasti plussaa, sillä kaikki eivät välttämättä uskalla kysyä kaikkien kuullen asioita etäluennolla. Opettaja otti huomioon sen mitä toiveita opiskelijoilla oli kurssikerroille ja kertauskerran materiaali oli todella kattava ja hyödyllinen."


 


Kokemuksia Eximian kauden 2020-2021 valmennuskursseilta

Biologia

”Kurssi oli erittäin tehokas, intensiivinen ja meillä oli mielestäni hyvä opettaja. Koen, että nyt minulla on pääsykokeessa paljon suurempi mahdollisuus onnistua.”

Biotieteet

”Opetus oli todella hyvää ja tunneilla oli aina positiivinen ilmapiiri!”

”Vaikka kurssin opetustahti on ollut kova, koen opettajan tuoneen asiat todella selkeästi esiin niin, että aiheista on saanut tärkeimmät ja keskeisimmät asiat hyvin painettua mieleen.”

”Materiaalien avulla on saanut konkreettista kuvaa minkälaiset tehtävät on hallittava kokeessa!”

”Sain uusia tapoja kerrata ja lukemisrutiini pysyi paremmin yllä, kun kurssillekin piti valmistautua.”

”Nelilaskimen käyttö tuli tutuksi ja biologian osaaminen syveni paljon.”

”Todella kattava kurssi. Paljon tehtäviä ja laskuharjoituksia ratkaisuineen, mikä on plussaa.”

”Mielestäni materiaalit olivat monipuoliset ja niihin oli valittu hyviä tehtäviä.”

Diplomi-insinööriosastot

”Esitysmateriaalit olivat tosi selkeät ja teoriaa oli hyvin helppo seurata.”

”Opettaja valitsi monenlaisia harjoitustehtäviä tunneille, jotka tukivat asian oppimista erittäin hyvin.”

”Pidin todella paljon opettajan tyylistä opettaa! Kannustava ja positiivinen asenne oli koko kurssin ajan. Diat olivat selkeät ja ne olivat sopivan tiivistettyjä, joista pystyy itse nopeasti kertailemaan.”

”[Opettaja] onnistui keskittymään valintakokeeseen ja toi esille pieniä yksityiskohtia, joita valintakokeessa tulee muistaa.”

”Erittäin hyvin kertoi kaiken, eikä olettanut mitään osattavaksi, mikä on tärkeää että kaikesta tulee rutiinia ja muistuu pienimmätkin asiat. Parempaa opetustyyliä/opettajaa harvoin olen tavannut!”

”Opettaja eteni hyvin asiasta toiseen, mutta kertasi myös asioita juuri sopivissa määrin.”

”Sain enemmän itsestäni irti, kun valmistautuminen oli jollain tapaa ohjattua. Sen lisäksi kurssi ja sen materiaalit olivat hyvin laadittuja.”

Farmasia

”Tunnilla harjoitustehtävät olivat todella samankaltaisia kuin oikeat valintakoetehtävät, joten niitten tekemisestä oli paljon hyötyä.”

”Aineisto-osiosta oli loistava apu!”

”Opettajat olivat avuliaita ja osasivat selittää erittäin hyvin hankalimmatkin tehtävät!”

”Opettaja ottaa hyvin huomioon opiskelijoiden tason ja opetus on käytännönläheistä ja aktivoivaa.”

”[Opettaja] käytti monipuolisia oppimistapoja ja mukavasti vaihtelua tuntien sisällöissä.”

”Paljon harjoituksia ja selityksen vastaukselle sai aina hyvin kattavasti!”

”[Opettaja] auttoi pienryhmissä hyvin aktiivisesti ja väänsi vaikeat asiat rautalangasta.”

"Harjoituksia oli monipuolisesti ja välillä sai laskeskella itsekseen ja välillä parin kanssa, mikä oli kivaa vaihtelua!”

”Opettaja myös vastasi takaisin todella ripeästi, mikäli kotitehtävissä nousi ongelmia."

”Opettaja opettaa käytännönläheisesti ja varmistaa, että asiat varmasti ymmärretään. kokonaisuus on ollut yhtenäinen ja aktiivisesti opiskelijoita mukaan ottava.”

