Äidinkieli
Äidinkielen ilmainen kurssinäyte
Tutustu rauhassa äidinkielen abikurssien sisältöihin ja hyödynnä ilmaiset materiaalit!
Alkaa 1.1.2021, 32 ot
Oppitunnit32 ot
Ajankohta1.1.2021 – 31.3.2022
PaikkaVerkossa

Tutustu nyt äidinkielen abikurssiemme verkkosisältöihin ja hyödynnä ilmaiset materiaalit!

Kurssinäytteen Moodle-kurssialueella esitellään niitä ominaisuuksia, jotka saat käyttöösi ostaessasi varsinaisen äidinkielen abikurssin. Saat nähtäväksesi näytteet mm. opetusvideoista, itseopiskelumateriaaleista, opiskeluohjeista ja muusta hyödyllisestä. Muistathan kuitenkin, että kurssilaisena saat sen kaikkein tärkeimmän, eli innostavan ja asiantuntevan opettajan tuen ja tuntitehtävät!

Ilmaisen kurssinäytteen hankkiminen verkkokaupastamme ei maksa sinulle mitään (ei edes käsittelymaksua), eikä velvoita sinua mihinkään. Se on yksinkertaisesti tehty sinun avuksesi, jotta pääset tutustumaan sisältöihin etukäteen.

Valitettavasti verkkokauppamme laskee abituotteille automaattisesti pakettialennuksen, jos varaat useamman näytteen kerralla. Älä siis ihmettele, jos ostoskorisi hinta vaihtelee, vaan valitse kurssin maksutavaksi sähköpostilasku (emme tietenkään lähetä laskua). Kurssinäyte on täysin ilmainen.


Kurssi sisältää:
- reaaliaikaisen etäpetuksen (28 ot)
- tiiviit opetusvideot yo-kokeen keskeisimmistä osa-alueista
- laajan teoriatiivistelmän painettuna
- runsaasti harjoitustehtäviä perusteellisine malliratkaisuineen kaikista lukiokursseista
- luentotallenteet kaikista luennoista, jotka ovat katsottavissa vapaasti silloin, kun haluat
- yo-kirjoituksiin valmistavat sähköiset harjoituskokeet

Kurssi alkaa äidinkielen lukutaidon koetta painottavalla osuudella, jossa keskitytään kokeessa edellytettävään kykyyn jäsennellä, tulkita, arvioida, tunnistaa, hyödyntää ja tuottaa erilaisia tekstejä. Kurssin jälkimmäisessä osuudessa perehdytään tarkemmin äidinkielen kirjoitustaidon kokeen osuuteen ja hiotaan kurssilaisen omaa kielellistä ilmaisukykyä, tekstin suunnittelua ja tuottamista sekä kokonaisuuksien hallintaa.

Valmistauduthan kurssin aikana tuottamaan erilaisia tekstejä. Osa kirjoitusharjoituksista tehdään kurssin oppituntien aikana ja osa kotona. Tehtävien tekeminen kurssin aikana on äärimmäisen tärkeää, jotta taitosi kehittyisivät kirjoituksia varten! Kirjoittamaan ei opi muuten kuin kirjoittamalla. Myös lukemisesta on paljon hyötyä kielen kehittymisen kannalta.

Kyselyyn vastanneista abikurssilaisistamme 60 % sai kirjoituksista M:n tai paremman. Kevään 2023 abikurssien opettajien palautekeskiarvo oli 4,34/5,00!

Eximia pidättää oikeuden kurssimuutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.