Suomen paras valmennuskurssien järjestäjä.

Tuloksiin ylioppilaskirjoituksissa

Kaikki alkaa ylioppilastodistuksesta – se on pääsylippusi tulevaisuuteen. Panostamalla kirjoituksiin saat hyvän pohjan myös seuraavaa vaihetta, eli valintakoetta varten. Koko lukioajan kurssien kertaaminen yksin voi kuitenkin olla vaativa urakka, ja siinä haluammekin auttaa sinua.

Kauttamme saat:

- tasokkaat tiivistelmämateriaalit lukiokurssien kertaamiseen
- suuren määrän harjoitustehtäviä vastausrutiinin hankkimiseen
- kaikille tärkeimmille aloille tasokkaat kurssit, joilla asiantuntevat opettajamme seuraavat osaamistasi ja antavat palautetta ja vastauksia sinulle ongelmallisiin kysymyksiin
- onnistumisen elämyksiä ylioppilaskokeissa


5 tärkeintä syytä valita Eximian valmennuskurssi

 1. Korkeat onnistumisprosentit
  Sisäänpääsyprosentit kursseiltamme ovat erinomaiset. Maksamasi kurssimaksu on arvokas sijoitus tulevaisuuteen, joka kannattaa tehdä.
 2. Korkea opetuksen taso
  Asiakkaidemme tyytyväisyys opetuksemme tasoa kohtaan on vuodesta toiseen huippuluokkaa. Me kuuntelemme kurssilaisiamme ja kehitämme kurssejamme heidän toiveensa huomioiden.
 3. Oikea tuntimäärä
  Tuntimäärämme on suunniteltu optimoimaan ohjattuun ja itsenäiseen opiskeluun käytettävä aika. Kaikki oppituntimme tarjoavat vain ja ainoastaan valintakokeeseen valmentavaa opetusta.
 4. Moodle verkko-oppimisympäristö
  Moodle verkko-oppimisympäristön avulla kurssisi käynnistyy heti kurssipaikan vahvistamisen jälkeen ja saat ohjausta valmentautumiseesi alusta loppuun saakka.
 5. Kaikille uusinta
  Jos et saa opiskelupaikkaa Eximian kurssin jälkeen, tarjoamme seuraavan vuoden kurssin edullisella uusintahinnalla.