”Aineisto-osuudesta oli paljon hyötyä, sillä en olisi osannut odottaa näin haastavia tehtäviä ja tekstejä. Nyt osaan lukea ja löytää vastaukset paljon tehokkaammin!”

Hallintotieteet

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?

”Kurssi antoi todella hyviä vinkkejä siihen, mitä lukea ja hyvän yleiskatsauksen sille, mitä pääsykokeelta voi odottaa.”

”Kurssin avulla sain kokoon mahdollisimman hyvän kokonaiskäsityksen kaikista aiheista ja opin yhdistämään ne toisiinsa. Myöskin harjoituskoe antoi varmuutta pääsykoetta varten.”

”Tuntitehtävät ja pistarit, itseopiskelumateriaali.”

Itseopiskelumateriaali, se että tunneilla pystyi kysymään, jos ei ymmärtänyt jotain. Englanninkielisten kappaleiden yhdessä läpikäynti.”

”[Opettaja] oli koko ajan mukana prosessissa hyvin valmentajan roolissa (paljon enemmän kuin vain opettaja) ja auttoi aina vastaamalla kaikkiin kysymyksiin kaikille tasapuolisesti ja reilusti.”

”Kurssi auttoi jaksottamaan omaa opiskelua ja niin sanotusti patisti siihen, kun halusi pysyä ajan tasalla kurssin kanssa.”


Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?


”Kurssi oli hyvin järjestetty. Vaikka etäyhteyksien varassa oltiin, niin saatiin käytyä asiat yhtä hienosti, miten lähiopetuksellakin.”

”Hyvää opetusta ja mukava vetäjä!”


Kasvatustieteet ja opettajankoulutus (VAKAVA)

"Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?"

”Sain harjoitusta monenlaisien artikkeleiden lukuun ja tehtävien tekoon, mikä tulee varmasti olemaan hyödyllistä VAKAVA-kokeessa.”

”Opin sen, miten lähestyä tieteellisiä artikkeleita ja opin taulukoiden tulkitsemisesta paljon.”

”Lukutekniikoiden opettelu, vinkit kokeeseen, tehtävien teko ja tarkistus. Hankalat kohdat avattiin ja kerrattiin.”

”Opin tulkitsemaan erilaisia tilastoja paljon paremmin ja opin itselleni tehokkaimmat lukutekniikat. Sain kurssilta myös varmuutta siihen, että voin pärjätä kokeessa.”

”Kurssin opettaja osasi selkeästi selittää kaikki käsitteet, eikä kiirehtinyt opetuksessa. Rytmi tuntui sopivalta. Myös pienryhmätyöskentelyn myötä kurssilla sai vertaistukea muista opiskelijoista.”

”En usko että olisin pystynyt itsestään valmistautumaan pääsykokeisiin läheskään näin hyvin. Kurssi on auttanut suuntaamaan huomiota niihin tärkeimpiin asioihin ja erityisesti ymmärtämään tieteellistä tekstiä ja termistöä. ”

”Kokemuksen saaminen tieteellisistä teksteistä ja käytännölliset vinkit koetilanteeseen.”

”Artikkeleiden rakenteen oppiminen, taulukkojen tulkinta.”

”Eri lukustrategiat, vastausstrategian harjoittelu ja ajankäytön harjoittelu.”

”Uskon että ilman kurssia koe olisi minulle mahdoton, kurssi auttoi löytämään hyvän tavan hajottaa koe sopiviin palasiin.”

”Opettajan asiantuntevuus ja varmuuden lisääntyminen.”

"Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?"

”Olen todella tyytyväinen kurssiin :) En olisi ilman kurssia oikein osannut lukea kokeeseen enkä olisi tiennyt mitä lukea ja mistä. Mutta kurssin avulla tuntuu, että olen hahmottanut VAKAVA-kokeen tärkeimmät asiat.”

”Koen, että jos pääsen kouluun, se on puhtaasti tämän kurssin ansioita. Uskon myös, että mahdollisuudet kouluun pääsyyn ovat realistiset.”

”Kurssi oli monipuolinen ja auttoi hyvin valmistautumaan pääsykokeeseen.”

