Haluatko jakamatonta huomiota? Kurssiaikataulut eivät sovi? Ryhmäluennot eivät innosta?

Kirjoituksiin tai valintakokeisiin

Yksityisopetus on oikea ratkaisu, kun haluat panostaa parempiin arvosanoihin, ylioppilaskirjoituksiin tai valintakokeeseen tosissasi etkä halua olla yksin ongelmiesi kanssa. Kauttamme saat käyttöösi kaikkien abi- ja valmennuskurssialojemme asiantuntijat myös yksityisopetukseen – haluaminasi aikoina ja määrinä. Yksityisopettajiemme johdolla pääset nopeasti ja tehokkaasti tavoittelemallesi osaamistasolle ennen lukiokurssin koetta, ylioppilaskirjoituksia tai valintakoetta.

Riittävät perustiedot ajoissa

Yksityisopetustamme voit hyödyntää hyvin myös hankkiaksesi riittävät perustiedot jo hyvissä ajoin etukäteen. Monella esimerkiksi lääketieteelliseen pyrkiminen kaatuu ensimmäisellä yrityksellä liian heikkoihin lähtötietoihin fysiikassa ja kemiassa. Tehokas tapa ratkaista nämä ongelmat on yhdistää Eximian yksityisopetus myöhemmin alkavaan valmennuskurssiin – tai jatkaa oman yksityisopettajan kanssa aina valintakokeeseen saakka.

Opetustilat Helsingin Pasilassa

Järjestämme opetusta tällä hetkellä pääsääntöisesti toimistomme opetustiloissa Helsingin Pasilassa. Kysyttäessä selvitämme ykstyisopetusmahdollisuudet myös muilla paikkakunnilla tai oppilaan kotona.

Kiinnostuitko? Soita 09 2727 130

Ota yhteyttä

Puhelinsoitto (09) 2727 130 tai sähköposti info@eximia.fi riittää. Kartoitamme tarpeesi ja etsimme sinulle oikean opettajan. Opettajasi kanssa voit sopia tarkemmista opetusaikatauluista.

Mitä yksityisopetus maksaa?

Yksityisopetuksen hinta on 49 €/oppitunti (oppitunnilla tarkoitetaan 45 minuutin yhtämittaista opetusta). Minimimäärä on 6 oppituntia opetusta per aine. Yksityisopetuksen laskutus tapahtuu kuukausittain toteutuneiden oppituntien mukaisesti, joten sinun ei tilatessasi tarvitse tietää tarkasti haluamaasi opetusmäärää. Jokaiseen laskuun tulee laskutuslisä 12,50 euroa.

Kuka opettaa?

Yksityisopetusta antavat Eximian kokeneet abi- ja valmennuskurssiopettajat. Opetus on tehokasta ja vaativaa - tulokset loistavia.