Hallintotieteet
Hallintotieteet verkkomateriaali
Tampereen ja Vaasan yliopistojen hallintotieteiden valintakokeeseen valmentava verkkomateriaali sisältää teoriatiivistelmän valintakoekirjallisuudesta sekä valintakoetyyppisiä harjoituksia mallivastauksineen. Materiaaliin kuuluu myös valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe mallivastauksineen.
Hinta 100.00 €

Tampereen ja Vaasan yliopistojen hallintotieteiden valintakokeeseen valmentava verkkomateriaali sisältää teoriatiivistelmän valintakoekirjallisuudesta sekä valintakoetyyppisiä harjoituksia mallivastauksineen. Lisäksi materiaali sisältää valintakoetta simuloivan harjoituspääsykokeen mallivastauksineen. Materiaali toimii sekä oppimisen että kertaamisen tehokkaana apuvälineenä: teoriaosion avulla ymmärrät tärkeimpien käsitteiden ja teorioiden sisällön, harjoitustehtävien sekä harjoituspääsykokeen avulla testaat omaa osaamistasi ja opit tuottamaan oikeanlaiset vastaukset eri tehtävätyyppeihin. Materiaalin avulla voit harjoitella myös kokeen aineisto-osiossa vaadittavia taitoja.

Materiaali sisältää:
· valmentautumisohjeet
· valintakoekirjallisuuteen perustuvan teoriamateriaalin
· tehtäväosion, jossa on valintakoetehtävien tyyppisiä harjoitustehtäviä pisteytettyine malliratkaisuineen
· valintakoetta simuloivan harjoituspääsykokeen mallivastauksineen.

MATERIAALIN TOIMITUS:

Materiaali julkaistaan verkko-oppimsympäristössä toukokuun 2024 puoliväliin mennessä.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.