Kurssikokemuksia

Otteita kurssilaisten palautteista aiempien vuosien kursseilta:

Kevät 2023

"Saavutin opiskelupaikan ja opettaja oli paras. Erityiskiitos kuuluu siis huipulle opettajallemme, joka oli aina niin kannustava ja loi minuunkin paljon uskoa😊." 

"Meidän ope teki tosi kattavat tietopaketit ja kerto asioista kattavasti ja kannusti ja tsemppasi niin hyvin❤️!Hän oli itsekin motivoitunut, joten se auttoi itseänikin jaksamaan koko luku urakan läpi!!"

"Opin aineistojen lukua, vastaustekniikkaa ja hallintotieteellistä ajattelua sekä ylipäänsä opiskeluihin tähtäävää oikeaa asennetta."

"Kurssi oli loistava, tän vuoden valintakoe oli vaan vähän vaikea, mutta osasinkin odottaa sitä, mutta koetta varten kuitenkin kaikki oli saatavilla kurssilta!"

"Opettaja oli loistava ja todella kannustava. Ihan paras."

" [Opettaja] Kannusti ja tsemppasi ja teki tietopaketteja oli itsekin tehnyt valtavasti meidän kurssin ja oppimisemme eteen!"

Kevät 2022

"Nyt on ihan rauhallinen olo lähteä kokeeseen."

"Kokonaisuus oli kattava ja tietoa oli helposti saatavilla. Opetuksessa tai kurssikokonaisuudessa ei ollut mitään huomautettavaa. Erityiskiitokset vielä opettajalle laadukkaasta opetuksesta!"

"Löysi ne oleelliset asiat joita piti tankata enemmän. Luentorakenteet olivat joustavia ja tehtäviä oli paljon."

"Eximian materiaali, jonka tiivistelmät, oikein/väärin -väittämät ja esseetehtävät olivat todella hyödyllisiä ja opettavaisia."

"Kokonaisuuksien koostaminen ja eri tärppien löytäminen auttoivat varmasti myös koesuorituksessa."


 

Kevät 2021


Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?


”Kurssi antoi todella hyviä vinkkejä siihen, mitä lukea ja hyvän yleiskatsauksen sille, mitä pääsykokeelta voi odottaa.”

”Kurssin avulla sain kokoon mahdollisimman hyvän kokonaiskäsityksen kaikista aiheista ja opin yhdistämään ne toisiinsa. Myöskin harjoituskoe antoi varmuutta pääsykoetta varten.”

”Tuntitehtävät ja pistarit, itseopiskelumateriaali.”

Itseopiskelumateriaali, se että tunneilla pystyi kysymään, jos ei ymmärtänyt jotain. Englanninkielisten kappaleiden yhdessä läpikäynti.”

”[Opettaja] oli koko ajan mukana prosessissa hyvin valmentajan roolissa (paljon enemmän kuin vain opettaja) ja auttoi aina vastaamalla kaikkiin kysymyksiin kaikille tasapuolisesti ja reilusti.”

”Kurssi auttoi jaksottamaan omaa opiskelua ja niin sanotusti patisti siihen, kun halusi pysyä ajan tasalla kurssin kanssa.”


Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?


”Kurssi oli hyvin järjestetty. Vaikka etäyhteyksien varassa oltiin, niin saatiin käytyä asiat yhtä hienosti, miten lähiopetuksellakin.”

”Hyvää opetusta ja mukava vetäjä!”

Viime kauden (2021) opettajat saivat kurssilaisilta arvosanaksi (1 - 5 asteikolla) 4,19. Arvioitavana olivat opetuksen valintakoekeskeisyys, kannustavuus sekä asioiden esittämistaito.


9/10 kurssilaisista olisi valmis suosittelemaan kurssia.

Kevät 2020


Mitkä olivat kurssin suurimmat hyödyt sinulle?


"Monipuolinen tehtävien teko ja joka tuntien alussa käytiin edellisestä aiheesta pienryhmissä oikein/väärin väittämiä. Selkeä opettaja oli aivan huikea, eikä hän sählännyt turhia.”

”Kurssi antoi selkeän rungon ja osatavoitteet omalle opiskelulle, opetus auttoi löytämään pääsykokeen kannalta keskeiset teemat ja apua oli aina saatavilla. Missään vaiheessa ei iskenyt toivottomuuden tunnetta, kun opiskelu oltiin aloitettu yhdessä hyvissä ajoin kannustavassa ilmapiirissä.”

”Aineistotehtäviä tuli harjoiteltua runsaasti, mikä oli minulle hyvä. Lisäksi mikään ei jäänyt epäselväksi, sillä aina sai vastauksen, jos jotain asiaa ei ymmärtänyt.”

”Aineistotehtävien teko ja opettajan palaute.”

"Verkkokurssi! Ei tarvinnut kömpiä koululle tai jonnekin, vaan pystyi ihan kotoa aloittamaan lukupäivän luennolla.”

”Selkeyden saaminen alueisiin, vastaustekniikan hiominen. Kurssi antoi myös rakennetta omalle lukemiselle.”

”Vastaustekniikan opettaminen ja termistön auki selittäminen.”

”Asioiden läpikäynti huolella opettajajohtoisesti.”

Mielipiteesi kurssista kokonaisuutena?


”Kokonaisuus oli laaja ja kattava.”

"Kurssi antoi hyvä pohjan omalle lukusuunnitelmalle, ja muiden oppilaiden näkemysten saaminen auttoi omaa lukemista. Kurssilla kuuli muiden opiskelijoiden näkökulmaa opittuihin asioihin liittyen, mikä myös rikastutti omaa ajattelua.”

”Kiitos kurssista!”

”Kurssi ja opettaja hyviä!”

”Kokonaisuutena kurssi toimi hyvin. Luentojen ja tehtävien teko oli hyvässä tasapainossa. Kaikki huipentui harjoittelupääsykokeeseen, jonka koin olevan pääsykokeen kannalta todella hyvää ajankäytön ja substanssin harjoittelua.”

Viime kauden (2020) opettajat saivat kurssilaisilta arvosanaksi (1 - 5 asteikolla) 4,51. Arvioitavana olivat opetuksen valintakoekeskeisyys, kannustavuus sekä asioiden esittämistaito.


9/10 kurssilaisista olisi valmis suosittelemaan kurssia.