Ajankohtaista

Julkaistu 02.10.2023

Erinomaista palautetta syksyn 2023 abikursseilta!


Syksyn abikurssien palautteet olivat parhaasta päästä!

 

Syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuu nykyään huomattavasti enemmän kokelaita, kuin vielä muutama vuosi sitten. Kasvun huomaa myös syksyn abikurssilaisten osallistujamäärissä. Yhä useampi haluaa varmistaa hyvän arvosanan jo syksyllä, ja kurssiemme avulla se todistetusti onnistuu helpommin.

Kasvanut kurssilaismäärä tuo mukanaan myös enemmän palautteita, ja saimmekin ennätysmäärän palautetta. Palautetta antaneiden arvosanat kursseille, opettajille ja materiaaleille olivat jälleen erinomaisia.

Keräämme abikursseilla opettajapalautetta kolmessa kategoriassa, eli asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito (asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen). Tämän lisäksi kurssilainen voi antaa arvion koko kurssista samalla asteikolla. Syksyn 2023 tulokset olivat seuraavat:

·Asiantuntemus 4,64

·Kannustavuus 4,33

·Asioiden esittämistaito 4,13

Abikurssien opettajapalautteiden keskiarvo oli siis 4,36! Kurssilaisten tyytyväisyydestä kertoo sekin, että 93,5 %kyselyyn vastanneista olisi valmiita suosittelemaan kurssia kavereilleen.

Suuret kiitokset kaikille palautetta antaneille. Pyrimme huomioimaan palautteista poimitut kehitysehdotukset, ja järjestämään entistä parempia kursseja tulevana keväänä 2024.

Voit lukea kurssilaistemme palautteita täältä.