Maantiede
Maantiede itseopiskelumateriaali
Maantieteen itseopiskelumateriaalin avulla kertaat ja syvennät lukion maantieteen osaamistasi yliopiston valintakokeen vaatimalle tasolle. Materiaaliin kuuluvat valmentautumisohjeet sekä kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen.
Hinta 100.00 €

Maantieteen itseopiskelumateriaali auttaa sinua viemään osaamisesi valintakokeen vaatimalle tasolle.

Yliopistojen maantieteen valintakoevaatimuksena on maantieteen lukion oppimäärä. Lisäksi maantieteen valintakokeessa tärkeää on vastaustekniikka: Sinun tulee ulkoa osaamisen sijasta osata soveltaa, yhdistellä ja analysoida tietoa, tulkita monimuotoisia aineistoja, kuten tilastoja ja karttoja, ja perustella vastauksesi monipuolisin ja tukevin argumentein. Itseopiskelumateriaalimme valmentaa sinut kertaamaan ja harjoittelemaan keskeisiä asioita. Aihealueittain jäsennelty kooste maantieteen lukio-oppimäärästä auttaa hahmottamaan kokonaisuuksia, tehtävien avulla harjoittelet koetta varten, ja vastauksiasi pisteyttämällä voit arvioida osaamisesi.

Itseopiskelumateriaalin sisältö:

· valmentautumisohjeet
· kattava 134-sivuinen teoria- ja tehtäväkooste (tehtäviä 40 kpl) mallivastauksineen lukion maantieteen kursseista


Itseopiskelumateriaalin ostajana saat harjoituspääsykoepaketin puoleen hintaan!

Itseopiskelumateriaali toimitetaan tilaajille keväällä 2024. Toimitusaikataulu tarkentuu valintakoevaatimusten julkaisun jälkeen.

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.


Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.