Kurssikokemuksia

Otteita kurssilaisten palautteista kevään 2023 kursseilta:

”Tehtävät käytiin läpi selkeästi ja aiempiin tehtäviin palattiin, jos niistä oli jokin jäänyt epäselväksi. Opettaja otti huomioon kurssin opiskelijat mm. kyselemällä tehtäviin liittyviä kysymyksiä."

"Kurssi oli monipuolinen ja tehtävät käytiin tarkasti ja huolellisesti läpi selostaen."

"Kurssi tiivisti minusta erittäin hyvin kaikki pitkän matematiikan keskeisimmät asiat ja avasi myös vaikeampia YO-tehtäviä."

"Kysymyksiin vastatessa opettaja kannusti hienosti!"

"Opettaja selitti kaiken selvästi ja ymmärrettävästi."

"Asiat selitettiin selkeästi ja tehtävät kerrattiin ratkaisemisen jälkeen eli kerrattiin mitä tehtiin ja miksi. Oli myös hyvä, että palattiin aikaisempiin asioihin, jos jokin oli jäänyt epäselväksi."

"Opetus oli laadukasta."

"Tunnit eivät olleet tylsiä, vaan jaksoi hyvin keskittyä."

"Oli kivaa miettiä tehtäviä ensin itse ja käydä ne sitten läpi yhdessä."

"Kurssi oli mielestäni erittäin hyvä, koska sisältö oli monipuolinen sekä antoisa. Kurssi antoi monipuolisen kertauksen matematiikan asioista, joiden avulla korotin esimerkiksi 3 pisteen oman lukioni prelin 17 pisteeseen eximiassa. Kurssista vielä paremman teki opettaja Toni, koska hän on tsemppaava sekä erittäin ammattitaitoinen. Opettaja osasi selittää välivaiheet laskuissa hyvin, jonka avulla itse löysin logiikan laskuista ja opin useita tärkeitä muistisääntöjä. Kurssitehtävät olivat mielestäni sopivan vaikeita, koska ne haastoivat hyvin opiskelijaa ja tehtävien kautta opin hyödyntämään kaavoja perustason vaikeimmissa laskuissa. Eximian sivusto on myös erittäin hyvä, monipuolinen sekä helppokäyttöinen ja suosittelisin ehdottomasti eximian käyttöä muillekkin opiskelijoille. Kiitokset opettajalle hyvistä antoisista tunneista ja eximian tiimille hyvän kertaussivuston luonnista!!!"

"Kurssitalenteet ovat olleet suuri apu kertaamiseen ja varsinkin kun en kerran päässyt mukaan tunnille."

"Sain paljon uutta ja hyödyllistä tietoa, joten kurssi oli hyödyllinen."

"Pidin opettajan opetustyylistä."

"Sain ennen kaikkea henkistä tukea ja lisämotivaatiota kirjoituksiin valmistautumiseen."