Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Eximian abikursseilla opettaa asiantuntevia ja kannustavia opettajia, joiden tavoitteena on auttaa sinua matkallasi kohti ylioppilaskirjoituksia.

Kevään 2023 abikursseilla opettavat muun muassa:


A-englanti

AbiPlus- ja L-tason ryhmää opettaa Tiia Väyrynen, jolla on opettajan pätevyys sekä englannista että italiasta. Tiia on opettanut Eximialla syksystä 2021 lähtien. Opettajana Tiia on kannustava, innostava ja empaattinen.

Biologia

Biologian opettajanamme on biologian ja maantieteen aineenopettaja Kaisa Vikki. Kaisalla opetuskokemusta löytyy aina ala-asteelta lukion jo päättäneisiin ja Eximialla hän on opettanut biologiaa useampana vuotena abikursseilla sekä lääketieteen ja biotieteiden yhteisvalinnan valmennuskursseilla.

Fysiikka

Fysiikan opettajana toimii erittäin pidetty opettajamme Tomi Hyvönen, joka on opettanut matematiikkaa ja fysiikkaa abi- ja valmennuskursseillamme jo vuodesta 2014.

Historia ja yhteiskuntaoppi

Historian ja yhteiskuntopin abikursseja luotsaa suosikkiopettajamme Pekka Törrönen. Pekka on toiminut lukio-opettajana yli 20 vuotta, joten hän tuntee aihealueet ja kirjoitusten vaatimukset erinomaisesti.

Kemia

Petri Mäkelä valmentaa keväällä kemian abikurssilaisia. Petrin tausta on biolääketieteen ja lääkekehityksen aloilla, joissa peruskemian hallinta ja erityisesti orgaaninen kemia ovat keskeisiä aiheita. Petri toiminut kemian abikurssin vetäjänä aikaisemminkin ja opettanut Eximialla lisäksi biolääketieteen, lääketieteen ja farmasian valmennuskursseilla. Opetuskokemusta hänelle on kertynyt myös myös yliopiston orgaanisen kemian, solubiologian ja farmakologian kursseilta.

Lyhyt matematiikka

Lyhyen matematiikan AbiPlus-kurssin opettajamme on Ville Stålhandske. Ville on toiminut opettajana Eximialla jo vuodesta 2012 alkaen. Ville opettaa Eximialla matematiikan abikurssien lisäksi myös AMK-tekniikan kursseilla. Tunneilla käydään läpi teorian lisäksi paljon laskutehtäviä. Tervetuloa kurssille!

Lyhyen matematiikan L- ja C-tason sekä etäopetus 2 -kurssien opettajana toimii erittäin pidetty opettajamme Tomi Hyvönen, joka on opettanut matematiikkaa ja fysiikkaa abi- ja valmennuskursseillamme jo vuodesta 2014.

 

Pitkä matematiikka

 

Pitkän matematiikan abikurssia vetää konkariopettajamme Toni Nordlund, joka on vuodesta toiseen saanut erinomaiset palautteet kurssilaisiltaan. Toni on opettanut Eximialla jo kymmenillä abikursseilla ja DI-valmennuskursseilla pitkää matematiikkaa, ja tuntee ylioppilaskokeen vaatimukset läpikotaisin.

Psykologia

Jenna Ristimäki toimii opettajana psykologian abikurssilla. Jenna on uskonnon ja psykologian aineenopettaja, ja hän on opettanut niin peruskouluissa kuin lukioissakin. Jennalla on siis runsaasti kokemusta opiskelijoiden auttamisesta ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa sekä yo-kokeiden arvioinnista.

Äidinkieli

Äidinkielen viikonlopun aamuryhmää luotsaa Reeta Komulainen. Reeta on äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja. Hän on opettanut Eximian abikursseilla syksystä 2021 lähtien. Opettajana Reeta on luova, kannustava ja selkeä.

Äidinkieli kevät etäopetus (ilta) -kurssia opettaa Säde Lähde, jolla on opetuskokemusta lukiosta ja yli kymmeneltä aiemmalta Eximian abikurssilta. Hän on valmis auttamaan kirjoituksiin valmistautumisessa selkeästi ja kannustavasti, yksilölliset tavoitteet erinomaisesti huomioiden.