B-ruotsin abikurssin esittely

Abikurssiltamme tukea kirjoituksiin valmistautumiseen

Eximian ruotsin abikursseilla kerrataan lukion B-ruotsin oppimäärään kuuluvien kurssien sisällöt. Kaikki ruotsin kurssimme rytmittävät valmistautumistasi tehokkaasti ja jättävät sinulle myös aikaa itsenäiseen valmentautumiseen. Kurssiin kuuluu korkeatasoisen opetuksen lisäksi kattava teoria- ja tehtävämateriaali, jonka saat postitettuna kotiisi. Runsaasti harjoitustehtäviä sisältävän materiaalin avulla voit kerrata asioita myös itsenäisesti vielä juuri ennen ylioppilaskoetta.

Opiskelijapalautetta aikaisemmilta kursseilta

Ruotsin abikursseillemme osallistuneet ovat olleet tyytyväisiä saamaansa opetukseen: opiskelijoiltamme keräämämme kurssipalautteet ovat poikkeuksetta ylittäneet tavoitteemme ja lähes jokainen kurssilainen on ilmoittanut halukkuutensa suositella kurssiamme. 

Kurssilaiset ovat arvioineet opettajien onnistumista (asiantuntemusta, asioiden esittämistaitoa ja kykyä motivoida) asteikolla 1-5. Arvosana 1 tarkoittaa huonoa ja 5 tarkoittaa erinomaista. Opiskelijoiden arviot opettajan onnistumisesta on vaihdellut välillä 4,4-5,0/5,0.

Sanottua B-ruotsin kursseistamme:"Opin paljon, ymmärsin ja sisäistin uudet asiat." "Opettaja osasi opettaa hyvin: omalla tyylillä ja se toimi!" "Kaikki selitettiin hyvin ja selkeästi." "[Eximian materiaalit] paljon paremmat kuin koulun tarjoamat."