Ajankohtaista

Julkaistu 18.09.2023

Kevään 2023 kursseilta kiitettävää palautetta!

Kevään 2023 kursseilta positiiviset palautteet!

Keräämme palautetta niin abi- kuin korkeakouluihinkin valmentavilta kursseilta, ja nyt olemme käyneet kaikki kevään palautteet läpi. Pyrimme näiden palautteiden avulla kehittämään kurssejamme entistä paremmiksi, joten jokaisen kurssilaisen palaute on meille kullanarvoista – kiitos siis jokaiselle!

 

Kurssit onnistuivat keväällä 2023 yli odotusten, ja tämä ilmenee myös palautteissa. Palautekeskiarvot nousivat korkeakouluihin valmentavilla kursseilla, ja pysyivät ylioppilaskokeisiin valmentavilla abikursseilla samalla korkealla tasolla, kuin edellisinäkin vuosina. Abikurssien onnistumisesta kertoo myös arvosanakyselymme, jonka mukaan kurssilaisten yleisin arvosana oli keväällä 2023 E. Peräti 60 %:a kyselyyn vastanneista kurssilaisistamme sai M:n tai paremman!

 

 

Abikurssit

 

Abikurssien suosio on todistusvalintaan siirtymisen jälkeen kasvanut merkittävästi ja useat oppilaat joutuivat jonottamaan paikan vapautumista kurssilta. Varsinkin englannin, matematiikan ja äidinkielen kurssipaikka kannattaa varata ajoissa.

 

Vaikka kurssilaismäärät kasvoivat, palautekeskiarvomme pysyivät vakaana ja edelleen haluamallamme tasolla. Keräämme abikursseilla palautetta kolmessa kategoriassa, eli asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito (asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen):

 

·Asiantuntemus 4,63

·Kannustavuus 4,34

·Asioiden esittämistaito 4,03

 

Kevään ylioppilaskirjoituksiin valmentavien abikurssien palautteiden keskiarvo oli siis huikea 4,34/5,00!

 

Valmennuskurssit korkeakouluihin

Korkeakouluihin valmentavilla kursseilla keräämme palautetta neljässä kategoriassa (asiantuntemus, kannustavuus, asioiden esittämistaito ja valintakoekeskeisyys). Yliopistoihin valmentavilla kursseilla palautekeskiarvot paranivat:

·Asiantuntemus 4,59

·Kannustavuus 4,51

·Asioiden esittämistaito 4,63

·Valintakoekeskeisyys 4,33

 

Korkeakouluihin valmentavien kurssien palautekeskiarvo on siisyksi kaikkien aikojen parhaita: 4,51/5,00! Parannusta tuli edelliseen kauteen varsinkin asioiden esittämistaidosta. Erityisesti asioiden esittämistaidossa tapahtui merkittävää parannusta, ja olemme iloisia, että olemme onnistuneet kehittämään tätä osa-aluetta.

 

Saamamme palaute on meille arvokasta, ja se auttaa meitä suunnittelemaan entistä parempia palveluita kurssilaisillemme. Olemme sitoutuneet tukemaan erilaisia oppijoita matkalla kohti menestystä, ja palautteet auttavat meitä siinä. Jatkamme työtä kurssiemme laadun parantamiseksi, jotta voimme tarjota entistäkin parempia mahdollisuuksia oppia ja menestyä.


Lue kurssilaistemme kommentteja täältä!

 

Tervetuloa siis mukaan kursseillemme – osallistu ja onnistu!