Kurssikokemuksia

Kurssilaisten kokemuksia aiemmilta vuosilta

Kevät 2022


"Opettaja selitti asiat hyvin ja pysyin todella hyvin tuntien aikataulussa."

"Opettaja selitti asiat selkeästi ja palasi asioihin, joita kurssilaiset kysyivät. Opettaja oli myös todella kannustava, eikä haitannut vaikka vastasi väärin."


Kevät 2021


”Esitysmateriaalit olivat tosi selkeät ja teoriaa oli hyvin helppo seurata.”

”Opettaja valitsi monenlaisia harjoitustehtäviä tunneille, jotka tukivat asian oppimista erittäin hyvin.”

”Pidin todella paljon opettajan tyylistä opettaa! Kannustava ja positiivinen asenne oli koko kurssin ajan. Diat olivat selkeät ja ne olivat sopivan tiivistettyjä, joista pystyy itse nopeasti kertailemaan.”

”[Opettaja] onnistui keskittymään valintakokeeseen ja toi esille pieniä yksityiskohtia, joita valintakokeessa tulee muistaa.”

”Erittäin hyvin kertoi kaiken, eikä olettanut mitään osattavaksi, mikä on tärkeää että kaikesta tulee rutiinia ja muistuu pienimmätkin asiat. Parempaa opetustyyliä/opettajaa harvoin olen tavannut!”

”Opettaja eteni hyvin asiasta toiseen, mutta kertasi myös asioita juuri sopivissa määrin.”

”Sain enemmän itsestäni irti, kun valmistautuminen oli jollain tapaa ohjattua. Sen lisäksi kurssi ja sen materiaalit olivat hyvin laadittuja.”


  

Kevät 2023

"Tehtävien käyminen dokukameralla on todella hyvä ja opettavainen tapa. Myös arvostin sitä, että välillä aika loppui kesken, mutta silti käytiin tehtävät huolella läpi!"

"[Opettaja] Kertoi yksityiskohtaisesti kaikista tehtävistä ja opiskeltavista asioista, sekä otti osallistujat hyvin huomioon."

"Pidin siitä, että opettaja laski tehtäviä paperille ja sitä kautta selitti niitä!"
Kevät 2020


"Hyvä valmennuskurssi!"

"Etäkurssi sopi omaan opisleluun ja aikatauluun paremmin kuin kurssi paikan päällä."

"Itseopiskelumateriaalit olivat mahtavia, lähiopetus olisi ollut hyödyllistä mutta se oli mahdotonta tänä keväänä"

"Kurssilla oppi hyvin vastaustavan ja sai vahvistettua laskurutiinia. Tipuin ensimmäisessä vaiheessa huolimattomusvirheen takia, mutta varsinainen koe vaikutti jälkeen päin katsottuna sellaiselta, että olisin saannut hyvät pisteet. Kurssilla nimittäin käytiin tämäntapaisia tehtäviä. Matematiikan opettaja oli huikea ja häneltä oppi paljon!"

"Kurssista oli hyötyä, sain paljon hyvää materiaalia ja tukea, joka lisäsi opiskelumotivaatiota."

"Matematiikan tehtäväpaketit olivat todella iso apu minulle, joten kiitos siitä matematiikan opettajalle. Kurssilla oli mielestäni tarpeeksi materiaalia."

Kauden (2020) opettajat saivat kurssilaisilta arvosanaksi (1 - 5 asteikolla) 4,04. Arvioitavana olivat opetuksen valintakoekeskeisyys, kannustavuus sekä asioiden esittämistaito.