Äidinkieli
Äidinkielen harjoituskoe
Sähköisen harjoituskokeen avulla valmistaudut tehokkaasti varsinaiseen yo-kokeeseen!
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 30.00 €
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin

Eximia tarjoaa Äidinkielen kirjoittaville erinomaisen mahdollisuuden testata omaa osaamista täyspitkien ylioppilaskoetta simuloivien tekstitaidon ja esseen harjoituskokeiden avulla. Molemmat harjoituskokeet tehdään Eximian verkko-oppimisympäristössä ja kokeiden tekemiseen sinulla on aikaa kuusi tuntia/koe. Kokeen voit suorittaa silloin kuin se sinulle parhaiten sopii!

Harjoituskokeiden avulla voit harjoitella suoriutumista ylioppilaskokeissa, olet sitten lukion 1. luokalla, 2. luokalla tai abi.

Huomioithan, että harjoituskoe sisältyy äidinkielen abikurssiin.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Äidinkieli
AbiPlus äidinkieli (pienryhmä) Helsinki - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Perusteellista valmentautumista kevään 2018 äidinkielen ylioppilaskirjoituksiin. Opiskelu kerran viikossa pienryhmäopetuksena antaa aikaa myös omatoimiselle opiskelulle. Kurssille otetaan vain 20 opiskelijaa, joten varaa paikkasi nopeasti!
Alkaa 19.12.2017, 48 ot, hinta 390.00 €
Oppitunnit48 ot
Ajankohta19.12.2017 – 6.3.2018 Aikataulu
PaikkaEximian Toimisto Ilmalankatu 2 C
Varausmaksu75.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Eximian äidinkielen AbiPlus-kurssi on erinomainen tapa aloittaa kertaaminen kevään 2018 äidinkielen ylioppilaskokeeseen. Kurssi tarjoaa markkinoiden laajimman valmentautumisen ylioppilaskirjoituksiin talven aikana. Kurssin alkupuolella harjoitellaan pääasiassa tekstitaidon kokeeseen, myöhemmin keskitytään esseekokeeseen.

Kurssi sopii erityisesti sinulle, joka haluat kerrata pienryhmässä lukion äidinkielen kurssien keskeisimmät sisällöt perusteista lähtien. Opetusta on kerran viikossa, joten kurssi sopii hyvin muun opiskelun oheen. Voit yhdistää opintoihisi myös useamman AbiPlus-kurssin, koska ne ovat kaikki eri iltoina.

Kurssi sisältää Eximian äidinkielenopettajien laatiman kattavan teoria- ja tehtäväpaketin, jonka avulla kertaat tekstitaitoa ja esseevastauksia ylioppilaskokeiden näkökulmasta. Materiaalissa on runsaasti ylioppilaskoetehtävien kaltaisia harjoitustehtäviä, joiden avulla ylioppilaskokeen vaatimustaso tulee sinulle tutuksi ja kirjoitusrutiinisi paranee.

Kurssin ostaessasi saat kaupan päälle äidinkielen ylioppilaskoetta simuloivan harjoituskokeen. Harjoituskoe jakautuu tekstitaidon ja esseen kokeisiin, jotka molemmat ovat täyspitkiä, kuuden tunnin kokeita. Molemmat kokeet tehdään Eximian verkko-oppimisympäristössä.

Miksi AbiPlus-kurssille?

• Laaja oppituntimäärä (40 oppituntia)
• Riittävästi aikaa kerrata lukion kurssien sisältö perusteista lähtien
• Yksilöllinen ja ammattitaitoinen iltaopetus
• Runsaasti harjoitustehtäviä mallivastauksineen
• Pieni ryhmäkoko

Huomaathan, että AbiPlus-kursseille otetaan vain 20 ilmoittautujaa. Varaa siis paikkasi heti!

