Kurssien maksukäytännöt

Yhdessä tai useammassa erässä

Helpoin, edullisin ja turvallisin tapa on maksaa kurssi tai itseopiskelutuote suoraan verkkomaksuna tai luottokortilla. Verkkokaupassamme toimii kaikki yleisimmät maksutavat. 

Voit maksaa kurssimme myös laskulla ja erissä. Erävaihtoehtomme ovat 1, 2, 3, 4 tai 6 maksuerää.

Kahdessa erässä maksettaessa laskun ensimmäinen osa (varausmaksu) maksetaan tilauksen yhteydessä verkkopankkiin tai valintasi mukaan laskulla, joka erääntyy noin 14 vrk:n kuluttua ilmoittautumisesta. Toinen osa erääntyy maksettavaksi 10 vuorokautta ennen kurssin alkamista. 

Useammassa, kuin kahdessa erässä maksettaessa laskut erääntyvät kerran kuukaudessa, joista ensimmäinen osa erääntyy noin 14 vuorokauden kuluttua ilmoittautumisestasi. Kurssimaksu on tällöin jaettu tasaeriin. 

Mikäli valitset maksutavaksi laskun (sähköpostilasku) tai haluat maksaa useammassa kuin yhdessä erässä (2 tai useampi), lisätään jokaiseen laskuun laskutuslisä á 12,50 €. Mikäli kurssin alkamiseen on alle 10 päivää ilmoittautuessasi, varausta ei voi perua. 

Nettimaksaminen

Ilmoittautuessasi Internet-sivujemme kautta voit halutessasi maksaa kurssin varausmaksun tai vaihtoehtoisesti koko kurssimaksun suoraan verkkopankkisi kautta. Jos maksat varausmaksun netissä, lähetämme seuraavien erien laskut sähköpostilaskuna. Verkkomaksu on mahdollista kaikkien suomalaisten pankkien kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksaminen sähköpostilaskulla

Verkko- ja korttimaksujen lisäksi voit halutessasi valita maksutavaksi myös sähköpostilaskun. Myös tällöin voit valita, maksatko kurssin yhdessä vai useammassa erässä. Huomioithan, että jokaiselle laskulle lisätään laskutuslisä à 12,50€. Lähetämme sinulle laskun vastaanotettuamme tilauksesi.

Valmennus- tai abikurssin käynnistyminen

Viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä saat sähköpostiisi ohjeet, joilla pääset rekisteröitymään Moodle-oppimisympäristöömme. Moodle toimii kurssin aikana tiedotuskanavana ja materiaalipankkina.

Asiakaspalvelu

Mikael, Eximia

Jos tarvitset neuvoa tilaamiseen soita 09 2727 130 (arkisin klo 09.00-17.00).