Opettajat

Oikeustieteen valmennuskurssilla valmentaudut vaativaan valintakokeeseen kolmen osaavan opettajan kanssa!

Tuomas Karjalainen opettaa oikeustieteen valmennuskurssilla yhden valintakoekirjan osuuden. Lisäksi Tuomas toimii opettajana kurssin luku- ja vastaustekniikan opetustunneilla. Tuomas on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja, mikä tarkoittaa sitä, että hän saa esiintyä oikeudenkäynneissä. Tuomas on opettanut valmennuskursseilla jo useamman vuoden ajan. Tuomaksesta on mukavaa opettaa oikikseen pyrkiviä nuoria ja onkin suorittanut myös opettajan pedagogiset opinnot. Viime kevään Eximian kurssilaisilta Tuomas sai erinomaista palautetta!

Kati Yläranta opettaa oikeustieteen valmennuskurssilla yhden valintakoekirjan osuuden. Kati opiskelee Lapin yliopistossa oikeustiedettä. Opetustyö on Katin sydäntä lähellä ja hän onkin opettanut oikeustiedettä kansanopistossa muutaman vuoden verran. Valmennuskurssilla Kati opettaa kuudetta kertaa. Oikeudenkäyntiprosessi on tuttua korkeakouluharjoittelun kautta. Katista on innostavaa auttaa muita onnistumaan ja pääsemään tavoitteeseensa

Riikka Kohler opettaa oikeustieteen valmennuskurssilla yhden valintakoekirjan osuuden. Riikka on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri sekä yhteiskuntatieteiden maisteri. Riikka on työskennellyt muun muassa lakimiehenä asianajajatoimistossa vastuullaan perhe-, lapsi- ja rikosoikeus. Tällä hetkellä Riikka toimii julkisena oikeusavustajana. Riikka on opettanut Eximialla aikaisemmin oikeustieteen valmennuskurssilla ja erilaiset koulutustehtävät ovat hänelle tärkeitä, siksi hän haluaakin auttaa oikeustieteeseen pyrkiviä menestymään valintakokeessa.