Ajankohtaista

Julkaistu 12.01.2024

Kätevät ja tehokkaat etäopetuskurssimme

Valmennuskurssille osallistuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Eximia tarjoaa markkinoiden laajimman kattauksen huippuluokan etäopetuskursseja, jotka mahdollistavat osallistumisen joustavasti – missä tahansa sinulle sopiikaan!

Haluatko valmistautua yliopiston tai ammattikorkeakoulun valintakokeisiin laadukkaassa luokkahuoneessa, mutta mukavasti omassa kodissasi? Eximian etäopetuskurssit tekevät siitä helppoa. Osallistu reaaliaikaisille liveluennoille mistä tahansa: osallistumiseen tarvitset vain toimivalla nettiyhteydellä varustetun tietokoneen tai älylaitteen.

Olemme valmentaneet eri valinta- ja yo-kokeisiin jo reilusti yli 20 vuoden ajan. Tämän kokemuksen olemme siirtäneet etäopetuskonseptiimme. Etäopetuksemme jäljittelee perinteistä luentomuotoista opetusta erilaisin digitaalisin opetusmetoidein höystettynä. 

Etäopetuksen aikana voit siis osallistua vuorovaikutteisesti luentoihin "virtuaaliviittaamalla" ja esittää kysymyksiä suoraan opettajalle. Tarvittaessa voit myös pyytää opettajaa hidastamaan opetuksen tahtia tai kertaamaan jonkun yksityiskohdan – vain yksi napinpainallus riittää! Kaikilla kurssilaisilla on käytössä myös kysymyspalsta, jossa voit esittää opettajille kysymyksiä vaikkapa opetuskertojen välillä ja hyödyntää muiden esittämiä kysymyksiä.

Jos et pysty osallistumaan luennoille reaaliajassa, ei hätää! Tallennamme kaikki etäopetusluennot, joten voit katsoa ne myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Tämä joustavuus mahdollistaa osallistumisen kurssille, vaikka et voisi ehtisikään livenä jokaiselle opetuskerralle. Lisäksi tallenteet ovat erinomainen työkalu kertaukseen.

 

Etäopetus toteutetaan helppokäyttöisen Zoom-palvelun avulla, joka ei vaadi opiskelijoilta etukäteen perehtymistä. Monet oppilaitokset Suomessa ja maailmalla käyttävät Zoomia etäopetuksen järjestämisessä.

Eximian etäopetuskurssit tarjoavat kaiken tarvittavan avun, jotta voit menestyä elämäsi kokeissa. Voit aloittaa opiskelun heti ilmoittautumisen jälkeen (poikkeuksena alat, joiden valintakoekirjallisuus ei ole vielä julkaistu).

PSTiesitkö?

Kurssilaisemme olivat jälleen erittäin tyytyväisiä kevään 2023 valmennuskursseihin. Täältä voit lukea kurssilaistemme kommentteja kootusti.

 

Korkeakouluihin valmentavien kurssiemme opettajien keskiarvo oli 4,51/5,00. Ylioppilaskirjoituksiin valmentavien kurssien vastaava palautekeskiarvo oli 4,34/5,00.

 

Lisää kurssilaisten palautteista voit lukea täältä.

 

PPS. Abikurssilaistemme yleisin arvosana viime keväänä 2023 oli E.

 

 

Abikurssilaisemme menestyivät viime kevään kirjoituksissa erinomaisesti. Kyselyyn vastanneiden kurssilaisten yleisin arvosana oli E. Lue lisää arvosanakyselyn tuloksista täältä. Kurssilaisemme olivatkin erittäin tyytyväisiä kursseihimme, ja kaikkien kauden 2022–2023 kurssien palautekeskiarvo oli huikea 4,43/5,00!

 

Valmennuskurssit niin ylioppilaskirjoituksiin kuin valintakokeisiinkin löydät kätevästi täältä.

 

Valmennuskurssit yliopistoon

 

Valmennuskurssit ammattikorkeaan

 

Abikurssit ylioppilaskokeisiin

 

Lue kurssilaistemme kokemuksia täältä.

 

Valmennuskurssilaisten palautteita löydät täältä.

 

Tutustu myös uuteen esitteeseemme täällä.