Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Kauppatieteet
Kauppatieteet harjoituspääsykoe kotiin
Harjoituspääsykokeen avulla pääset testaamaan osaamisesi jo ennen varsinaista valintakoetta! Verkko-oppimisalustalla tehtävä sähköinen koe simuloi oikeaa valintakoetta ja saat sen mukana pisteytysohjeet, joiden avulla voi tarkistaa osaamisesi tason.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 60.00 €
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe simuloi mahdollisimman tarkasti varsinaista valintakoetta. Se sisältää valintakoetyyppisiä tehtäviä jokaisesta valintakoevaatimusten mukaisesta alasta. Kokeen mukana tulevat myös oikeat vastaukset kysymyksiin, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.


Jotta saisit harjoituspääsykokeesta mahdollisimman suuren hyödyn irti, noudata huolella kokeen mukana tulevia ohjeita. Suosittelemme, että järjestät itsellesi rauhallisen tilan kokeen tekemistä varten, ja käytät sen tekemiseen aikaa saman verran, kuin sinulla olisi oikeassa valintakoetilanteessa. Näin pääset harjoittelemaan mm. ajankäyttöä kokeessa.


Itseopiskelumateriaalin tilaajalle tarjoamme koepaketin puoleen hintaan!


Kevään harjoituspääsykoe avautuu verkko-oppimisalustalla toukokuussa.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.