Valmennamme sinut onnistumaan!

Haastava oikeustieteen valintakoe edellyttää monenlaista osaamista. Valmennuskurssilla varmistut siitä, että keskityt oikeisiin asioihin, luet tehokkaasti ja opit oikean vastaustekniikan. Innostava ilmapiiri motivoi sinua tekemään parhaasi elämäsi tärkeimmässä kokeessa!

Oikeustiede
Oikeustiede etäopetus
Aloita valmistautuminen oikeustieteelliseen valintakokeeseen hyvissä ajoin ja ilmoittaudu oikeustieteen valmennuskurssille. Kurssilla orientoituminen aloitetaan luku- ja vastaustekniikan luentotallenteilla. Tämän jälkeen kurssilla käydään asiantuntevien opettajien johdolla koko valintakoekirjallisuuden kattavat luentosarjat.
Alkaa 29.4.2024, 82 ot, hinta 890.00 €
Oppitunnit82 ot
Ajankohta29.4.2024 – 22.5.2024 Aikataulu
PaikkaVerkossa
Uusinta355.00 € lisätietoa
Varausmaksu200.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Oikeustiede etäopetuskurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat aloittaa valmistautumisen oikeustieteelliseen valintakokeeseen hyvissä ajoin. Kurssin aikataulu on suunniteltu siten, että pystyt aloittamaan tehokkaan valmentautumisen jo ennen kirjojen ilmestymistä.

Kurssi sisältää:

- Luku- ja vastaustekniikkaluennot tallenteena
- Kattavat luentosarjat jokaisesta valintakoekirjasta
- Eximian laatiman teoria- ja tehtävämateriaalin jokaisesta valintakoekirjasta
- Täyspitkän harjoituspääsykokeen
- Intensiivisen kertauspäivän jokaisesta valintakoekirjasta.

Kurssi alkaa orientaatiolla sekä luku- ja vastaustekniikan luentotallenteilla: Luennoilla tutustutaan mm. oikeustieteen valintakokeen eri tehtävätyyppeihin ja perehdytään oikeustieteelliseen vastaustekniikkaan. Valintakoekirjojen julkaisun jälkeen on kattavat luentosarjat, joilla käydään tehokkaasti läpi koko valintakoekirjallisuus. Kurssiin kuuluvat luku- ja vastaustekniikan luentotallenteet, opetuskerrat valintakoekirjallisuudesta sekä valintakokeen kaltainen harjoituspääsykoe. Tämän lisäksi järjestetään kolme kertausluentoa, joissa saat kerrattua oleellisimmat asiat ennen valintakoetta. Luennot pidetään aamupäivisin, joten aikaa jää myös itsenäiselle opiskelulle ja kertaamiselle sekä tunneilla annettujen tehtävien tekemiselle. Kurssilla opettavat oikeustieteen asiantuntijat, jotka ovat asiasisältöjen lisäksi perehtyneet myös valintakokeeseen, sen rakenteeseen sekä vaadittavaan vastaustekniikkaan.

Kurssille otetaan vain 28 oppilasta.

Tervetuloa kurssille!

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.