”Opettaja osasi hyvin avata erilaisten artikkelien merkityksen ja auttaa tarvittaessa.”

”Tuntui, että tarvittaessa sai yksilökohtaista apua. Hankalissa aiheissa käytiin hitaasti vielä kertaalleen läpi.”

”Kurssi sai itseni tekemään töitä ja uskomaan että tähän kokeeseen voi valmistautua, vaikka ei olekaan ennakkoaineistoa.”

”Asioita ollaan käyty monipuolisesti läpi yhdessä. Epäselvät asiat opettaja on avannut hyvin.”

Kauppatieteet

”Kurssilla sai hyvää konkreettista harjoitusta valintakokeesta ja valintakoekeskeiset asiat selitettiin selvästi.”

”Auttoi hahmottamaan miten kauppatieteiden valintakokeeseen kannattaa valmistautua ja mitkä ovat siihen keskeisiä asioita.”

”Materiaali oli todella laaja ja esitteli paljon asioita joita kaikista oppikirjoista ei löydy.”

”Opetusvideot antoivat hyvää pohjaa muulle kurssin materiaalille.”

Kulttuurien tutkimus ja taiteiden tutkimus

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?

”Se että sain selkeitä tiivistelmiä materiaaleista, keskustelua laajemmin aiheista ja tehtäviä sekä niistä palautetta.”

”Apua siihen kuinka kirjoittaa essee sekä analysoinnin harjoittelua. Luettavat tekstit käännettiin suomeksi.”

”Esseiden teko ja niistä palautteen saaminen. Luennot, jossa käytiin läpi jokainen ennakkomateriialiartikkeli.”

”Kävimme läpi mikä on olennaista teksteissä ja ymmärtämään niiden välisiä yhteyksiä sekä tiettyjen termien avaaminen. ”

Kaikista eniten hyötyä oli siitä kun kävimme yksityiskohtaisesti läpi artikkeleita sekä siitä että tietämystämme testattiin kokeiden kautta.

”Ennakkomateriaalin läpikäynti ja käsitteiden selventäminen, myös artikkelien välisten yhteyksien läpikäynti. Esseen/esseevastauksen kirjoittamisen ohjeet ja harjoitukset. Aineistotehtävien ohjeet ja harjoitukset. Välikokeesta ja harjoituspääsykokeesta oli myös todella paljon apua.”

”Asioiden sitkeä kertaaminen, keskustelu ryhmän ja opettajan kanssa, esimerkit ja teemoista ja käsitteistä ja niihin liitetyt aiheet artikkelien ulkopuolelta auttoi jäsentämään, ymmärtämään teemoja.”

”Opin uusia opiskelutapoja ja sain muistella ja hioa kirjoitustaitoja. Opin, miten koekysymyksiin tulee vastata, ja sekä luennot että itseopiskelumateriaalit auttoivat merkittävästi koemateriaalisen sisäistämisessä. Lisäksi sain vertaistukea jännitykseen ja pääsin parin vuoden tauon jälkeen tehokkaasti opiskeluun kiinni.”

Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?


”Kurssi oli mielenkiintoinen ja hyvin jäsennelty sekä erittäin hyödyllinen. Otan ehdottomasti kurssin uudestaan, jos en tällä kertaa pääse kouluun.”

”Kurssi oli oikein hyödyllinen! Opettaja oli läsnä, kiinnostunut ja kiva kun oli niin perillä asioista, joita opetti. Plus oli kiva kun kyseli ja viritti keskustelua niin paljon!”

”Tarpeeksi hyvin aikaa yhteisissä tapaamisissa. Rento meininki. Hyvää ja selkeää palautetta tehtävistä.”

”Olen erittäin tyytyväinen, että päätin tulla kurssille.”

”Opettaja on ollut todella hyvä ja selittänyt hyvin asioita auki ja vastannut kaikkiin kysymyksiin. On ollut todella mukavaa ja rohkaisevaa saada hyvää palautetta esim. esseetehtävistä. On ollut myös mukava kuulla tarkemmin kulttuurien tutkimuksen opiskelusta ja sen mahdollisuuksista. Kurssin toteutus etänä ei ole haitannut, kaikki on silti toiminut hyvin.”

