Ylioppilaskirjoitukset
A-englanti itseopiskelu ylioppilaskirjoituksiin
Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja millloin vain!
Hinta 95.00 €
PaikkaVerkossa

Itseopiskelupaketin avulla käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi englannin kurssien keskeisimmät sisällöt opetusvideoiden ja muun verkkomateriaalin avulla. Lisäksi hiot luetun ymmärtämisen taitojasi. Itseopiskelupakettiin kuuluu verkko-oppimysmpäristössä oleva A-englannin lukiokurssit kokoava teoria- ja tehtävämateriaali, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden ohella. Paketti rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Katso näyte materiaalipaketista täältä!

Itseopiskelupaketti sisältää:
-Opetusvideot (2h)
-Verkko-oppimisympäristö Moodlen
-Kattavan 176-sivuisen teoriatiivistelmän
-Harjoitustehtäviä (90kpl) malliratkaisuineen
-A-englannin yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen mallivastauksineen

Materiaali soveltuu sinulle, jos olet valmistautumassa A-englannin yo-kirjoituksiin. Paketin avulla voit opiskella missä ja milloin vain, kaikki on saatavillasi verkossa.

Teoria- ja tehtävämateriaali on mahdollista tilata myös painettuna 25€:n lisähintaan. Jos haluat painetun materiaalin, kirjoita verkkokaupan ostoskorin "Lisähuomiot" kenttään "Painettu materiaali", niin toimitamme sen sinulle postitse kotiisi laskun kera.

Voit aloittaa kurssin joustavasti koska vain, ja materiaali on käytettävissäsi kaksien seuraavien ylioppilaskirjoitusten ajan.

Eximia varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.