Alennukset

Tutustu tarjousvaihtoehtoihimme ja hyödynnä niistä sinulle sopivin. Alennuksia ei voi yhdistää, vaan huomioimme sinulle parhaan alennuksen. Alennukset myönnetään myös abikurssien pakettihinnoista.

Kaverikimppa-alennus jopa 18 %

Kun tulet Eximian valmennuskursseille kavereiden kanssa, jää rahaa muuhunkin yhteiseen hauskaan. Ilmoittaessasi Eximian valmennuskursseille itsesi lisäksi kaverin, saatte

  • 2 hengen kimpassa kukin alennusta 6 %
  • 3 hengen kimpassa kukin alennusta 12 %
  • Heimoalennus: 4 kaverin kimpassa kaikille alennusta 18%

Ilmoittautumisten ei tarvitse olla samalle kurssille, vaan riittää, että varaatte kukin oman kurssipaikkanne samanaikaisesti (24 tunnin aikana). Ilmoittautumalla kimpassa säästätte selvää rahaa! Kaverialennusta ei myönnetä uusintahinnasta.

Abikurssien pakettialennukset

Myönnämme abikursseistamme houkuttelevia pakettialennuksia. Katso alennukset tästä.

Abi+valmennuskurssi-alennus

Osallistuessasi saman kevään abikurssille sekä valmennuskurssille saat valmennuskurssin hinnasta 10 %:n alennuksen. Tarjous koskee kaikkia abi- ja valmennuskurssejamme.

Harjoituspääsykoe ja kertaus itseopiskelumateriaalin tilaajalle -50 %

Kun tilaat itseopiskelumateriaalin yliopiston tai korkeakoulun pääsykokeeseen, saat harjoituspääsykokeen vastauksineen kotiin tai harjoituspääsykokeen ja kertauksen kurssipaikkakunnalla puoleen hintaan. Näin saat testattua taitosi vielä kertaalleen ennen varsinaista valintakoetta.

Asiakaspalvelu

Mikael, Eximia

Jos tarvitset neuvoa tilaamiseen soita 09 2727 130 (arkisin klo 09.00-17.00).