Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Harjoituspääsykokeen avulla voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöäsi. Harjoittelu tuo varmuutta, ja voit valintakoepäivänä keskittyä näyttämään osaamisesi.

Psykologia
Psykologian harjoituspääsykoe
Harjoituspääsykokeen avulla pääset kokemaan todellisen valintakoetilanteen luoman paineen ja hallitsemaan ajankäyttösi. Sähköisen kokeen voit tehdä missä vain. Harjoituspääsykokeen jälkeen pystyt tarkastamaan oman suorituksen pisteytysohjeiden ja mallivastauksien avulla.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 40.00 €
PaikkaVerkossa

Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat mahdollisimman pitkälti oikeaa valintakoetta. Kokeen mukana tulevat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.

Jotta saisit harjoituspääsykokeesta mahdollisimman suuren hyödyn irti, noudata huolella kokeen mukana tulevia ohjeita. Suosittelemme, että järjestät itsellesi rauhallisen tilan kokeen tekemistä varten ja käytät sen tekemiseen aikaa saman verran kuin sinulla olisi oikeassa valintakoetilanteessa. Näin pääset harjoittelemaan mm. ajankäyttöä kokeessa.

Itseopiskelumateriaalin tilaajalle tarjoamme koepaketin puoleen hintaan!

Saat kokeen mallivastauksineen käyttöösi toukokuussa.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.