Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Enemmän älliä kuin olisin odottanut.

"Abikurssin avulla ylitin tavoitteeni yo-kirjoituksissa"

Milja osallistui kevään lyhyen matematiikan abikurssillemme ja oli kurssiin todella tyytyväinen: "Saavutin ylioppilaskirjoituksissa kaikki asettamani tavoitteet ja ylitin jopa joissain aineissa odotukseni". Abikurssi oli tuonut Miljalle itsevarmuutta ja laskurutiinia matematiikan kokeeseen: "Jos en olisi käynyt abikurssia, en olisi päässyt matematiikan yo-kirjoituksista edes läpi. Kurssin ansiosta sain M:n!"

"Kurssille arvosanaksi kiitettävä"

Katriina osallistui lukulomallaan Eximian psykologian abi-kurssille ja kehui kurssia: ”Kurssille arvosanaksi kiitettävä!”. Erityisen mieleen jäävinä asioina hän mainitsi opettajan asiantuntijuuden ja hyödylliset tuntimuistiinpanot. ”Kurssilta sai lisäpotkua lukulomaan ja reaalissa abikurssista oli todellista hyötyä”, Katriina iloitsi. Hän koki saaneensa kurssilta syventävää tietoa ja apua tiedon jäsentelyyn.

"Olin todella tyytyväinen kurssiin"

Antti puolestaan osallistui ensin englannin ja matematiikan abikursseillemme ja tuli vielä myöhemmin ruotsin kurssille. Viimeisen kurssin jälkeen Antti kertoi olevansa erittäin tyytyväinen: ”Olin todella tyytyväinen kurssiin. Opettaja oli hyvä ja tehtävät haastavia, mutta eivät liian vaikeita. Kieliopin kertauksesta ja luetunymmärtämisestä oli erityistä hyötyä. Myös ilmapiiri kurssilla oli leppoisa ja kurssitoverit mukavia.”