Peruutukset ja palautukset

Olet oikeutettu peruuttamaan kurssivarauksesi tai palauttamaan tilaamasi itseopiskelumateriaalin alla olevin ehdoin:

Abikurssit

Kurssin voi perua veloituksetta 14 vuorokautta varaamisen jälkeen, jos kurssin alkuun on enemmän kuin 10 päivää.

Jos joudut perumaan varauksesi enemmän kuin 10 päivää ennen kurssin alkua, palautamme sinulle maksamasi kurssimaksun vähennettynä materiaalimaksun osuudella (95 €/aine). Materiaalimaksua vastaan annamme sinulle tehokkaan kertausmateriaalin itseopiskelukäyttöön. Mikäli varaat kurssisi alle 10 päivää ennen kurssin alkua, sinulla ei ole oikeutta peruuttaa kurssia.

Valmennuskurssit

Kurssin voi perua veloituksetta 14 vuorokautta varaamisen jälkeen, jos kurssin alkuun on enemmän kuin 10 päivää.

Jos perut valmennuskurssin tämän 14 vuorokauden jälkeen, pidätämme kurssin varausmaksun (ilmoitetaan kurssin hintatiedoissa). Varausmaksun ylittävä summa palautetaan ilmoittamallesi tilille. Varausmaksua vastaan saat käyttöösi kurssimateriaalin, jonka avulla valintakokeeseen voi valmentautua itsenäisesti.

Mikäli kurssin alkuun on perumishetkellä alle 10 päivää, pidätämme varausmaksun lisäksi 30% jäljelle jäävästä kurssimaksusta (varausmaksun jälkeen).

Jo alkanutta kurssia ei voi perua.

Eximia pidättää oikeuden perua kurssin, mikäli kurssilaismäärä jää alle kahdeksan oppilaan.

Nämä ehdot ovat voimassa niin lähi- kuin etäopetuskursseillakin.

Harjoituspääsykoe ja kertaus

Harjoituspääsykoe ja kertaus on mahdollista peruuttaa 10 päivää ennen harjoituspääsykoetta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme koko maksun, mutta saat harjoituspääsykokeen mallivastauksineen postitse kotiisi itsenäistä harjoittelua varten. Mikäli varaat harjoituspääsykokeen alle 10 päivää ennen koetta, sinulla ei ole oikeutta peruutukseen.

Itseopiskelumateriaalien palauttaminen

Painetut itseopiskelumateriaalit voit palauttaa 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen tuotteisiin. Materiaalit tulee palauttaa käyttämättöminä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautamme maksamasi summan ilmoittamallesi tilille.

Verkkomateriaalit ja -paketit tulee perua yhden vuorokauden sisään ensimmäisestä kirjautumisesta verkko-oppimisympäristö Moodleen.

Kurssien muutokset mahdollisia

Kurssien aikatauluihin ja paikkoihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin.

Opettajan sairastuessa järjestämme korvaavan opetuskerran. Mikäli joudumme perumaan kurssin opetuksen, saat halutessasi tasokkaat kurssimateriaalimme käyttöösi itseopiskelua varten ja palautamme sinulle kurssista maksamasi hinnan vähennettynä materiaalimaksun osuudella.

Kurssin peruuntuminen pakottavista ja ulkoisista syistä (force majeure)

Pakottavasta, kurssijärjestäjästä riippumattomasta syystä (esimerkiksi luonnonmullistukset, virusepidemiat jne.) peruttavien kurssien osallistujat siirretään alkuperäistä vastaavalle korvaavalle kurssille. Kurssimaksun palautusoikeutta ei ole, mikäli kurssi peruuntuu kurssijärjestäjästä riippumattomista syistä.

Valmennustiimi Eximia Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

 


Asiakaspalvelu

Mikael, Eximia

Jos tarvitset neuvoa tilaamiseen soita 09 2727 130 (arkisin klo 09.00-17.00).