Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajat

Tässä kevään 2021 psykologian kursseilla opettavien terveisiä:

Psykologia pitkä ilta etäopetus

Hei kaikki!

Olen Emmi Takko, psykologian ja logopedian pitkän etäkurssin aineisto-opettaja keväällä 2021. Olen todella innoissani, että pääsen opettamaan teitä kohti unelmienne alaa! Opiskelen itse psykologiaa Jyväskylän yliopistossa tehden juuri Pro gradu -tutkielmaani. Olen siis opintojen loppusuoralla, eli tarkoitus olisi valmistua psykologiksi ja siirtyä työelämään vuoden kuluttua. Unelmanani olisi työskennellä lasten ja perheiden parissa ja kouluttautua tulevaisuudessa psykoterapeutiksi. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe ja ystävät, koirat ja hevoset sekä omien arvojen mukainen elämäntapa.

Olen työskennellyt Eximialla aikaisemmin tutorina psykologian valmennuskursseilla ja nyt lähden intoa puhkuen opettamaan aineistopuolta. Opettajana olen selkeä, tavoitteellinen ja menetelmiltäni monipuolinen. Aineistotunneilla panostamme laajojen kokonaisuuksien ymmärtämiseen ja samalla yksityiskohtaisen tiedon pänttäämiseen ja kokonaisuuksiin yhdistämiseen, niin että valintakokeeseen voi osallistua luottavaisin mielin. Haluan hyödyntää opetuksessa teille kurssilaisille sopivimpia tapoja oppia aineistoja lyhyessä ajassa. Käymme myös läpi sitä, millaista akateemisten tekstien lukeminen on.

Nyt on vielä hyvin aikaa valmistautua henkisesti tulevan kevään pääsykoeprosessiin ja ladata akkuja tulevaan. Tule kurssille avoimin ja innokkain mielin, niin tehdään kurssilla yhdessä kaikkemme, että pääset opiskelemaan unelmiesi alaa! Tavataan keväällä kurssin merkeissä!

Psykologia ilta etäopetus

Heippa! 

Minä olen Silva Järvinen, 24-vuotias logopedian neljännen vuoden opiskelija Turun yliopistosta. Toimin psykologian ja logopedian valmennuskurssilla aineisto-opettajana ja omaan paljon kokemusta erilaisten tieteellisten tekstien käsittelystä opintojeni puolesta. Mukavaa päästä olemaan osa teidän matkaanne yliopistoon hakemisessa!