Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon - harjoituspääsykoe kotiin
Harjoituspääsykokeen avulla voit testata taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 80.00 €
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykoe laaditaan Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen valintakoevaatimusten mukaisesti keväällä 2022.

Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituskoepakettiin sisältyy yhteensä 2 täysmittaista harjoituspääsykoetta. Saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Kokeet saat tehtyä sähköisenä versioina verkko-oppimisympäristössä toukokuussa 2022.

HUOM! Kokeet sisältyvät verkkomateriaaliimme . Itseopiskelumateriaalin tilaajana sinun ei tarvitse tätä siis erikseen tilata.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon - harjoituspääsykoe ja kertaus etä
Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Kokeen jälkeen saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Kokonaisuuteen kuuluu myös kertaus, jossa tiivistetään koealueen sisältöä ja käydään läpi tärkeimmät asiat valintakokeesta.
Alkaa 25.5.2022, hinta 100.00 €
Ajankohta25.5.2022 – 27.5.2022 Aikataulu
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykoe laaditaan Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen valintakoevaatimusten mukaisesti keväällä 2022. Harjoituspääsykoe + kertaus -pakettiin sisältyy kaksi kappaletta oikeaa valintakoetta muistuttavia harjoituspääsykokeita, sekä intensiivinen kertauspäivä, jossa tiivistetään koealueen sisältöä ja käydään läpi tärkeimmät asiat valintakokeesta. Kokeessa pääset harjoittelemaan oikeassa koetilanteessa toimimista ja esimerkiksi ajankäyttöä kokeessa. Kertauksessa saat palautetta koesuorituksestasi ja voit tarkistaa vielä viimeiset mieltäsi askarruttavat kysymykset valintakoealueesta.

Harjoituspääsykoe ja kertaus on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti, mutta varmistaa vielä osaamisesi ennen todellista valintakoetta. Yhdistämällä kokeen ja kertauksen kattavaan itseopiskelumateriaaliimme varmistat, että keskityt oikeisiin asioihin ja että harjoittelusi on tehokasta.

Verkkomateriaaliimme tilaajille harjoituspääsykoe ja kertaus puoleen hintaan!

Harjoituspääsykoe ja kertaus järjestetään etänä verkossa.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.