A-englannin esittely

Englannin abikurssilta parhaat eväät valmentautumiseen

A-englannin abikursseilla valmentaudut tehokkaasti A-englannin ylioppilaskirjoituksiin. Kursseilla käydään läpi lukion oppimäärän tärkeimmät asiat ylioppilaskirjoitusten näkökulmasta. Tunneilla kerrataan teoriaa ja tehdään monipuolisia harjoituksia. Kurssin opettaja on perehtynyt yo-kokeen vaatimuksiin, ja opetuksessa keskitytään niihin asioihin, joiden osaamisesta on hyötyä yo-kirjoituksissa.

Helsingissä voit valita keväällä kahdesta tasokurssista:

A-englanti C-taso -kurssilla keskitytään perusasioiden opetteluun ja kertaamiseen. Tavoitteena on nostaa oman osaamisen tasoa ja varmistaa, että tärkeimmät asiat ovat hallussa ennen yo-kirjoituksia. Tule C-tason kurssille, jos tavoittelet kirjoituksissa A:ta, B:tä tai C:tä.

A-englanti L-taso -kurssi on tarkoitettu niille, joiden osaaminen on jo hyvällä tasolla, ja jotka tähtäävät kirjoituksissa korkeimpiin arvosanoihin ja haluavat hioa osaamisensa paremmalle/erinomaiselle tasolle. Tule L-tason kurssille, jos tavoittelet kirjoituksissa M:ää, E:tä tai L:ää. 
 
Voit myös valita pidemmän AbiPlus-kurssin, jonka yhdeksällä opetuskerralla ehditään kerrata A-englannin sisältöjä lyhyttä kurssia perusteellisemmin. AbiPlus-kurssilla opiskellaan maksimissaan 20 henkilön pienryhmässä. 

Etäopetuksena järjestettävälle kurssille voivat osallistua kaiken tasoiset kurssilaiset. Opetuksessa pyritään huomioimaan lähtötasoltaan eritasoiset kurssilaiset, siten että kurssilla vahvistetaan perusteiden hallintaa, mutta myös keskitytään viilaamaan osaaminen huippuun ennen yo-koetta.

Itseopiskelupaketti sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Itseopiskelu sopii kaiken tasoisille opiskelijoille. Itseopiskelupaketin löydät täältä.