 

Logopedia

”Olen aiemminkin käynyt psykologian valmennuskurssin eri kautta. Tämä oli paljon parempi verrattuna siihen. Voin lämpimästi suositelle kaikille jotka hakee ensi vuonna psykalle."

”Tunneilta sai selkeyttä artikkeleihin ja tukea niiden tulkitsemiseen ja sisäistämiseen.”

 ”Hyviä tehtäväpaketteja, joista oli iso hyöty oppimisprosessin tukena.”

 "Aineisto-osuus osoittautui lopullista koetta ajatellen kaikista tärkeimmäksi ja hyödyllisimmäksi osuudeksi. Tunneilta sai selkeyttä artikkeleihin ja tukea niiden tulkitsemiseen ja sisäistämiseen.”

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?

”Tilastomatematiikan opetus, materiaalit.” 

”Vertaistuki, tilastot.”

"Artikkelien avaaminen.”

 ”Matikan kertaus, sekä laajat opiskelumateriaalit.”

 "Tilastomatematiikan opetus ja opiskelun aikataulutus ja säännöllisyys.”

 ”Tilastomatematiikka”

 ”Säästi iteltä aikaa, motivoi tosi paljon ja auttoi erityisesti noiden artikkeleiden kanssa vauhtiin pääsyä, kun ne oli erittäin haastavia.”

 


 

Lääketiede

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?

”Sain opettajilta paljon vinkkejä ja nippelitietoa.”

”Pysyin paremmin aikataulussa kuin itsekseni. Asiat vaan oli opeteltava siinä aikataulussa kun ne kurssilla käytiin.”

”Asioiden perusteellinen läpikäyminen.”

”Aikataulutus lukemiseen.”

"Lähiopetus kokonaisuudessaan; erityisesti esimerkkitehtävien ja testitehtävien teko tunneilla auttoi kertaamaan aiheita.”

”Harjoituskokeet ja opettajien palaute."

”Opettajat osasivat selittää asiat hyvin ja selkeästi. Luennot olivat mielenkiintoisia ja helposti seurattavissa. Tunneilla myös kerrattiin tehtävien avulla juuri opittuja asioita, mikä oli todella hyödyllistä.”

”Kurssi on loistavasti suunniteltu realistisesti ja päämäärää ajatellen proaktiiviseksi. ”

”Monipuolisesti aktivoiva ja kehittävä opetustapa. Tehtävät monipuolisia ja toteueutaan monipuolisesti. Opetus on mielenkiintoista ja otteessaan pitävää.”

”Kurssille oli mukava tulla joka kerta. Aina jos heräsi kysyttävää, sai hyvän vastauksen.”

Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?

”Kurssi oli erinomainen. Osa fysiikan teoriasta olisi voitu käydä vähän hitaammin. Kirjojen muodossa ollut teoriapaketti oli loistava.”

”Kurssilla oli hyviä visuaalisia malleja periaatteista ja erinäisistä laeista. Myös havainnollistavia näytteitä oli. Moodlessa oli paljon hyviä tehtäviä.”

”Kurssilla oli koottu asiat kokonaisuuksiksi joita oli helppo ymmärtää.”

”Kurssi oli kokonaisuutena oikein kattava ja monipuolinen ja tunnit oltiin järkevästi jaoteltu (enemmän tunteja haastavampiin aihealueisiin, kaikkea ei käyty läpi kerrallaan). ”

Maantiede

"Tehtävät olivat ok ja esseeaiheet hyviä. Palautetta tuli nopeasti.”

"Kurssista oli paljon hyötyä, ja opin paljon laajemmin kuin pelkistä oppikirjoista.”

Oikeustiede

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?

”Vastaustekniikkaa olisi ollut mahdotonta löytää tai oppia ilman kurssia. Teoria-ja tehtävämateriaali oli erittäin iso plussa!”

”Ekaa kertaa kun oon hakemassa, niin oli apua siitä, että käytiin opettajajohtoisesti asioita läpi. Tuntui, että tajusi asioita paremmin. Oli myös hyvä, kun sai vastauksia epäselviin asioihin.”

”Opiskelun rytmittäminen, sekä joidenkin hankalampien asioiden avaaminen opettajajohtoisesti.”

