Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajat

Valmennuskurssilla tukenasi

Helsingissä ja Tampereella aineiston opettajana jatkaa Marja Törnävä, joka opetti viime vuonna kurssilla ensimmäistä kertaa erittäin menestyksekkäästi (palautekeskiarvo 4,94/5). Marja on taustaltaan proviisori.

Helsingissä kemian opettaja toimii Erika Niittymäki, tässä hänen esittelynsä:

"Olen Erika Niittymäki, uusi kemian opettajanne Helsingin Farmaseutti ja proviisori -kurssilla. Olen valmistunut farmaseutiksi keväällä 2018 ja tällä hetkellä viimeistelen proviisorin opintojani Helsingin yliopistossa. Ennen farmasian opintojani opiskelin kemiaa Helsingin yliopistossa, mutta parin vuoden opiskeluiden jälkeen totesin kaipaavani tulevalta ammatiltani muutakin kuin ”pelkästään” kemiaa. Farmasia on alana ihanan monipuolinen ja oiva yhdistelmä ihmisen biologiaa ja kemiaa, minkä vuoksi päädyin sitä opiskelemaan. Tavoitteeni tällä kurssilla on, että keskitymme lukiokemiasta juuri niihin asioihin, jotka ovat oleellisia farmaseuttisessa kemiassa ja uskon, että siihen minulla löytyy ”sisäpiirintietoa” teille. Kurssilla toivon, että teille kehittyy, jos ei niinkään rakkaus kemiaa kohtaan, mutta ainakin usko siihen, että pystytte ratkaisemaan minkä tahansa tehtävän, joka teille pääsykokeessa eteen heitetään. Ja muistakaa, että olen täällä vain teitä varten: minut saa keskeyttää oppituntien lomassa, minulta saa kysyä mitä tahansa aiheeseen liittyen ja minuun saa olla milloin tahansa yhteydessä. Muistakaa siis hyödyntää tätä mahdollisuutta, että voitte saada lähes henkilökohtaista opetusta."

Tampereella kemiaa opettaa Marjaana Isokallio, joka on opettanut aiemmin Eximialla lääketieteen kurssilla ja abikurssilla. Hänellä on aiempaa opetuskokemusta lukion kemiasta runsaasti.