Ylioppilaskirjoitukset
Kemia itseopiskelu
Opiskele yo-kirjoituksiin itsenäisesti missä ja milloin vain!
Hinta 95.00 €
PaikkaEi kurssipaikkaa

Itseopiskelupaketin avulla käyt tehokkaasti ja selkeästi läpi kemian keskeisimmät osa-alueet. Itseopiskelupakettiin kuuluu mm. opetusvideot pakollisista ja syventävistä lukiokursseista sekä verkko-oppimysmpäristössä oleva kemian lukiokurssit kokoava teoria- ja tehtävämateriaali, jonka avulla voit harjoitella opetusvideoiden ohella. Kurssi rytmittää itsenäistä valmistautumistasi tehokkaasti.

Katso näyte materiaalipaketista täältä!

Itseopiskelupaketti sisältää:
- Opetusvideot kaikista kemian kurssien tärkeimmistä aihealueista (KE01-KE05, yhteensä 5h)
- Verkko-oppimisympäristö Moodlen
- Kattavan 128-sivuisen teoriatiivistelmän
- Runsaasti harjoitustehtäviä (80kpl) malliratkaisuineen
- yo-kirjoituksiin valmistavan sähköisen harjoituskokeen mallivastauksineen

Materiaali soveltuu sinulle, jos olet valmistautumassa kemian yo-kirjoituksiin. Voit opiskella paketin avulla missä ja milloin vain, kaikki materiaali on saatavillasi verkossa.

Teoria- ja tehtävämateriaali on mahdollista tilata myös painettuna 25€:n lisähintaan. Jos haluat painetun materiaalin, niin kirjoita verkkokaupan ostoskorin "Lisähuomiot" kenttään "Painettu materiaali", niin toimitamme sen sinulle postitse kotiisi laskun kera.

Voit aloittaa kurssin joustavasti koska vain, ja materiaali on käytettävissäsi kaksien seuraavien ylioppilaskirjoitusten ajan.

Eximia varaa oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.