”Uskoisin, että hyödyin eniten siitä, että luennoilla selitettiin auki käsitteitä joita en itse täysin käsittänyt. Myös tehtävien määrä ja laatu tyydytti.”

”Sain rytmiä arkeen ja vinkkejä siihen mihin keskittyä ja miten opiskella.”

Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?

”Kaikki mitä odotin ja paljon enemmän. Kaikki tiivistelmät, diat, vinkit, niksit, kokeet ja monet muut metodit ovat auttaneet luku-urakassa. Itse haen ekaa kertaa, joten ymmärryksen saaminen kokonaisuudesta, ei vain kirjojen suhteen, mutta koko oppimisprosessista ja oikeustieteestä yleensäkin ottaen on ollut erityisen tärkeää.”

”Kokonaisuutena hyvä, oppitunteja hyvä määrä.”

Psykologia

 

”Olen aiemminkin käynyt psykologian valmennuskurssin eri kautta. Tämä oli paljon parempi verrattuna siihen. Voin lämpimästi suositelle kaikille jotka hakee ensi vuonna psykalle."

”Tunneilta sai selkeyttä artikkeleihin ja tukea niiden tulkitsemiseen ja sisäistämiseen.”

”Hyviä tehtäväpaketteja, joista oli iso hyöty oppimisprosessin tukena.”

”Aineisto-osuus osoittautui lopullista koetta ajatellen kaikista tärkeimmäksi ja hyödyllisimmäksi osuudeksi. Tunneilta sai selkeyttä artikkeleihin ja tukea niiden tulkitsemiseen ja sisäistämiseen.”

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?

”Tilastomatematiikan opetus, materiaalit.”

”Vertaistuki, tilastot.”

"Artikkelien avaaminen.”

”Matikan kertaus, sekä laajat opiskelumateriaalit.”

”Tilastomatematiikan opetus ja opiskelun aikataulutus ja säännöllisyys.”

”Tilastomatematiikka”

”Säästi iteltä aikaa, motivoi tosi paljon ja auttoi erityisesti noiden artikkeleiden kanssa vauhtiin pääsyä, kun ne oli erittäin haastavia.

Ravitsemustiede

”Opettaja ei kiirehtinyt asioissa eteenpäin vaan kävi materiaaleja huolellisesti läpi opetuksessa. Hyvä asia oli myös se, että kysymyksien esittämiselle oli aina mahdollisuus!”

”Oli monipuolisia tehtäviä ja oli osattu nostaa tärkeimpiä asioita esiin.”

”Kurssista oli paljon apua kokonaisuuksien hahmottamisessa ja monivalinnoista sai hyvää harjoitusta itse kokeeseen.”

”Opetus oli selkeää ja hyvin suunniteltu.”

”Kurssilla pääsi juttelemaan muiden opiskelijoiden kanssa ja se helpotti ainakin omaa jännittämistä.”

”Jos itelle jäi jotain epäselvyyksiä niin niihin sai kurssilla vastaukset, auttoi myös rytmittämään omaa opiskelua.”

”Sain kerrattua asioita uskomattoman paljon paremmin, mitä olisin ilman kurssia kerrannut.”

”Sain opiskelupaikan enkä usko, että olisin onnistunut ilman kurssia, vaikka suurimman osan työstä teinkin itse.”

”Kattava ja hyvin yhteenvetävä materiaali.”

”Muiden oppilaiden kannustus ja tuki sekä keskustelut ryhmissä avasivat ajatusmaailmaa ja auttoivat oppimisessa.”

”Koen, että sain aineistoista enemmän irti tämän kurssin avulla.”

”Sain selkeän aikataulun jonka mukaan edetä, mikä helpotti sitä että opiskelu eteni tasaiseen tahtiin.”

”Kurssi toteutettiin mielestäni todella hyvin ja koen koko kurssista olevan suuri hyöty ja apu minulle. Keskustelut pienryhmissä ja hakijoiden omat kysymykset luentojen aikana auttoivat oppimaan asioita syvemmin ja soveltaen. Monivalinnat ja valmistavat tehtävät olivat hyvä lisä, joiden avulla sai testata omaa oppimista ja hyödyntää juuri opittua tietoa. Harjoituskokeen avulla sai harjoitella koetilannetta ja ulkoa vastaamista. Myös luentotallenteiden avulla voi kerrata pääasioita omien muistiinpanojen avulla.”

