Merkittävästi paremmat arvosanat. Katse älliin.

Abikurssi parantaa arvosanojasi merkittävästi

Ylioppilaskirjoituksiin kannattaa satsata tosissaan, sillä hyvät arvosanat avaavat ovet jatko-opintoihin. Hyvien yo-arvosanojen ansiosta voit jopa välttää korkeakoulun valintakokeet kokonaan!

Yo-kirjoitusten arvosanoihin on todistetusti mahdollista vaikuttaa merkittävästi vielä lukion loppuvaiheessakin. Tästä kertovat kurssilaistemme saavuttamat hyvät arvosanat. Eximian abikurssi varmistaa, että yo-kirjoituksiin valmistautumisesi on mahdollisimman tehokasta. Ylioppilaskirjoituksiin tähtäävä valmennuskurssi keskittää lukemisesi ja harjoittelusi oleellisiin asioihin, mikä todistetusti todella näkyy tuloksissa.

Abikurssilaisena saat
- suuren määrän harjoitustehtäviä vastausrutiinin hankkimiseen
- kattavat kurssit, joilla asiantuntevat opettajamme seuraavat osaamistasi, antavat palautetta ja auttavat hankalissa kohdissa
- tasokkaat, painetut tiivistelmämateriaalit lukiokurssien kertaamiseen
- vähintään yhden täyspitkän harjoituskokeen, jonka opettaja arvioi
- onnistumisen elämyksiä ylioppilaskokeissa.

Loistavaa laatua ja kattavasti vaihtoehtoja - yli 20 vuoden kokemuksella!

Eximia järjestää vuosittain noin 50 abikurssia tehokkaasti etäopetuksena. Etäopetuskursseille voit osallistua ajasta ja paikasta riippumatta. Reaaliaikaiset liveluennot tallennetaan, ja voit katsoa tallenteita silloin, kuin itse haluat. Voit myös esittää opettajille kysymyksiä myös kurssikertojen ulkopuolella. 

Kurssien jälkeen oppilaat arvioivat opetusta kolmella kriteerillä: asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito. Arvosana annetaan asteikolla 1-5. Keväällä kaikkien opettajien palautekeskiarvo oli 4,38/5,00. Voit lukea lisää kurssilaisten palautteista tästä. Ylläpidämme kurssien korkeaa laatua kiinnittämällä erityisesti huomioita asiantuntevien opettajien rekrytointiin, vanhojen opettajien koulutukseen ja kurssimateriaalien jatkuvaan kehittämiseen.

Paranna arvosanaasi abikurssin avulla!

YO-kirjoituksissa menestymiseen voi vaikuttaa merkittävästi vielä viimeisinä kuukausina ja viikkoina ennen kirjoituksia. Opettajamme motivoivat ja tsemppaavat sinut huippusuoritukseen, mutta mikään ei tietenkään voita ajoissa aloitettua valmistautumista. Kurssilaisemme saavat kurssimateriaalin käyttöönsä kuukausia ennen kurssin alkua, ja voivat aloittaa kertaamisen jo paljon ennen itse opetuksen alkua. Tämän vuoksi oppimistulokset puhuvat puolestaan. Keväällä 2022 kaikkien kurssilaistemme lukiokurssien arvosana oli 7,45, mutta yli 65% kyselyyn vastanneista kurssilaisista sai arvosanaksi M:n tai paremman! 

Tasoryhmillä kohdistettua opetusta

Kurssilaisilta saadun palautteen perusteella tarjoamme englannin, äidinkielen ja matematiikan kursseissa eri tasoryhmiä. E-L-tason kurssilla hiotaan taitoja, joilla pyritään korkeimpiin arvosanoihin. C-M-tason kurssilla varmistetaan onnistunut tulos kirjoituksissa keskittymällä perusasioiden hyvään osaamiseen. A-B-tason kursseilla keskitytään maksimoimaan tulos ja varmistamaan läpipääsy korkeimmalla mahdollisella tuloksella. Tasokursseille voi osallistua oman halunsa mukaisesti, joten erillisiä osaamisvaatimuksia ei ole.

Tästä löydät valmennuskurssimme ylioppilaskirjoituksiin: 

A-englannin abikurssit

B-ruotsin abikurssit

Biologian abikurssit

Fysiikan abikurssit

Historian abikurssit

Kemian abikurssit

Maantieteen abikurssit

Lyhyen matematiikan abikurssit

Pitkän matematiikan abikurssit

Psykologian abikurssit

Yhteiskuntaopin abikurssit

Äidinkielen abikurssit