Siirrymme koronatilanteen vaatiessa etäopetukseen. Lue lisää →

Harjoituspääsykokeesta varmuutta valintakokeisiin

Logopedia
Logopedia harjoituspääsykoe kotiin
Tilaamalla harjoituspääsykokeen kotiin testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 80.00 €
PaikkaIlmoitetaan myöhemmin

Tämä logopedian harjoituskoepaketti laaditaan valmentamaan logopedian kaikkien yliopistojen yhteiseen valintakokeeseen. Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Saat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.

Jotta saisit harjoituspääsykokeesta mahdollisimman suuren hyödyn irti, noudata huolella kokeen ohjeistusta. Suosittelemme, että järjestät itsellesi rauhallisen tilan kokeen tekemistä varten, ja käytät sen tekemiseen aikaa saman verran, kuin sinulla olisi oikeassa valintakoetilanteessa. Näin pääset harjoittelemaan mm. ajankäyttöä kokeessa.

Huom! Itseopiskelumateriaalin tilaajana saat kokeen puoleen hintaan!

Harjoituskoe avautuu verkko-oppimisympäristöön tehtäväksi toukokuussa 2022.

Logopedia
Logopedia harjoituspääsykoe ja kertaus etä
Harjoituspääsykoe ja kertaus tapahtuvat etänä verkossa, eli voit osallistua niihin mistä vain! Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Kokonaisuuteen kuuluu myös kertaus, jossa saat viime hetken vinkit valintakokeeseen!
Alkaa 18.5.2022, 13 ot, hinta 120.00 €
Oppitunnit13 ot
Ajankohta18.5.2022 – 20.5.2022 Aikataulu
PaikkaVerkossa

Tämä logopedian harjoituskoepaketti valmentaa sinut logopedian kaikkien yliopistojen yhteiseen valintakokeeseen. Harjoituspääsykoe ja kertaus -pakettiin kuuluu oikeaa valintakoetta muistuttava harjoituspääsykoe sekä intensiiviset kertaukset, joissa käydään läpi harjoituspääsykoe ja kerrataan tärkeimmät sisällöt valintakoetta silmällä pitäen. Kokeessa pääset harjoittelemaan oikeassa koetilanteessa toimimista ja esimerkiksi ajankäyttöä. Kertauksessa saat palautetta koesuorituksestasi ja voit tarkistaa vielä viimeiset mieltäsi askarruttavat kysymykset asiantuntevilta opettajilta.

Harjoituspääsykoe ja kertaus on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat opiskella itsenäisesti, mutta varmistaa vielä osaamisesi ennen todellista valintakoetta. Yhdistämällä kokeen ja kertauksen kattavaan itseopiskelumateriaaliimme varmistat, että keskityt oikeisiin asioihin ja harjoittelusi on tehokasta.

Harjoituspääsykoe ja kertaus järjestetään etänä verkossa.

Itseopiskelumateriaalin tilaajalle koe ja kertaus puoleen hintaan!

Eximia varaa oikeuden muutoksiin.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.