Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajat

Kursseillamme sinua valmentavat seuraavat opettajat:

DI aamu etäopetus

Kevään 2021 diplomi-insinöörien aamukurssin matematiikan opettajana toimii Eximian matematiikan valmennuksen konkariopettaja Toni Nordlund. Eximialla Toni on vetänyt DI valmennusta sekä pitkän matematiikan abikursseja jo vuodesta 2015 lähtien ja kaudesta toiseen erinomaisilla opiskelijapalautteilla. Toni on koulutukseltaan valtiotieteen lisensiaatti teoreettisen taloustieteen puolelta. Matematiikan opettajana hänellä on laaja kokemus sekä valmennus- että korkeakoulutasolla. Tonin opetustyyli on dynaaminen ja vuorovaikutteinen. Matemaattisten ilmiöiden selkeä havainnollistaminen, oppilaiden motivointi ja rohkaisu luoviin ratkaisuihin ovat hänelle keskeisiä tavoitteita.

Kevään 2021 diplomi-insinöörien aamukurssin fysiikan opettajana toimii Santeri Lindberg. Santeri on opettanut Eximialla fysiikkaa vuodesta 2014 alkaen mm. diplomi-insinöörien, lääketieteen sekä ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin erinomaisella menestyksellä. Tämän lisäksi Santeri on opettanut peruskoulu- ja lukiotasolla matemaattisia aineita ja antanut yksityisopetusta ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistuville. Kurssilla keskitytään erityisesti valintakoetyyppisten tehtävien ja vanhojen valintakoetehtävien ratkaisemiseen. Kysymyksiä saa esittää vapaasti luentojen aikana. Sellaista kuin tyhmä kysymys ei ole olemassakaan, joten Santerilta voi kysyä rohkeasti aina kun aihetta sille tulee.

Kevään 2021 diplomi-insinöörien aamukurssin kemian opettajana toimii Pia Sjöberg. Pia on tekniikan tohtori kemiantekniikan alalta ja opettanut sekä perus että syventäviä kemian kursseja yliopistolla ja ammattikorkeakoulussa. Tämän lisäksi Pia on tehnyt tutkimus- ja tuotekehitystyötä yliopistolla ja yritysmaailmassa. Pia on viettänyt paljon aikaa laboratoriossa sekä opiskelijoita opettaen että tutkimus- ja tuotekehitystyötä tehden ja käyttää mielellään käytännön esimerkkejä kemian joskus abstraktien käsitteiden opetuksessa.


DI ilta etäopetus

Kevään 2021 diplomi-insinöörien iltakurssin matematiikan opettajana toimii Eximian matematiikan valmennuksen konkariopettaja Toni Nordlund. Eximialla Toni on vetänyt DI valmennusta sekä pitkän matematiikan abikursseja jo vuodesta 2015 lähtien ja kaudesta toiseen erinomaisilla opiskelijapalautteilla. Toni on koulutukseltaan valtiotieteen lisensiaatti teoreettisen taloustieteen puolelta. Matematiikan opettajana hänellä on laaja kokemus sekä valmennus- että korkeakoulutasolla. Tonin opetustyyli on dynaaminen ja vuorovaikutteinen. Matemaattisten ilmiöiden selkeä havainnollistaminen, oppilaiden motivointi ja rohkaisu luoviin ratkaisuihin ovat hänelle keskeisiä tavoitteita.

Kevään 2021 diplomi-insinöörien iltakurssin fysiikan ja kemian opettajana toimii Dennis Etike.