”Kurssi oli hyvä kokonaisuus, joka tuki oppimista ja antoi vahvistusta omalle osaamiselle. Vaikka lopullinen työ on aina itsellään, niin kurssilla sai silti vielä itsevarmuutta omaan osaamiseen.”

”Kurssi oli kokonaisuutena erittäin opettava. Opin paljon uusia asioita jo opiskelusta ja ajankäytöstä sekä tietysti aineistoista. Jos olisin yksin lukenut ilman kurssia, moni asia olisi jäänyt huomioimatta. Kurssi oli erittäin monipuolinen.”

Valtiotieteet

 

Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?


"Se, että kurssilla käytiin olennaisimmat asiat kirjallisuudesta, niin tietää mihin keskittyä."

"Tunnilla tehdyt tehtävät auttoivat hahmottamaan artikkelien sisältöä erityisen hyvin."

"Tuntitehtävät ja niiden läpikäynti [olivat hyödyllisiä]”

”Kurssilla oli hyvä ilmapiiri, ja kannustettiin hyvin osallistumaan keskusteluun ja kysymyksiin vastaamiseen.”

 

Kokemuksia Eximian kauden 2019-2020 valmennuskursseilta

"Ilman kurssia opiskelupaikka ei olisi auennut. Kurssi oli kokonaisuudessaan erinomainen ja opettaja toteutti opetuksen meidän toiveiden pohjalta."

-Moona, VAKAVA-kurssilainen


"Kurssista oli ehdottomasti hyötyä, opin lukemaan raskasta materiaalia ja käsittelemään sitä. Myös vastausten muodostaminen helpottui merkittävästi."

 

-Heta, politiikan ja viestinnän kurssilainen


"[Kurssilta] sai lukion oppimäärän yli menevää tietoa joka valmistaa lääketieteelliseen :)"

-Emilia, lääketieteen kurssilainen


"Tilasto-osuuden opettaja osaa hommansa! Myös fysiikka-osuuden opettaja amk-kokeeseen oli tosi hyvä!

Kiitos nopeasta toiminnasta amk-kokeen materiaalien opiskelua varten, vaikka poikkeustilanteen takia opiskeluun jäi liian vähän aikaa."

-Heidi, psykologian kurssilainen


"Hyötyä sain kurssin tarjoamista haasteellisista ja soveltavista tehtävistä. Lisäksi sain apua heti kun pyysin."

-Ilirida, farmasian kurssilainen


"Ilman kurssia en olisi saanut haluamaani opiskelupaikkaa! Opettaja oli uskomattoman hyvä, vaikka olosuhteet etätyöskentelyn ja koronan takia vaikeuttivatkin kurssin suunnittelua!"

-Julius, politiikan ja viestinnän kurssilainen


"Oli hyötyä! Sain hyviä vinkkejä ja opin parantamaan vastaustekniikkaani."

-Elisa, hallintotieteiden kurssilainen


"Pääsykokeen muututtua nopeasti saatiin uudet opettajat ja kurssikerrat, mikä oli mahtavaa."

-Dominika, psykologian kurssilainen


"Kurssista oli paljon hyötyä! Sain paljon informaatiota ja työkaluja VAKAVA-kokeeseen ja soveltuvuuskokeeseen, sekä vertaistukea ja tsemppejä. Pidin kurssista todella paljon, ja voisin suositella sitä valmennuskurssia etsiville. Kiitokset huikealle kurssin opettajalle positiivisuudesta, innostavuudesta ja tsemppauksesta!"

-Viola, VAKAVA-kurssilainen


"Kurssista oli paljon hyötyä, ja opin paljon laajemmin kuin pelkistä oppikirjoista."

-Petra, maantieteen kurssilainen

 

 


 
  

"Artikkeleita ja tehtäviä oli paljon, joten pääsykokeissa tarvittava rutiini kehittyi. Hyödyllistä oli, kun alan keskeisiä käsitteitä käytiin läpi."

