Biotieteet
Biotieteiden yhteisvalinta, itseopiskelumateriaali
Biotieteiden itseopiskelumateriaali sisältää kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen biologiasta ja kemiasta. Materiaali sisältää myös valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuneen, jotta voit harjoitella vastaus- ja laskutekniikkaa menestyäksesi valintakokeessa!
Hinta 150.00 €

Biotieteiden itseopiskelumateriaali sisältää kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen biologiasta ja kemiasta. Materiaali sisältää myös valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuneen, jotta voit harjoitella vastaustekniikkaa ja saavutat valintakokeissa vaadittavan osaamistason. Teoria- ja tehtävämateriaalin avulla pääset syventämään osaamistasi ja pääset hiomaan laskutekniikkaa valintakoetta varten.

Tämän itseopiskelumateriaalin avulla voit valmentautua biokemian ja molekyylibiotieteiden yhteisvalinnassa mukana olevien hakukohteiden valintakokeisiin. Tähän valintakoeyhteistyöhön kuuluvat biokemia (Turun ja Oulun yliopistot), molekyylibiotieteet (Helsingin yliopisto) sekä bioteknolgia ja molekyylibiotieteiden tekniikka (LuK + FM, Tampereen yliopisto).

Itseopiskelumateriaali sisältää:
- Valmentautumisohjeet, joiden avulla valmentaudut tehokkaasti; sisäistät, kertaat, tauotat ja rytmität opiskeluasi niin, että sinulla on mahdollisimmat hyvät valmiudet suoriutua erinomaisesti valintakokeissa.
- Kattavan 277-sivuisen teoria- ja tehtäväkoosteen (171 kpl tehtäviä) malliratkaisuineen lukion biologian kursseista
- Kattavan 212-sivuisen teoria- ja tehtäväkoosteen (120kpl tehtäviä) malliratkaisuineen lukion kemian kursseista

Itseopiskelumateriaali toimitetaan tilaajille maaliskuussa 2024.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.