Kauppatieteet
Kauppatieteet itseopiskelumateriaali
Kauppatieteen itseopiskelumateriaali sisältää ytimekkäät tiivistelmät valintakokeeseen vaadittavien historian (HI1), yhteiskuntaopin (YH2) ja matematiikan (MAB7/MAA9) kursseista. Jokaiseen teoriaosuuteen liittyy valintakoketyyppisiä monivalintatehtäviä ja muita kertaavia tehtäviä. Itseopiskelumateriaali sopii hyvin itsenäisen opiskelun tueksi ja lukiokirjojen ohelle.
Hinta 120.00 €

Kauppatieteiden itseopiskelumateriaali auttaa valmentautumaan itsenäisesti kauppatieteiden uudistuneeseen valintakokeeseen. Itseopiskelumateriaalin avulla voi kerrata tiiviissä muodossa keskeisimmät käsitteet ja aihealueet lukion yhteiskuntaopin taloustiedon (YH2), historian (HI1) ja talousmatematiikan (MAA9/MAB7) kursseista. Itseopiskelumateriaalin sisältö noudattaa uuden opetussuunnitelman kurssisisältöjä.

Teoriatekstien ja käsitelistojen lisäksi materiaali sisältää 467 harjoitustehtävää, jotka auttavat sinua kertaamaan, syventämään ja painamaan mieleen vaadittavien lukiokurssien sisällöt. Valintakoe tulee koostumaan monivalinta- ja väittämätehtävistä, joita varten voit harjoitella materiaalin runsaalla tehtäväpatteristolla.

Itseopiskelumateriaalin tilaajana saat harjoituspääsykokeen puoleen hintaan!

Itseopiskelumateriaalin toimitus tilaajille aloitetaan keväällä 2024.

Eximia pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.