Kurssin sisältö

Farmasian opinnoista kiinnostuneille järjestämme valmennuskurssin etäopetuksena, jolle voivat osallistua Helsingin yliopistoon ja Itä-Suomen yliopistoon farmaseutin tai proviisorin koulutusohjelmiin pyrkivät hakijat.

Farmasian valintakoe on vaativa erityisesti ensimmäistä kertaa hakeville. Eximian farmasian valmennuskurssilla opit erottamaan valintakokeen kannalta kaikkein oleellisimmat asiat ja saat selkeän kuvan kokeessa vaadittavista tiedoista ja taidoista. Valmennuskurssilla harjoittelet juuri niitä asioita, joita valintakokeessa menestyminen edellyttää. Kurssilla käydään kattavasti läpi valintakoekirjallisuus sekä tehdään paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä.
Farmaseutin ja proviisorin valintakokeeseen valmentavat valmennuskurssit löydät täältä.

Opetus kurssilla

Farmasian kurssien opettajat tietävät tarkalleen, mitkä asiat valintakoekirjallisuudessa ovat oleellisia ja mihin luku-urakassa kannattaa keskittyä. Opettajamme ovat oman alansa asiantuntijoita, joilla on taito opettaa vaikeimmatkin asiat selkeällä tavalla. Korostamme opetuksessamme valintakoekeskeisyyden lisäksi kannustavuutta, asiantuntemusta, esiintymistaitoa sekä innostavaa otetta työhön. Sen vuoksi opettajat ovat aina valmiina auttamaan ja jakamaan omaa asiantuntijuuttaan alan tulevien osaajien - eli kurssilaisten - kanssa!

Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu Eximian oma teoria- ja tehtävämateriaali, joka on aina uusimpien valintakoevaatimusten mukainen ja alan asiantuntijoiden laatima.

Materiaali sisältää:
  • valmentautumisohjeet
  • teoria- ja tehtäväkoosteen malliratkaisuineen lukion kemian kursseista 1-5
  • aineistovalmennusosuuden harjoitustehtävineen.

Kurssimateriaali postitetaan osallistujille kotiin.

Voit ostaa itseopiskelumateriaalin myös erillisenä pakettina täältä.

Kokeet ja kertaukset

Harjoituspääsykokeessa testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kokeen aikana harjoittelet valintakokeeseen liittyvää painetta ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Näin saat todellista harjoitusta ja rutiinia varsinaiseen valintakokeeseen. Samalla voit verrata osaamistasi suhteessa muihin pyrkijöihin ja aikaisempien vuosien pisterajoihin.

Kertauksesta haet hyvän henkisen latauksen ja viimeiset vinkit valintakokeeseen. Kertaustilaisuudessa kerrataan keskeisimmät valintakoealueen asiat. Samalla sinulla on mahdollisuus kysyä opettajalta, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan. Tavoitteena on saavuttaa hyvä vire ja varmuus valintakokeeseen.

Voit ostaa harjoituspääsykokeen ja kertauksen myös erillisenä pakettina täältä.

Verkko-oppimisympäristö Moodle

Eximian verkko-oppimisympäristön kautta pääset aloittamaan ohjatun valmentautumisen jo ennen kurssia ja se on tukenasi koko valmentautumisprosessisi ajan.

Eximian verkko-oppimisympäristö sisältää muun muassa
  • oppimiseen orientoivat ennakkotehtävät jo ennen kurssin alkua
  • kattavat opetusvideot tehtävineen kemiasta
  • tasokokeet kemiasta
  • ohjeita oikeaoppiseen valmentautumiseen
  • Uutiset-palstan, josta seuraat kurssin tapahtumia
  • opettajien esittelyviestit
  • opettajien luentomateriaalit ja tunneilla tehdyt tehtävät

Pääset kirjautumaan Eximian verkko-oppimisympäristöön pian tehtyäsi varauksen kurssille. Saat käyttäjätunnukset sähköpostitse noin arkipäivän kuluessa tilauksestasi.