Biolääketiede
Biolääketieteen yhteisvalinta, itseopiskelumateriaali
Biotieteiden itseopiskelumateriaali sisältää kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen biologiasta ja kemiasta. Materiaali sisältää myös valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuneen, jotta voit harjoitella vastaus- ja laskutekniikkaa menestyäksesi valintakokeessa!
Hinta 150.00 €

Biolääketieteen itseopiskelumateriaali sisältää kattavat teoria- ja tehtävämateriaalit malliratkaisuineen biologiasta ja kemiasta. Materiaali sisältää myös valintakoetyyppisiä harjoitustehtäviä ratkaisuneen, jotta voit harjoitella vastaustekniikkaa ja saavutat valintakokeessa vaadittavan osaamistason. Teoria- ja tehtävämateriaalin avulla pääset syventämään osaamistasi ja hiomaan laskutekniikkaasi valintakoetta varten.

Tämän itseopiskelumateriaalin avulla voit valmentautua Turun yliopiston ja Itä-Suomen yliopiston biolääketieteen hakukohteiden valintakokeisiin.

Itseopiskelumateriaaliin kuuluu:

- Valmentautumisohjeet, joiden avulla valmentaudut tehokkaasti; sisäistät, kertaat, tauotat ja rytmität opiskeluasi niin, että sinulla on mahdollisimmat hyvät valmiudet suoriutua erinomaisesti valintakokeissa

- Kattava 277-sivuinen teoria- ja tehtäväkooste lukion biologian kursseista sekä yli 700 valintakoetyyppistä harjoitustehtävää malliratkaisuineen

- Kattava 212-sivuinen teoria- ja tehtäväkooste lukion kemian kursseista sekä yli 400 harjoitustehtävää malliratkaisuineen.

- Pistarigeneraattorit biologiasta ja kemiasta (tee rajaton määrä 10 kysymyksen pistokokeita!)

Itseopiskelumateriaali toimitetaan tilaajille maaliskuussa 2024.

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Hei, palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.