Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Opettajaksi tai tutoriksi kursseillemme?

Etsimme osaajia

Valmennustiimi Eximia tarjoaa kurssiensa puitteissa erilaisia määräaikaisia työtehtäviä vuosittain yli 200 opettajalle, tutorille ja markkinointiassistentille. Kurssitarjontamme keskittyy kevääseen, mutta etsimme jatkuvasti tarpeisiimme sopivia osaajia.


Haluatko liittyä johtavan kurssijärjestäjän tiimiin?

Jos työskentely opettajana, tutorina tai markkinointiassistenttina Eximiassa kiinnostaa, lähetä meille hakemuksesi. Etsimme monille aloillemme jatkuvasti uusia tai jo kouluttajina ja opettajina kokeneita asiantuntijoita. Kokemus opettamisesta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu opettaa ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan heidän elämänsä luultavasti tärkeimmissä kokeissa - meiltä saat kattavan perehdytyksen sekä puitteet tuloksekkaaseen työskentelyyn tiimissämme.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta.

Kurssipäällikkömme on sinuun yhteydessä, kun sopivia työtehtäviä avautuu.

Hae avoimia tehtäviämme

Hakemus

Täytä lomake huolellisesti. Kurssipäällikkömme ovat sinuun yhteydessä vastaanotettuaan hakemuksesi tai kun sopivia tehtäviä aukeaa. Merkityt kentät ovat pakollisia.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit hyvä työntekijä meille. Meitä kiinnostaa erityisesti taustasi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi vastaavista tehtävistä.

Voit liittää CV:n liitetiedostona. Tiedostokoko voi olla enintään 500kt ja tiedostomuoto PDF.

Säilytämme hakemustasi viiden vuoden ajan.