Lääketiede
Lääketiede verkkopaketti
Lääketieteen itseopiskelupaketin voit aloittaa milloin ja missä tahansa!
100 ot, hinta 490.00 €
Oppitunnit100 ot
PaikkaVerkossa
Uusinta490.00 € lisätietoa
Varausmaksu490.00 € (sisältyy kurssin hintaan) lisätietoa

Aloita valmentautuminen lääketieteen valintakokeeseen heti! Lääketieteen verkkokurssimme auttaa sinua opiskelemaan suunnitelmallisesti ja nousujohteisesti, jotta menestyt valintakokeessa.

Heti seuraavana arkipäivänä ilmoittautumisen jälkeen saat pääsyn verkko-oppimisympäristö Moodleen. Moodlesta löydät runsaasti oppimateriaalia itsenäiseen opiskeluun, mukaan lukien opetusvideoita ja erilaisia tehtäviä biologiasta, fysiikasta ja kemiasta. Kurssi sisältää myös muita laadukkaita materiaaleja: esimerkiksi kaavaliitteet, ohjeita nelilaskimen tehokkaaseen käyttöön sekä vinkkejä realistisen lukusuunnitelman luomiseen ja siinä pysymiseen.


Kurssin sisältö ja eteneminen:

Lääketieteen verkkokurssilaisena saat painetut itseopiskelumateriaalit postitse (materiaalien lähetys aloitetaan vuodenvaihteessa 22-23), joiden avulla pääset kertaamaan lukiosisältöjä ja harjoittelemaan eri tasoisia tehtäviä itsenäisesti. Teoriatiivistelmissä lukion OPS:t on käsitelty loogisemmassa järjestyksessä kuin lukiokursseissa, eli yhteen aiheeseen liittyvät asiat käsitellään samassa yhteydessä, mikä tehostaa kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä.

Itseopiskelun tueksi saat useita harjoituskokeita (koeaika 3 h) ja harjoituspääsykokeita (5 h), joiden avulla voit seurata oman osaamisesi kehittymistä ja tunnistat omat haasteesi lukion oppimäärien aihealueissa. Harjoituspääsykokeet vastaavat lääketieteen valintakoetta tehtävämäärältään sekä vaatimustasoltaan, joten niiden avulla testaat osaamisesi ja saat erittäin hyvää harjoitusta ajankäyttöön ja hermojen hallintaan itse koetilanteessa.

Moodle-verkko-oppimisympäristön ja sen tarjoamat sisällöt saat käyttöösi heti tilauksen jälkeen seuraavana arkipäivänä. Voit siis aloittaa itseopiskelun heti kurssille ilmoittautumisen jälkeen!


Kurssi siis sisältää mm.:
- Biologian, kemian ja fysiikan itseopiskelumateriaalit painettuina
- 5 kpl harjoituskokeita (3 h)
- 4 kpl harjoituspääsykokeita (5 h)
- Pistarigeneraattori: yli 1100 tehtävää
- Noin 100 oppitunnin verran videomateriaalia: verkko-opintoja varten tuotetut opetusvideot biologian, kemian ja fysiikan lukion oppimääristä
- Biologian, kemian ja fysiikan Starttimateriaalit sähköisenä Moodlessa (jos kaipaat alkuun treeniä perusteista alkaen)
- Sähköisiä monivalintatenttejä
- Lääkismatematiikka-materiaalin sähköisenä (teoriaa, tehtäviä ja opetusvideoita fysiikan ja kemian laskuissa vaadittavan matematiikan taitojen harjoitteluun sekä ohjeet ja opetusvideot nelilaskimen käyttöön)
- Vanhat valintakokeet vastauksineen sekä opettajiemme laatimia analyysejä kokeista


Eximia varaa oikeuden muutoksiin.


Opetusvideot

Verkko-opintoja varten tuotetuilla opetusvideoilla käydään läpi lukion oppimäärä biologiasta, kemiasta ja fysiikasta. Opetusvideot ovat noin 10-20 minuutin pituisia ja jokaisesta kurssista on aihealueittain tehdyt videot. Videoilla käydään läpi keskeisimmät teoriat ja niihin liittyvä harjoitustehtävä, joka havainnoillistetaan useimmiten dokumenttikameran avulla.


Eximia varaa oikeuden kurssimuutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.