Opettajat

Kevään 2024 psykologian kursseilla opettavat:

Tilastomatematiikka ja logiikka: Mikko Korhonen

Huippuopettajamme Mikko Korhonen opettaa tilastomatematiikkaa ja logiikkaapsykologian ja logopedian valmennuskursseilla. Koulutukseltaan Mikko on tilastotieteilijä, ja hän on toiminut opettajana Tampereen yliopistolla. Tämä on Mikon kahdeksas opetusvuosi Eximialla.

Tutor: Milana Lappalainen

Viidennen vuoden psykologian opiskelija Milana Lappalainen toimii tutorina logopedian ja psykologian kursseilla. Milana on Eximialla tutorina jo viidettä kertaa, joten hänelle onkin kertynyt jo runsaasti kokemusta psykologian ja logopedian valintakokeeseen valmistautumisesta. Milana toimii kurssilaisten tukena ja auttaa heitä jaksamaan läpi pääsykoekevään. Tutorille voikin laittaa viestiä matalalla kynnyksellä mistä tahansa mieltä painavasta asiasta.

Aineisto-opetus

Psykologian ja logopedian valmennuskurssin aineisto-opettajana opettaa keväällä 2024 Terhi Hokka. Terhi on koulutukseltaan filosofian maisteri, psykologia pääaineena ja tilastotiede sivuaineena. Opettajana Terhi on motivoiva ja kannustava sekä asiantunteva. Kurssin opetuksessa Terhi aikoo painottaa oppimista, joka tähtää parhaaseen mahdolliseen valintakoemenestykseen.