Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Kurssin sisältö

Biologian valmennuskurssilta valmiudet monelle alalle!

Miksi biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssille?

Valintakokeessa biologian osa-alueet tulee hallita hyvin, eikä pelkkä faktojen ulkoluku vielä takaa haluttua opiskelupaikkaa. Eximian kurssilla opit soveltamaan ja yhdistelemään tietoa sekä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Kurssin luennoilla harjoitellaan teorian lisäksi opettajan johdolla oikeantyyppistä, loogista vastaustekniikkaa. Lisäksi saat henkilökohtaista palautetta edistymisestäsi. Valintakokeessa menestyminen edellyttää asioiden perusteellisen hallinnan lisäksi sitä, että vastauksessa tiedot on jäsennelty ja perusteltu selkeästi. Kurssin lopuksi pääset vielä testaamaan osaamistasi valintakoetta simuloivassa harjoituspääsykokeessa, josta saat vielä palautetta kurssin päättävässä kertauksessa.

Biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssi on sinulle, joka haluat aloittaa täysipainoisen valmistautumisen jo hyvissä ajoin ennen valintakoetta. Iltakurssi sopii aikataulun puolesta myös työn oheen. 

Opetus kurssilla

Eximian biologian ja ympäristötieteiden valmennuskurssit tarjoavat opetusta kattavasti koko valintakoealueesta, ja kursseilla harjoittelet erityisesti vastaustekniikkaa. Opettajan korjattavaksi palautettavien esseetehtävien avulla näet osaamistasosi kehittymisen ja saat henkilökohtaista palautetta. Valmentautumisen päättää valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja kertaus. Lisäksi kattava sähköinen oppimisympäristö Moodle tukee opetusta ja materiaaliamme, ja sen kautta pääset aloittamaan kurssin ennakkotehtävillä jo ennen kurssin alkua. 

Biologian kursseiltamme sisäänpääsyprosentit ovat olleet loistavia: joka vuosi reilusti yli puolet kurssilaisistamme pääsee haluamaansa opiskelupaikkaan.