Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Eximian abikursseilla opettaa asiantuntevia ja kannustavia opettajia, joiden tavoitteena on auttaa sinua matkallasi kohti ylioppilaskirjoituksia.

Kaudella 2021 - 2022 kursseilla opettavat muun muassa:


Historia ja yhteiskuntaoppi, syksy etäopetus

Historiaa ja yhteiskuntaoppia etäkursseilla luotsaa suosikkiopettajamme Pekka Törrönen. Pekka on toiminut lukio-opettajana yli 20 vuotta, joten hän tuntee aihealueet ja kirjoitusten vaatimukset erinomaisesti.

Äidinkieli syksy etäopetus

Äidinkieltä syksyn etäkurssilla opettaa Säde Lähde, jolla on opetuskokemusta sekä lukiosta ja aiemmilta Eximian abikursseilla. Hän on valmis auttamaan kirjoituksiin valmistautumisessa selkeästi ja kannustavasti, yksilölliset tavoitteet erinomaisesti huomioiden

Äidinkielen etäabikurssilla (ryhmä 2) opettaa Reeta Komulainen. Reeta on valmistumisen kynnyksellä oleva äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja, joka on opiskellut Helsingin yliopistossa suomen kieltä ja kirjallisuutta. Hän on suorittanut opettajan pedagogiset opintonsa täysin etänä, joten hänellä on paljon kokemusta etäopettamisesta. Reeta on itse kirjoittanut ylioppilaaksi keväällä 2017. Opettajana Reeta on luova, kannustava ja selkeä.


B-ruotsi syksy etäopetus

B-ruotsin abikurssilla opettajana toimiva Katja Kärki on kokenut ruotsin, englannin ja ranskan opettaja, joka saa aikaan positiivisia oppimistuloksia. Hän toimii syksyllä B-ruotsin abikurssin opettajana toista kertaa.


A-englanti syksy etäopetus

Englannin etäabikurssia opettaa Tiia Väyrynen, jolla on opettajan pätevyys sekä englannista että italiasta. Tiialla on kokemusta niin etäopetuksesta kuin liveopetuksestakin. Opettajana Tiia on kannustava, innostava ja empaattinen.


Pitkä Matematiikka syksy etäopetus

Pitkää matematiikkaa luotsaa konkariopettajamme Toni Nordlund, joka on vuodesta toiseen saanut erinomaiset palautteet kurssilaisiltaan. Toni on opettanut Eximialla jo kymmenillä abikursseilla ja DI-valmennuskursseilla pitkää matematiikkaa, ja tuntee ylioppilaskokeen vaatimukset läpikotaisin.


Lyhyt Matematiikka syksy etäopetus

Lyhyen matematiikan opettajana toimii erittäin pidetty opettajamme Tomi Hyvönen, joka on opettanut matematiikkaa ja fysiikkaa abi- ja valmennuskursseillamme jo vuodesta 2014.