Ajankohtaista

Julkaistu 26.04.2024

Abikurssilaisilta kiitettävää palautetta <3

Saimme kevään 2024 abikursseilta runsaasti innostavaa ja kannustavaa palautetta, mikä ilahdutti meitä suuresti. Käytyämme läpi kaikki ylioppilaskirjoituksiin valmentavien kurssien palautteet, olemme entistä vakuuttuneempia siitä, että olemme oikealla tiellä kurssiemme kehittämisessä.

Abikursseillamme opettajien saama palaute oli keskiarvoltaan huima 4,44/5,00, mikä kertoo kurssilaistemme tyytyväisyydestä ja kurssien laadusta. Erityisesti asiantuntemus ja kannustavuus saivat kiitosta, mikä onkin meille sydämen asia. Kannustava ja asiantunteva opettaja voi saada ihmeitä aikaan, eikä ole mitenkään harvinaista, että kurssilaisemme onnistuvat ja ylittävät itsensä kirjoituksissa. Esimerkiksi syksyn 2023 kirjoituksissa kurssilaistemme yleisin arvosana oli E! Täältä voit lukea lisää arvosanakyselyn tuloksista.

Keräämme abikursseilla palautetta kolmessa kategoriassa, eli asiantuntemus, kannustavuus ja asioiden esittämistaito (asteikolla 1-5, jossa 1=huono ja 5=erinomainen):

·Asiantuntemus 4,52

·Kannustavuus 4,55

·Asioiden esittämistaito 4,25

Abikurssien palautteiden keskiarvo oli siis huikea 4,44/5,00!

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palautteeseen ja kiitämme kaikkia kurssilaisiamme siitä, että olette jakaneet kokemuksianne kanssamme. Näiden palautteiden perusteella voimme entistä paremmin suunnitella tulevia kursseja ja tarjota kurssilaisillemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

Lupaamme jatkossakin panostaa kurssiemme laatuun ja tarjota teille parhaan mahdollisen valmistautumisen tuleviin haasteisiin. Tervetuloa siis kurssillemme – osallistu ja onnistu kanssamme!