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Äidinkieli
Äidinkieli kirjoituskurssi verkossa - Tämä kurssi on suosittu. Alle 10 paikkaa jäljellä!
Kirjoituskurssi verkossa - missä ja milloin vain! Kirjoituskurssilla kirjoittamisesi hiotaan uudelle tasolle! Kurssilla kirjoitetaan viisi esseetä valmiiden tehtävänantojen pohjalta. Opettaja tarkasta eesseet ja antaa niistä henkilökohtaista palautetta.
Alkaa 1.1.2018, hinta 145.00 €
Ajankohta1.1.2018 – Aikataulu
PaikkaVerkossa

Äidinkielen kirjoituskurssilla valmentaudutaan esseen kirjoittamiseen. Kurssi toteutetaan verkko-oppimisympäristö Moodlessa, eli voit osallistua missä ja milloin vain!

Kurssilla perehdytään tarkasti äidinkielen ylioppilaskokeeseen ja hiotaan kielellistä ilmaisukykyä, tekstin suunnittelua ja tuottamista sekä kokonaisuuksien hallintaa. Kurssin aikana palautat opettajalle tehtävänannon mukaisesti viisi ylioppilaskoetta vastaavaa esseetä. Saat esseet viiden arkipäivän kuluessa takaisin tarkastettuna, palautteen kera. Kurssilla on viitteellinen aikataulu, joka jaksottaa opiskelun etenemään tasaisesti ennen kirjoituksia.

Äidinkielen ylioppilaskokeessa testataan kirjoitustaitoa monipuolisesti: joudut osoittamaan luovuutta, täsmällisyyttä ja kypsyyttä omissa kirjoituksissasi. Muistathan myös, että moniin jatko-opintopaikkoihin hakiessa hyvästä äidinkielen arvosanasta on suuri hyöty!

Eximia pidättää oikeuden kurssimuutoksiin.

Huom! Aikataulu on viitteellinen. Voit lähteä kurssille mukaan myös oman aikataulusi mukaisesti.

Äidinkieli
Äidinkieli viikonloppukurssi Helsinki kevät
Viikonlopputoteutuksena järjestettävä abikurssi valmistaa sinut onnistumaan äidinkielen ylioppilaskirjoituksissa. Kurssikertojen välissä on hyvin aikaa treenata kirjoittamista omatoimisesti ja keskittyä tunneilla tärkeimpiin aihe-alueisiin. Kurssilla kehitetään kirjoitustaitoa monipuolisesti sekä tekstitaidon osuutta ja esseekoetta ajatellen.
Alkaa 20.1.2018, 24 ot, hinta 195.00 €
Oppitunnit24 ot
Ajankohta20.1.2018 – 3.3.2018 Aikataulu
PaikkaEximian Toimisto Ilmalankatu 2 C
Varausmaksu75.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Äidinkielen kurssilla painotetaan ylioppilaskokeessa edellytettäviä tietoja ja taitoja. Kurssi alkaa äidinkielen tekstitaidon koetta painottavalla osuudella, jossa keskitytään kokeessa edellytettävään kykyyn jäsennellä, tulkita, arvioida, tunnistaa, hyödyntää ja tuottaa erilaisia tekstejä. Kurssin jälkimmäisessä osuudessa perehdytään tarkemmin äidinkielen esseekokeen osuuteen ja hiotaan kurssilaisen omaa kielellistä ilmaisukykyä, tekstin suunnittelua ja tuottamista sekä kokonaisuuksien hallintaa.

Kurssin ostaessasi saat kaupan päälle äidinkielen ylioppilaskoetta simuloivan harjoituskokeen. Harjoituskoe jakautuu tekstitaito- ja esseekokeisiin. Molemmat kokeet tehdään Eximian verkko-oppimisympäristössä.

Kurssin käytyäsi olet saanut erinomaiset edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa!

Kurssi sisältää:
- luentotallenteet Helsingin äidinkielen abikurssin lähiopetuksesta
- verkko-oppimisympäristö Moodlen
- kattavan teoriatiivistelmän
- runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
- äidinkielen yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen.

