Valmennamme sinut onnistumaan elämäsi tärkeimmässä kokeessa

Materiaalimme avulla paneudut teorian lisäksi erilaisiin valintakoetyyppisiin tehtäviin ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Avullamme opiskelet oikeita asioita!

Hallintotieteet
Hallintotieteet harjoituspääsykoe ja mallivastaukset kotiin
Harjoituspääsykokeella testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta! Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Kokeen mukana saat pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi. Noudata kokeen mukana tulevia ohjeita ja järjestä itsellesi rauhallinen tila kokeen tekemistä varten. Huomioithan myös ajankäytön tehdessäsi koetta.
Alkamisaika ei tiedossa, hinta 40.00 €
PaikkaVerkossa

Tämä hallintotieteiden harjoituskoepaketti laaditaan valmentamaan Tampereen ja Vaasan yliopistojen hallintotieteiden tutkinto-ohjelmaan. Harjoituspääsykokeen avulla testaat taitosi ennen todellista valintakoetilannetta. Harjoituspääsykoe laaditaan siten, että tehtävät ja niiden pisteytys mukailevat oikeaa valintakoetta. Kokeen mukana tulevat myös pisteytetyt mallivastaukset, joiden avulla voit arvioida omaa suoritustasi.

Jotta saisit harjoituspääsykokeesta mahdollisimman suuren hyödyn irti, noudata huolella kokeen mukana tulevia ohjeita. Suosittelemme, että järjestät itsellesi rauhallisen tilan kokeen tekemistä varten, ja käytät sen tekemiseen aikaa saman verran, kuin sinulla olisi oikeassa valintakoetilanteessa. Näin pääset harjoittelemaan mm. ajankäyttöä kokeessa.

Huom! Itseopiskelumateriaalin tilaajana saat harjoituspääsykokeen puoleen hintaan!

Saat harjoituskokeen sekä mallivastaukset toukokuun lopulla käyttöösi.

Mikael, Eximia

Palvelemme arkisin klo 09.00–17.00 numerossa (09) 2727 130. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@eximia.fi.