A-englannin esittely

Englannin abikurssilta parhaat eväät valmentautumiseen

A-englannin abikursseilla valmentaudut tehokkaasti A-englannin ylioppilaskirjoituksiin. Kursseilla käydään läpi lukion oppimäärän tärkeimmät asiat ylioppilaskirjoitusten näkökulmasta. Tunneilla kerrataan teoriaa ja tehdään monipuolisia harjoituksia. Kurssin opettaja on perehtynyt yo-kokeen vaatimuksiin, ja opetuksessa keskitytään niihin asioihin, joiden osaamisesta on hyötyä yo-kirjoituksissa.

Voit valita keväällä myös tasokurssin:

A-englanti E-L-taso -kurssi on tarkoitettu niille, joiden osaaminen on jo hyvällä tasolla, ja jotka tähtäävät kirjoituksissa korkeimpiin arvosanoihin ja haluavat hioa osaamisensa paremmalle/erinomaiselle tasolle. Tule E-L-tason kurssille, jos tavoittelet kirjoituksissa arvosanaa M, E tai L.

Ilman tasomerkintää oleville kursseillemme voivat osallistua kaiken tasoiset oppijat. Opetuksessa pyritään huomioimaan lähtötasoltaan eritasoiset kurssilaiset, siten että kurssilla vahvistetaan perusteiden hallintaa, mutta myös keskitytään viilaamaan osaaminen huippuun ennen yo-koetta.

Itseopiskelupaketti sopii sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Itseopiskelu sopii kaiken tasoisille opiskelijoille. Löydät paketin täältä.