Harjoituspääsykoe ja kertaus

Harjoituspääsykoe ja kertaus ovat loistava vaihtoehto opiskelun tehostamiseksi, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua valmennuskurssille tai haluat vain testata osaamistasi ennen valintakoetta. Yhdistämällä nämä itseopiskelumateriaaliimme saat todella kattavan valmennuspaketin hakemisesi tueksi. Lisäksi saat tuntuvat alennuskset harjoituspääsykokeesta ja kertauksesta itseopiskelumateriaalin tilaajanamme.

Harjoistuspääsykokeessa testaat osaamisesi

Harjoituspääsykokeessa testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan, toteutetaan ja arvioidaan valintakokeen tapaan. Kokeen aikana tulet tutuksi valintakokeeseen liittyvän paineen kanssa ja opit hallitsemaan ajankäyttöäsi. Näin saat todellista harjoitusta ja rutiinia varsinaiseen valintakokeeseen. Samalla voit verrata osaamistasi suhteessa muihin pyrkijöihin ja aikaisempien vuosien pisterajoihin.

Kertauksesta saat viimehetken vinkit

Kertauksesta haet hyvän henkisen latauksen ja viimeiset vinkit valintakokeeseen. Kertauksessa käydään läpi opettajan johdolla harjoituspäääsykokeen kysymykset ja kerrataan valintakoealueen keskeisimmät asiat. Samalla sinulla on vielä mahdollisuus kysyä opettajalta mieltäsi askarruttavista asioista. Tavoitteena on saavuttaa hyvä vire ja varmuus valintakokeeseen.