Diplomi-insinööriosastot
DI-verkkopaketti 2024
Opiskele vaativaan DI-valintakokeeseen kattavan verkkopaketin avulla!
Hinta 290.00 €

Opiskele vaativaan DI-kokeeseen itsenäisesti laajan materiaalipakettimme avulla!

DI-verkkopaketissa saat käyttöösi kattavat sähköiset itseopiskelumateriaalit, joiden avulla pääset kertaamaan lukiosisältöjä ja harjoittelemaan eri tasoisia tehtäviä itsenäisesti. Itseopiskelumateriaalien teoriatiivistelmissä lukion opetussuunnitelman sisällöt on käsitelty loogisemmassa järjestyksessä kuin lukiokursseissa, eli yhteen aiheeseen liittyvät asiat käsitellään samassa yhteydessä, mikä tehostaa kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä.

Itseopiskelusi tueksi saat useita (4 kpl) harjoituskokeita ja täyspitkän harjoituspääsykokeen, joiden avulla voit seurata oman osaamisesi kehittymistä ja tunnistat omat haasteesi lukion oppimäärien aihealueissa. Harjoituskokeet ja harjoituspääsykoe vastaavat diplomi-insinööri-yhteisvalinnan valintakoetta tehtävämäärältään sekä vaatimustasoltaan, joten niiden avulla testaat osaamisesi ja saat erittäin hyvää harjoitusta ajankäyttöön ja hermojen hallintaan oikeassa koetilanteessa.

Selkeät opetusvideot pitkän matematiikan, kemian ja fysiikan lukion oppimäärien keskeisimmistä teorioista ja niihin liittyvistä harjoitustehtävistä opettajan havainnoimana helpottavat luku-urakkaasi. Verkkopaketin edistymisen seurannan avulla pystyt jaksottamaan omaa opiskeluasi ennen oikeaa valintakoetta. Treenaa tehokkaasti verkkopaketin avulla ja menesty DIA-valintakokeessa!

Moodle-verkko-oppimisympäristön ja sen tarjoamat sisällöt saat käyttöösi viimeistään syksyllä 2024. Voit siis aloittaa itseopiskelun valintakoetta varten hyvissä ajoin!

Huom! Saat halutessasi itseopiskelumateriaalit myös painettuna kotiisi 50 €:n lisämaksua vastaan. Kirjoita tällöin verkkokaupan ”Lisähuomiot”-kenttään teksti ”Painettu materiaali”.

Verkkopaketti sisältää:

- Vinkkejä ja ohjeita valintakokeeseen valmistautumiseen
- Kattavat pitkän matematiikan, kemian ja fysiikan sekä tekniikan alan luovan ongelmanratkaisun itseopiskelumateriaalit teoria- ja tehtäväpaketteineen sähköisenä ja halutessasi painettuina kotiin
- 4 kpl harjoituskokeita
- Täysmittaisen harjoituspääsykokeen (4 h)
- Tiivistetyt pikakertaukset lukion pitkän matematiikan, kemian ja fysiikan oppimääristä
- Noin 44 tunnin verran selkeitä opetusvideoita pitkän matematiikan, kemian ja fysiikan lukion oppimäärien keskeisimmistä teorioista ja niihin liittyvistä harjoitustehtävistä opettajan havainnoimana
- Pistarigeneraattorit fysiikasta ja kemiasta sisältäen yli 600 tehtävää
- Pikakertausdiat fysiikasta ja kemiasta
- Vanhoja valintakokeita mallivastauksineen
- Runsaasti lisätehtäviä

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.