Kurssin sisältö

Biologian valmennuskurssilta varmuutta vaintakokeeseen!

Miksi biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssille?

Valintakokeessa biologian osa-alueet tulee hallita hyvin, eikä pelkkä faktojen ulkoluku vielä takaa haluttua opiskelupaikkaa. Eximian kurssilla opit asiantuntevan opettajan johdolla soveltamaan ja yhdistelemään tietoa sekä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Kurssin luennoilla harjoitellaan teorian lisäksi opettajan johdolla oikeantyyppistä, loogista vastaustekniikkaa. Lisäksi saat henkilökohtaista palautetta edistymisestäsi. Valintakokeessa menestyminen edellyttää asioiden perusteellisen hallinnan lisäksi sitä, että vastauksessa tiedot on jäsennelty ja perusteltu selkeästi. Kurssin lopuksi pääset vielä testaamaan osaamistasi valintakoetta simuloivassa harjoituspääsykokeessa, josta saat arvion ja vielä palautetta kurssin päättävässä kertauksessa.

Biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssi sopii sinulle, jos haluat aloittaa täysipainoisen valmistautumisen jo hyvissä ajoin ennen valintakoetta. Iltakurssi sopii aikataulun puolesta myös työn oheen. 

Opetus kurssilla

Eximian biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssit tarjoavat opetusta kattavasti koko valintakoealueesta, ja kursseilla harjoittelet erityisesti vastaustekniikkaa. Opettajan korjattavaksi palautettavien esseetehtävien avulla näet osaamistasosi kehittymisen ja saat henkilökohtaista palautetta. Valmentautumisen päättää valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja kertaus. Lisäksi kattava sähköinen oppimisympäristö Moodle tukee opetusta ja materiaaliamme, ja sen kautta pääset aloittamaan kurssin ennakkotehtävillä jo ennen kurssin alkua. 

Biologian kursseiltamme sisäänpääsyprosentit ovat olleet loistavia: joka vuosi keskimääräisesti noin puolet kurssilaisistamme pääsee haluamaansa opiskelupaikkaan.

Tutustu biologian ja ympäristötieteiden valmennuskursseihin täällä.