-Milja, VAKAVA-kurssilainen


"Oli todella paljon hyötyä! Matikan kertauksesta kolmen välivuoden jälkeen oli merkittävä hyöty pääsykokeissa."

-Ella, AMK-liiketalouden kurssilainen


"Kurssi oli erinomainen. Osa fysiikan teoriasta olisi voitu käydä vähän hitaammin. Kirjojen muodossa ollut teoriapaketti oli loistava."

-Zuhur, lääketieteen kurssilainen


"Etänä suoritettu amk-opetus oli tasokasta kun alan ammattilaiset opettivat."

-Aliisa, AMK-humanistisen alan kurssilainen


"Kurssin avulla sai valintakoekirjallisuudesta enemmän irti ja ymmärsi mihin kannattaa kiinnittää tekstin lukemisessa huomiota."

 -Sanni, ravitsemustieteen kurssilainen


"Kurssista oli hyötyä ja oli hyvä että sai tehdä paljon tehtäviä eikä ne loppuneet kesken."

 

-Mimosa, AMK-SoTeLi-alan kurssilainen


"Auttoi minua tehokkaasti kertaamaan jo ruosteessa olevia tietoja."

-Alexander, diplomi-insinööriosastojen kurssilainen


"Kurssi oli erittäin hyvä, jopa parempi kuin viime vuonna. En keksi edes missä voisi parantaa."

-Jere, hallintotieteiden kurssilainen


"Kurssista oli paljon hyötyä! Sain paljon tietoa siitä, millainen valintakoe on ja miten siihen tulee valmistautua. Erityisesti harjoitustehtävät oli mielestäni hyödyllisiä.

Kiitos valmennuskurssista! :)"

-Emma, logopedian kurssilainen


"Kurssista oli paljon hyötyä. Se valmisti hyvin kokeeseen monipuolisilla tunneilla ja tehtävillä."

-Mimosa, hallintotieteiden kurssilainen

 


 
 


"En keksi mitään parannettavaa. Toki koemuodon vaihtuminen kuukautta ennen koetta teki asiat hankalaksi, mutta se ei teihin liity."

-Adele, logopedian kurssilainen


"En olisi päässyt kouluun ilman tätä kurssia"

-Jenni, AMK-soteli-alan kurssilainen


"Ehdottomasti oli hyötyä! Syvällinen perehtyminen ennakkomateriaaliin opettajan avulla oli todella tärkeää. Poikkeuksellinen kevät, jolloin opetus järjestettiin etänä ei kuulunut kenenkään suunnitelmiin ja vaikutti toki kurssin kulkuun. Mutta etäopetuksesta huolimatta jäi positiivinen olo kurssista!"

-Lidia, taiteiden tutkimuksen kurssilainen


"Kurssista oli paljon apua asioiden sisäistämiseen ja toimi loistavasti vaikka kurssi jouduttiinkin suorittamaan etänä."

 

-Tuomas, hallintotieteiden kurssilainen


"Hyvä valmennuskurssi!"

-Lauri, diplomi-insinööriosastojen kurssilainen


"Kurssista oli hyötyä, sillä juttuja mentiin hyvin yksityiskohtaisesti läpi ja oli paljon tehtäviä,mitä tehdä. Ihanaa oli myös että aina pysty kysymään jos jokin tehtävä askarrutti"

-Saana, biotieteiden kurssilainen


"Kurssista oli paljon hyötyä, erityisesti esseiden harjoittelusta!"

-Maiju, hallintotieteiden kurssilainen


"Kurssista oli hyötyä erityisesti opettajan ansiosta. Hän osasi koota loogiset tuntipaketit ja antaa hyviä, tarpeeksi haastavia ja oppilaiden tasoisia tehtäviä. Kurssi toimi mielestäni hyvin, vaikka kyseessä olikin poikkeuksellisesti etäopetus."

-Margareeta, taiteiden tutkimuksen kurssilainen


"Kiitos loistavasta kurssista, siitä oli todella paljon apua ja jäi todella onnellinen fiilis siitä että osallistuin kurssille vaikka en opiskelupaikkaa saanutkaan. Kiitos!"

-Liida, psykologian kurssilainen