1. 2. 3. Näin se menee.

Kurssi alkaa Eximian Moodlesta

Moodle-oppimisympäristö toimii oppaanasi koko valmentautumisprosessin ajan. Kun olet päättänyt menestyä valintakokeessa ja ilmoittautunut valmennuskurssillemme, saat sähköisestä oppimisympäristöstämme ensimmäiset ohjeet, miten aloittaa tehokas valmentautuminen Eximian kanssa.

Moodlen kautta pääset orientoitumaan kurssin sisältöön ennakkotehtävien muodossa jo ennen varsinaisen opetuksen alkamista. Lisäksi sen kautta tiedotamme kurssisi ajankohtaisista asioista ja saat valmentautumiseen liittyvää materiaalia, kuten valmentautumisohjeita ja lisätehtäviä. Moodlesta löydät myös opettajasi terveiset valmentautumisvinkkeineen.

Myöskään sairastuminen tai muut tunneille osallistumisen estävät menot eivät ole este Eximian kurssien seuraamiseen. Moodlesta löytyvät mm. kaikki opettajan tunneilla käyttämä materiaali, kotitehtävät ja kokeet.

Tunneilla tapahtuu

Valmennuskurssien oppitunnit poikkeavat täysin kaiken muun kaltaisesta opetuksesta. Vaikka opetettavaa asiaa on monesti paljon, on oppituntimäärä mitoitettu siten, että kaikki asiat ehditään käydä perusteellisesti läpi. Tunnit ovat hyvin vuorovaikutteisia ja kursseillamme kaikilla oppilailla on aina mahdollisuus esittää kysymyksiä päivän aiheesta opettajalle. Tunnit koostuvat teoriaopetuksen lisäksi runsaista esimerkeistä ja tuntien tehdöön myös paljon valintakoetyyppisiä tehtäviä sekä vanhoja valintakoetehtäviä. Eximian oppitunneilla on avoin ilmapiiri, opettajat ovat helposti lähestyttäviä ja tunneille on mukava tulla. Tiivis ryhmähenki kohottaa heikommankin kurssilaisen motivaation korkealle ja viilaa asenteen kohdalleen.

Harjoituspääsykoe

Kurssin harjoituspääsykoe valmistaa sinut varsinaisessa valintakokeessa vastaan tuleviin koitoksiin. Koe on rakenteeltaan ja tehtäviltään valintakokeen tyyppinen. Koe on ajoitettu siten, että sinulla on vielä kokeen jälkeen mahdollisuus kerrata kurssin keskeisimmät asiat, sekä opiskella lisää niitä asioita, jotka tuntuivat harjoituspääsykokeessa vaikeimmilta.

Harjoituspääsykokeeseen kannattaa suhtautua samoin kuin valintakokeeseenkin, sillä se antaa sinulle loistavan tilaisuuden verrata osaamistasi muihin samalla kun pistät omat tietosi ja taitosi koetukselle. Vaikka varsinaisessa valintakokeessa onkin huomattavasti enemmän osallistujia kuin harjoituspääsykokeessa, syntyy kurssiryhmän sisälle selkeitä piste-eroja. Harjoituspääsykokeen tuloksista tehdään yhteenvetolomake, jonka perusteella pystyt katsomaan, kuinka korkeat pisteesi ovat suhteessa muihin kokeeseen osallistujiin. Kannattaa siis tehdä parhaansa ja katsoa, minkälaiset tulokset ovat!