Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Valmennamme sinut onnistumaan

Valmennuskurssilla kertaamme, syvennämme ja laajennamme maantieteen osaamista valintakokeen vaatimalle tasolle. Teemme paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä, jotta tunnet olosi varmaksi pääsykokeen koittaessa. Innostava ilmapiiri motivoi onnistumaan.

Maantiede
Maantiede etäopetus
Ota maantiede haltuun vaikka kotisohvalta käsin! Kurssilla saat käyttöösi sähköisen oppimisympäristön, jossa pääset käsiksi maantieteen teoria- ja tehtävämateriaaliin, runsaasti monivalintatehtäviä oman oppimisen seurannan tueksi, opetusta vastaustekniikkaan esimerkkiesseiden avulla sekä matematiikan materiaalia. Tiiviit etäluennot jokaisesta kurssista auttavat ottamaan hankalatkin sisällöt haltuun yhdessä opettajan kanssa. Lisäksi kurssiin kuuluu 5 palautettavaa ja opettajan arvioimaa valintakoetyyppistä esseetehtävää sekä harjoituspääsykoe.
Alkaa 4.4.2022, 50 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit50 ot
Ajankohta4.4.2022 – 23.5.2022 Aikataulu
PaikkaVerkossa
Uusinta195.00 € lisätietoa
Varausmaksu120.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Oulun, Turun ja Itä-Suomen yliopistojen maantieteen valintakoevaatimuksena on maantieteen lukion oppimäärä tai osa siitä. Helsingin yliopiston valintakokeissa on lisäksi aiemmin jaettu maantieteellisiä aineistoja, joiden pohjalta vastataan kysymyksiin. Lukion maantieteen vankka osaaminen luo tukevan pohjan siis kaikkiin Suomen yliopistojen maantieteen valintakokeisiin.

Maantieteen etäopetuskurssi valmentaa kaikkiin maantieteen valintakokeisiin, sillä voit poimia kurssin Moodle-oppimisympäristöstä itsellesi soveltuvimmat sisällöt koettasi varten. Opetusvideoiden avulla kertaat maantieteen oppimäärän ja sähköisillä monivalintatenteillä testaat käsitteiden osaamisesi. Saat käyttöösi myös sähköisen teoriatiivistelmän lukiokursseista sekä niihin liittyvät tehtävät. Uutuutena kurssilla on nyt myös opettajan tiiviit, reaaliaikaiset etäluennot jokaisesta maantieteen lukiokurssista. Etäluennoilla käydään vielä opettajan johdolla läpi keskeisimmät ja haastavimmat aihealueet.

Hiot vastaustekniikkasi valintakokeessa vaadittavalle tasolle palauttamalle opettajan tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi viisi valintakoetasoista harjoitusesseetä. Jos mikään asia maantieteessä kummastuttaa sinua, voit aina kysyä sitä opettajalta verkossa kysymyspalstalla tai etäluentojen aikana.

Helsinkiin hakeville on lisäksi verkossa tarjolla apua valintakokeessa oleviin matemaattisiin tehtäviin.

Kaikki materiaali palautettavia esseitä ja harjoituspääsykoetta lukuunottamatta on käytössäsi verkko-oppimisympäristön avauduttua syksyn kirjoitusten jälkeen! Palautettavat esseet on aikataulutettu keväälle.

Verkkokurssisi huipentuu harjoituspääsykokeeseen.

Verkko-opetuskurssi sisältää:
- Ohjeita opiskelutekniikkaan ja valintakokeeseen
- Tiiviit etäluennot jokaisesta maantieteen lukiokurssista
- Mahdollisuuden kysyä opettajalta hankalia asioita kysymyspalstalla
- Maantieteen opetusvideot GE 1-4 (7h)
- Sähköiset teoriatiivistelmät ja tehtävät ratkaisuineen maantieteen lukiokursseista.
- Neljä kurssikohtaista monivalintakoetta, joilla testaat käsitteiden hallintaasi ja yksi laaja, lukion kaikki kurssit kattava monivalintakoe
- Viisi opettajalle palautettavaa esseetä, joiden avulla hiot vastaustekniikkasi timanttiseksi
- Esimerkkiesseitä, joiden avulla opit ymmärtämään hyvän vastauksen periaatteita
- Diat ja harjoitustehtävät Helsingin yliopiston valintakokeen matematiikan tehtävään
- Opettajalle palautettavan harjoituspääsykokeen mallivastauksineen

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.