Kurssi soveltuu sinulle, jos olet valmistautumassa kevään 2018 äidinkielen yo-kirjoituksiin.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Äidinkieli
Äidinkieli abi verkkokurssi
UUTUUS! Abikurssit nyt myös verkossa! Valmistaudu yo-kirjoituksiin ajasta ja paikasta riippumatta! Kurssi sisältää luentotallenteet Helsingin äidinkielen abikurssilta.
Alkaa 20.1.2018, 12 ot, hinta 145.00 €
Oppitunnit12 ot
Ajankohta20.1.2018 –
PaikkaVerkossa

Kevään äidinkielen verkkokurssillamme käydään tehokkaasti ja selkeästi läpi lukion äidinkielen kurssien keskeisimmät sisällöt luentotallenteiden avulla. Kurssi alkaa äidinkielen tekstitaidon koetta painottavalla osuudella, jossa keskitytään kokeessa edellytettävään kykyyn jäsennellä, tulkita, arvioida, tunnistaa, hyödyntää ja tuottaa erilaisia tekstejä. Kurssin jälkimmäisessä osuudessa perehdytään tarkemmin äidinkielen esseekokeen osuuteen ja hiotaan kurssilaisen omaa kielellistä ilmaisukykyä, tekstin suunnittelua ja tuottamista sekä kokonaisuuksien hallintaa.

Verkkokurssilaisena saat kotiin toimitettuna myös Eximian laatiman, äidinkielen lukiokurssit kokoavan teoria- ja tehtävämateriaalin, jonka avulla voit harjoitella luentotallenteiden lisäksi. Teoriaopetuksen lisäksi kotiin toimitettava teoriatiivistelmä sisältää tehtäviä, jotka auttavat sinua kehittämään osaamistasi ja hiomaan vastaustekniikat kuntoon ylioppilaskirjotuksia varten. Kurssi rytmittää siis itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Kurssin käytyäsi olet saanut erinomaiset edellytykset onnistua yo-kirjoituksissa!

Kurssi sisältää:
- luentotallenteet Helsingin äidinkielen abikurssin lähiopetuksesta
- verkko-oppimisympäristö Moodlen
- kattavan teoriatiivistelmän kotiin toimitettuna
- runsaasti harjoitustehtäviä malliratkaisuineen
- äidinkielen yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen.

Kurssi soveltuu sinulle, jos olet valmistautumassa kevään 2018 äidinkielen yo-kirjoituksiin.


Eximia varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Äidinkieli
Äidinkieli syksy Helsinki
Abikurssi valmistaa sinut onnistumaan äidinkielen ylioppilaskirjoituksissa. Tehokas kokonaisuus tahdittaa opiskelua ja kehittää kirjoitustaitoa monipuolisesti.
Alkaa 6.8.2018, 24 ot, hinta 195.00 €
Oppitunnit24 ot
Ajankohta6.8.2018 – 10.9.2018
PaikkaEximian toimisto Ilmalankatu 2 C
Varausmaksu75.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Äidinkielen ylioppilaskokeessa testataan kirjoitustaitoa monipuolisesti: joudut osoittamaan luovuutta, täsmällisyyttä ja kypsyyttä omissa kirjoituksissasi. Eximian äidinkielen kurssilla painotetaan ylioppilaskokeessa edellytettäviä tietoja ja taitoja. Kurssilla kiinnitetään erityisesti huomiota kurssilaisten oman tekstin tuottamiseen, kirjalliseen ilmaisuun sekä kykyyn ymmärtää ja tulkita lukemaansa. Muistathan myös, että moniin jatko-opintopaikkoihin hakiessa hyvästä äidinkielen arvosanasta on suuri hyöty!

Kurssi alkaa äidinkielen tekstitaidon koetta painottavalla osuudella, jossa keskitytään kokeessa edellytettävään kykyyn jäsennellä, tulkita, arvioida, tunnistaa, hyödyntää ja tuottaa erilaisia tekstejä. Kurssin jälkimmäisessä osuudessa perehdytään tarkemmin äidinkielen esseekokeen osuuteen ja hiotaan kurssilaisen omaa kielellistä ilmaisukykyä, tekstin suunnittelua ja tuottamista sekä kokonaisuuksien hallintaa.

Valmistauduthan kurssin aikana tuottamaan erilaisia tekstejä. Osa kirjoitusharjoituksista tehdään kurssin oppituntien aikana ja osa kotona. Tehtävien tekeminen kurssin aikana on äärimmäisen tärkeää, jotta taitosi kehittyisivät kirjoituksia varten! Kirjoittamaan ei opi muuten kuin kirjoittamalla. Lisäksi lukemisesta on paljon hyötyä kielen kehittymiselle.

Eximia pidättää oikeuden kurssimuutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.