Seuraamme pandemian kehittymistä ja siirrymme tarpeen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon - harjoituspääsykoe ja kertaus HKI
Harjoituspääsykoe ja kertaus järjestetään pandemiasta johtuen verkossaa. Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Kokeen jälkeen saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Kokonaisuuteen kuuluu myös kertaus, jossa tiivistetään koealueen sisältöä ja käydään läpi tärkeimmät asiat valintakokeesta.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 100.00 €
PaikkaEximian opetustilat Ilmalankatu 2 C

Tämä harjoituspääsykoe laaditaan Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen valintakoevaatimusten mukaisesti keväällä 2020. Harjoituspääsykoe + kertaus -pakettiin sisältyy oikeaa valintakoetta muistuttava harjoituspääsykoe, sekä intensiivinen kertauspäivä, jossa tiivistetään koealueen sisältöä ja käydään läpi tärkeimmät asiat valintakokeesta. Kokeessa pääset harjoittelemaan oikeassa koetilanteessa toimimista ja esimerkiksi ajankäyttöä kokeessa. Kertauksessa saat palautetta koesuorituksestasi ja voit tarkistaa vielä viimeiset mieltäsi askarruttavat kysymykset valintakoealueesta.

Harjoituspääsykoe ja kertaus on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti, mutta varmistaa vielä osaamisesi ennen todellista valintakoetta. Yhdistämällä kokeen ja kertauksen kattavaan itseopiskelumateriaaliimme varmistat, että keskityt oikeisiin asioihin ja että harjoittelusi on tehokasta.

Verkkomateriaaliimme tilaajille harjoituspääsykoe ja kertaus puoleen hintaan!

Harjoituspääsykoe ja kertaus järjestetään Helsingissä.

Ravitsemustiede
Ravitsemustiede Kuopioon - harjoituspääsykoe kotiin
Harjoituspääsykokeen avulla voit testata taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Kokeen mukana saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 80.00 €
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin

Tämä harjoituspääsykoe laaditaan Itä-Suomen yliopiston ravitsemustieteen valintakoevaatimusten mukaisesti keväällä 2022.

Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Kokeen mukana saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Kokeen saat ladattua sähköisenä versiona verkko-oppimisympäristöstä (ennakkomateriaalin vuoksi koetta ei ehditä laatia ja lähettää paperisena kotiin hyvissä ajoin).

HUOM! Tämä koe sisältyy verkkomateriaaliimme . Itseopiskelumateriaalin tilaajana sinun ei tarvitse tätä siis erikseen tilata.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.