Ajankohtaista

Julkaistu 28.12.2023

Suunta kevään 2024 ylioppilaskirjoituksiin ja valintakokeisiin

Tammikuu, ja sen mukanaan tuomat uudet alennusmyynnit ovat täällä taas. Oletko koskaan miettinyt, miksi ihmiset hullaantuvat ostamaan itselleen ainakin jossain määrin tarpeetonta tavaraa vain siksi, että sen saa ”halvemmalla”?

Mitä jos sen sijaan panostaisit itseesi ja tulevaisuuteesi? Koulutus on helpoin tie parempaan ammattiin ja tulevaisuuteen, eikä se vaadi muuta kuin oikeaa asennetta ja muutaman vuoden kovaa työntekoa.


Me Eximialla haluamme antaa sinulle vaihtoehdon: hanki apua tuleviin ylioppilaskirjoituksiin tai pääsykokeisiin. Saat nyt minkä tahansa valmennuskurssin niin ylioppilaskirjoituksiin kuin valintakokeisiinkin reilulla -20 %:n alennuksella.


Hyödynnä alennus verkkokaupassamme käyttämällä koodia tammi20. 

Alennus on voimassa 15.1.2024 klo 23.59 asti. Huomioithan, että kursseilla on rajatusti paikkoja, joten oma kannattaa varata ajoissa. 

Alennus koskee vain uusia varauksia, eikä alennuksia voi yhdistellä.

HUOM! Valitettavasti verkkokauppamme pakettialennukset kumoavat alennuskoodin. Jos haluat hyödyntää alennetut hinnat useammalla kurssilla, niin varaa palvelusi joko laskulla tai sitten eri tilauksissa yksi kurssi kerrallaan.


PS. Tiesitkö?

 

Abikurssilaistemme yleisin arvosana viime keväänä 2023 oli E.

 

Abikurssilaisemme menestyivät viime kevään kirjoituksissa erinomaisesti. Kyselyyn vastanneiden kurssilaisten yleisin arvosana oli E. Lue lisää arvosanakyselyn tuloksista täältä. Kurssilaisemme olivatkin erittäin tyytyväisiä kursseihimme, ja kaikkien kauden 2022–2023 kurssien palautekeskiarvo oli huikea 4,43/5,00!

 

Valmennuskurssit niin ylioppilaskirjoituksiin kuin valintakokeisiinkin löydät kätevästi täältä.

 

Valmennuskurssit yliopistoon

 

Valmennuskurssit ammattikorkeaan

 

Abikurssit ylioppilaskokeisiin

 

Lue kurssilaistemme kokemuksia täältä.

 

Valmennuskurssilaisten palautteita löydät täältä.


Tutustu myös uuteen esitteeseemme täällä. 

 

Hyvää Uutta Vuotta 2024!