Ajankohtaista

Julkaistu 05.10.2021

Syksyn abikursseilta jälleen erinomaista palautetta

Syksyn abikurssien palautteet olivat parhaasta päästä!

 

Syksyn ylioppilaskirjoituksiin osallistuu nykyään huomattavasti enemmän kokelaita, kuin vielä pari vuotta sitten. Kasvun huomaa myös syksyn abikurssilaisten osallistujamäärissä. Yhä useampi haluaa varmistaa hyvän arvosanan jo syksyllä ja kurssiemme avulla se onnistuu helpommin.

Kasvanut kurssilaismäärä tuo mukanaan myös enemmän palautteita. Syksyn kursseillamme oli yhteensä noin 30% enemmän osallistujia, kuin viime vuonna, ja saimme ennätysmäärän palautetta. Palautetta antaneiden arvosanat kursseille, opettajille ja materiaaleille olivat jälleen erinomaisia, ja itseasiassa syksyn 2021 palautekeskiarvot olivat yhdet parhaista koskaan.

Keräämme abikursseilla opettajapalautetta kolmessa kategoriassa, eli asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito (asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen). Tämän lisäksi kurssilainen voi antaa arvion koko kurssista samalla asteikolla. Syksyn 2021 tulokset olivat seuraavat:

·Asiantuntemus 4,55

·Kannustavuus 4,52

·Asioiden esittämistaito 4,49

Abikurssien opettajapalautteiden keskiarvo oli siis yksi kaikkien aikojen parhaista, eli 4,52! Kurssilaisten tyytyväisyydestä kertoo sekin, että 95% kyselyyn vastanneista olisi valmiita suosittelemaan kurssia kavereilleen. Kokonaisarvosana kursseille oli 4,30.

Suuret kiitokset kaikille palautetta antaneille. Pyrimme huomioimaan palautteista poimitut kehitysehdotukset, ja järjestämään entistä parempia kursseja tulevana keväänä 2022.

Voit lukea kurssilaistemme palautteita täältä