Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajat

Kevään 2022 psykologian kursseilla opettavat:

Psykologia pitkä ilta etäopetus molemmat ryhmät & Psykologia ilta etäopetus

Huippuopettajamme Mikko Korhonen opettaa tilastomatematiikkaa ja logiikkaa psykologian ja logopedian valmennuskursseilla. Koulutukseltaan Mikko on tilastotieteilijä, ja hän on toiminut opettajana Tampereen yliopistolla. Tämä on Mikon kuudes opetusvuosi Eximialla.


Psykologia pitkä ilta etäopetus molemmat ryhmät


Psykologia kevät etäopetus -abikurssilla sekä Psykologia pitkä ilta etäopetus -valmennuskursseilla aineisto-osuutta opettaa Eero Ylitalo, joka valmistuu psykologian kandidaatiksi (PsK) alkuvuonna 2022. Eero opiskelee psykologiaa Helsingin yliopistossa, ja on siten syventynyt erityisesti neuropsykologiaan, tilastotieteeseen sekä tehnyt ansiokasta työtä psykologisen perustutkimuksen parissa. Eero toimi Eximialla keväällä 2020 tuutorina, ja on pidettynä ja taitojen karttuessa valittu valmentamaan hakijoita sekä YO-kokeeseen että yliopistojen valintakokeisiin. Eerolla on vahva asiantuntemus psykologian piirissä - onhan hän mm. kirjoittanut Suomen parhaat pisteet psykologian yo-kokeessa syksyllä 2016.

Psykologia ilta etäopetus


Psykologia ilta etäopetus -kurssilla aineisto-opettajana toimii Vilma Suonperä. Vilma opiskelee psykologiaa Tampereen yliopistossa ja häneltä löytyy kokemusta haastavasta ja hektisestä valintakoeurakasta.

Psykologia pitkä ilta etäopetus & Psykologia ilta etäopetus

Kolmannen vuoden psykologian opiskelija Milana Lappalainen toimii tutorina logopedian ja psykologian kursseilla. Milana on Eximialla tutorina jo kolmatta kertaa, joten hänelle onkin kertynyt jo runsaasti kokemusta psykologian ja logopedian valintakokeeseen valmistautumisesta. Milana toimii kurssilaisten tukena ja auttaa heitä jaksamaan läpi pääsykoekevään. Tutorille voikin laittaa viestiä matalalla kynnyksellä mistä tahansa mieltä painavasta asiasta.


Psykologia pitkä ilta etäopetus ryhmä 2

Ensimmäistä vuotta psykologiaa opiskeleva Vilma Kunnari toimii psykologian ja logopedian Helsingin iltakurssin sekä toisen etäopetuskurssin tutorina. Vilma osallistui vuosi sitten keväällä Eximian valmennuskurssille ja pääsi kurssin avustuksella opiskelemaan Helsingin yliopistoon heti ensimmäisellä hakukerralla. Nyt Vilma toimii tutorina vuorostaan uusien kurssilaisten tukena ja auttaa heitä pääsykoekevään haasteissa. Koska Vilman omat valintakoekokemukset ovat vielä tuoreessa muistissa, häneen kannattaa olla yhteydessä kaikissa kokeeseen valmistautumiseen liittyvissä kysymyksissä tai huolissa.